in , , ,

Πώς να χρησιμοποιήσετε το φλοράλ στη διακόσμηση: 4 + 1 ιδέες για να δημιουργήσετε το δικό σας ανθικό interior design με τη χρήση φωτοταπετσαρίας

φλοράλ ταπετσαρίες, φλοράλ διακόσμηση, φλοράλ,φλοράλ, ανθικό μοτίβο
Πώς να χρησιμοποιήσετε το φλοράλ στη διακόσμηση: 4 + 1 ιδέες για να δημιουργήσετε το δικό σας ανθικό interior design με τη χρήση φωτοταπετσαρίας

Φλοράλ στη διακόσμηση: Τα ανθικά μοτίβα στη διακόσμηση είναι μία διαχρονική πρόταση στο interior design. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα η τάση αλλάζει σε μέγεθος λουλουδιών, σε ένταση χρωμάτων και σε απόδοση αλλά δεν μπορούμε να αρνηθούμε ότι το φλοράλ παραμένει μία από τις πιο εντυπωσιακές εκφάνσεις της διακόσμησης.

Τα τελευταία χρόνια το φλοράλ έχει επανέλθει δυναμικά, εκσυγχρονισμένο πλέον, και με νέες προσθήκες σε ιδέες και εικονογραφήσεις. Αποτελεί αγαπημένη επιλογή για ταπετσαρίες τοίχου και φωτοταπετσαρίες. Παρακάτω θα σου παρουσιάσουμε 4+1 ιδέες για να το χρησιμοποιήσεις και στον δικό σου χώρο μέσω μίας φωτοταπετσαρίας.

1. Το tropical floral για όλες τις εποχές!

Η πιο δυναμική τάση των τελευταίων χρόνων είναι η διακόσμηση με έντονα ακόμα και φλούο χρώματα σε συνδυασμό με εικονογραφήσεις από τροπικά φύλλα, δέντρα της ζούγκλας και έντονα σχήματα.

Η νέα αυτή απεικόνιση του φλοράλ ήρθε να ανατρέψει κάθε παρελθοντική εντύπωση που είχαμε για τα λουλούδια και τα φυτά στη διακόσμηση. Το tropical floral μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους εστίασης, σε μοντέρνα διαμερίσματα ακόμα και σε τραπεζαρίες με πιο funky διάθεση.

2. Το dark floral

Έχουμε συνηθίσει τη ζωηρή και ρομαντική διάθεση των λουλουδιών στη διακόσμηση. Πόσο συχνά, όμως, βλέπουμε φλοράλ με dark διάθεση; Τα λουλούδια των rock stars με σκούρο φόντο βγαλμένα από γοτθικό παραμύθι είναι, πλέον, η πιο hot διακοσμητική τάση.

Τip: Δημιουργήστε ένα romantic rock σκηνικό στο υπνοδωμάτιο χρησιμοποιώντας μία φωτοταπετσαρία με μαύρο φόντο. Θα δίνει την αίσθηση ότι τα λουλούδια βγαίνουν μέσα από τον τοίχο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

3. Floral με ασιατικές επιρροές

Οι πιο κατάλληλοι για να μιλήσουν για τη φλοράλ διακόσμηση είναι οι Ιάπωνες. Είναι από τους πρώτους λαούς που χρησιμοποίησαν ανθικά μοτίβα σε συνδυασμό με εξωτικά πτηνά. Η διακριτική αίσθηση αυτών των σχεδίων με τα αρμονικά χρώματα και τις υπέροχες εικονογραφήσεις μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό για έναν χώρο προσανατολισμένο στο minimal και κυρίως στην «ηρεμιστική» διάσταση της διακόσμησης.

4. Τo pop floral

Τα εικονογραφημένα λουλούδια με τα έντονα χρώματα και τη χαρούμενη διάθεση, δεν τα χορταίνουμε ποτέ. Μας ανεβάζουν ψυχολογικά και γεμίζουν το χώρο με καλαισθησία και δημιουργικότητα. Έχουν νεανικό χαρακτήρα γι’αυτό και μπορούν να τοποθετηθούν από παιδικό δωμάτιο μέχρι και σε σαλόνι καθιστικό ή και σε χώρο εστίασης. Είναι μία ιδέα που παραμένει διαχρονική και κάθε χρόνο ανανεώνεται με ακόμα πιο σύγχρονα σχέδια και εικονογραφήσεις.

5. Το ρομαντικό floral

Φυσικά δεν μπορούμε να παραλείψουμε τον αυθεντικό χαρακτήρα της φλοράλ διακόσμησης που είναι το romantic style. H πρώτη μας σκέψη όταν ακούμε για «λουλουδάτη» διακόσμηση είναι το ρομαντικό και γαλήνιο σκηνικό. Και φυσικά αυτή είναι μία τάση που δεν έχει φύγει από τη μόδα από τον 18ο αιώνα ως τώρα. Τα σχέδια αλλάζουν, έρχονται στο σήμερα και ομορφαίνουν κάθε χώρο. Η ρομαντική διάθεση των λουλουδιών είναι άλλωστε και αυτή που μας κάνει να τα αγαπάμε τόσο.

Πηγή: WallnDesign – Η WallnDesign διαθέτει χιλιάδες σχεδιαστικές προτάσεις για ταπετσαρίες τοίχου, φωτοταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου, πίνακες ζωγραφικής, αφίσες και πολλές άλλες διακοσμητικές λύσεις.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

παχύφυτα, παχύφυτα μεγάλου μεγέθους,καλλιέργεια παχύφυτων,συμβουλές για παχύφυτα,για τον κήπο,χρήσιμα

ΠΑΧΥΦΥΤΑ: Πώς να Καλλιεργήσετε Παχύφυτα Μεγάλου Μεγέθους

καθάρισμα σπιτιού, σπιτικά καθαριστικά, καθαριστικά δαπέδου

ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΠΙΤΙΟΥ: 8 Απλά Σπιτικά Καθαριστικά Δαπέδου