in , , ,

30 Κομψές Ιδέες για Φλοράλ Ταπετσαρίες στο Σπίτι σας

Η Άνοιξη έφτασε και όλα έχουν ανθίσει γύρω μας. Εάν θέλετε τη φύση σπίτι σας μπορείτε να προσθέσετε πινελιές λουλουδιών με φλοράλ ταπετσαρίες. Αυτή είναι μια διαχρονική και στιλάτη ιδέα που δεν φεύγει ποτέ εκτός μόδας! Δείτε παρακάτω

30 Κομψές Ιδέες για Φλοράλ Ταπετσαρίες στο Σπίτι σας ώστε να τις να ενσωματώσετε στη διακόσμησή σας.

Για υπνοδωμάτια

Μπορεί να είναι οποιαδήποτε ταπετσαρία σας αρέσει: πολύχρωμη ή μονόχρωμη, ουδέτερη ή παστέλ, φωτεινή ή σκούρα. Ένας τοίχος έμφασης με τέτοια ταπετσαρία είναι αρκετός αλλά μπορείτε να καλύψετε όλο το δωμάτιο. Επιλέξτε χρώματα και μεγέθη μοτίβων σύμφωνα με το στυλ σας και νιώστε σαν σε έναν ανθισμένο κήπο! Δημιουργήστε στυλ φυσικού υλικού στο χώρο σας με ταπετσαρίες τοίχου: από ξύλο και πέτρα, έως πλακάκι και ύφασμα!

Για βρεφικά και παιδικά δωμάτια

Εάν έχετε κόρη ή κόρες, χρησιμοποιήστε φλοράλ ταπετσαρίας στα δωμάτιά τους. Θα μείνουν άναυδες! Επιλέξτε απαλά παστέλ χρώματα για μια ρομαντική όψη ή έντονα χρώματα για να νιώθουν σαν το καλοκαίρι.

Για κουζίνες και τραπεζαρίες

Τοποθετήστε στην κουζίνα ή την τραπεζαρία σας μια φλοράλ ταπετσαρία σε έναν ή περισσότερους τοίχους. Τα χρώματα και τα σχέδια εξαρτώνται από εσάς και το στυλ σας.

Για μπάνια

Μετατρέψτε το μπάνιο σας σε ένα ανθισμένο παράδεισο. Η χρήση ταπετσαρίας στα μπάνια έχει γίνει τάση στη διακόσμηση. Οπότε καλύψτε έναν τοίχο ή όλους, προσθέστε μεταλλικά φωτιστικά και μερικές εκλεπτυσμένες πινελιές και απολαύστε!

Για σαλόνια

Το σαλόνι σας μπορεί να γίνει διαχρονικό και κομψό με φλοράλ ταπετσαρία. Επιλέξτε έντονα σχέδια και προσθέστε μερικά υφάσματα ή έπιπλα που ταιριάζουν. Προτιμήστε σκούρες αποχρώσεις για πιο εκλεπτυσμένη όψη ή παστέλ χρώματα για αίσθηση Άνοιξης.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Άλλες ιδέες

Η φλοράλ ταπετσαρία είναι ιδανική για να επενδύσετε οτιδήποτε θέλετε: σκαλοπάτια, έπιπλα και άλλα πράγματα. Ανανεώστε ένα παλιό κομμό καλύπτοντας τις πλευρές των συρταριών ή καλύψτε το εσωτερικό ενός παλιού ερμαριού.

Αυτοκόλλητα πλακάκια και ταπετσαρίες! Αλλάξτε όψη στο σπίτι σας εύκολα και οικονομικά! Βίντεο

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

50 Ιδέες Σχεδιασμού για Μικρά Μπαλκόνια

50 Ιδέες Σχεδιασμού για Μικρά Μπαλκόνια

Πώς να Φτιάξετε μια Μάσκα Προστασίας Χωρίς Ράψιμο σε Μόλις 5 Λεπτά