in , ,

25 Απίστευτες Ιδέες για Ταπετσαρίες Οροφής

25 Απίστευτες Ιδέες για Ταπετσαρίες Οροφής
25 Απίστευτες Ιδέες για Ταπετσαρίες Οροφής

Η χρήση της οροφής είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε λεπτομέρειες στην εσωτερική διακόσμηση. Ποιος θέλει ένα συνηθισμένο ταβάνι όταν μπορείτε να το καλύψετε με κόντρα πλακέ, ξύλο ακόμη και ταπετσαρία; Η κάλυψη του με ταπετσαρία προσφέρει μοναδικά μοτίβα και όψεις και ένα τέτοιο έργο δεν χρειάζεται πολύ χρόνο. Αλλά πριν ξεκινήσετε, πρέπει να ξέρετε μερικά πράγματα.

25 Απίστευτες Ιδέες για Ταπετσαρίες Οροφής
25 Απίστευτες Ιδέες για Ταπετσαρίες Οροφής

Επιλογή ταπετσαρίας

Επιλέξτε τον σωστό τύπο ταπετσαρίας. Εάν θεωρείτε ότι μπορεί να την βαρεθείτε, επιλέξτε αφαιρούμενη ταπετσαρία. Η αφαίρεση της παραδοσιακής ταπετσαρίας από τον τοίχο είναι αρκετά δύσκολη, οπότε στο ταβάνι μπορεί να είναι εξοντωτική.

Διακοσμήστε το Ταβάνι με Υπέροχες Ταπετσαρίες

Διαλέξτε προσεκτικά το χρώμα και το σχέδιο. Οι σκουρότερες αποχρώσεις είναι επιθυμητές αν θέλετε να αποκτήσετε μια πιο ζεστή αίσθηση. Από την άλλη πλευρά, τα ανοιχτά χρώματα μπορούν να κάνουν τα μικρότερα δωμάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και οι μεταλλικές αποχρώσεις μπορούν να βοηθήσουν στην ανάκλαση του φωτός σε περιορισμένους χώρους. Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε ένα σχέδιο μικρής ή μεγάλης κλίμακας. Τα σχέδια μεγαλύτερης κλίμακας, με επανάληψη 30 εκατοστών ή περισσότερο, είναι ευκολότερα στο μάτι. Ωστόσο, τα σχέδια μικρότερης κλίμακας κρύβουν ευκολότερα τις ατέλειες στην τοποθέτηση, ιδιαιτέρα αν το κάνετε για πρώτη φορά.

Προετοιμασία

Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να τοποθετήσετε ταπετσαρία στο ταβάνι. Απαιτείται σημαντική προετοιμασία πριν την τοποθέτηση. Αρχικά, επιδιορθώστε τυχόν ρωγμές ή ατέλειες στην οροφή με στόκο ή υλικό αρμολόγησης και τρίψτε με γυαλόχαρτο. Αφαιρέστε τυχόν φωτιστικά ή αεραγωγούς (βεβαιωθείτε ότι τα έχετε αποσυνδέσει πρώτα από το ρεύμα). Καθαρίστε την οροφή, χρησιμοποιώντας ένα ξεσκονόπανο σε έναν μακρύ κοντάρι για να αφαιρέσετε όλη την αρχική σκόνη. Περάστε το ταβάνι για δεύτερη φορά με ένα πανί και ασταρώστε. Χρησιμοποιήστε ειδικό αστάρι για ταπετσαρία και αφήστε το να στεγνώσει για τουλάχιστον 48 ώρες (ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή). Αυτό θα συμβάλει στην αποφυγή ζημιών στους τοίχους σας κατά τη διάρκεια της αφαίρεσης της ταπετσαρίας.

Δημιουργήστε στυλ φυσικού υλικού στο χώρο σας με ταπετσαρίες τοίχου: από ξύλο και πέτρα, έως πλακάκι και ύφασμα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 φανταστικά λουλούδια για τις γλάστρες στο Μπαλκόνι σου!

10 φανταστικά λουλούδια για τις γλάστρες στο Μπαλκόνι σου!

Τι φοβάται η Κυτταρίτιδα

Τι φοβάται η Κυτταρίτιδα!!