in , , ,

4 Τρόποι για να βάλεις tropical φωτοταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο

4 Τρόποι για να βάλεις tropical φωτοταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο
4 Τρόποι για να βάλεις tropical φωτοταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο

Τα tropical θέματα στις ταπετσαρίες και φωτοταπετσαρίες ήρθαν για να μείνουν στην διακόσμηση. Τις συναντάμε συνήθως σε χώρους εστίασης, σε ξενοδοχεία και σε καθιστικούς χώρους. Πώς, όμως, μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε ένα υπνοδωμάτιο;

Υπάρχουν αρκετοί χώροι στο σπίτι που διαμορφώνονται ανάλογα με τη χρήση τους όπως είναι η κουζίνα, το παιδικό δωμάτιο και η κρεβατοκάμαρα. Σε πολλές περιπτώσεις η διακόσμηση των τοίχων είναι αρκετά συμβατική. Εμείς σας προτείνουμε 4 ιδέες για να χρησιμοποιήσετε το tropical θέμα σε έναν χώρο που δεν το συναντάμε συχνά, στο υπνοδωμάτιο.

Tropical σε ουδέτερους τόνους

Πολύ συχνά διακοσμούμε τα υπνοδωμάτιο σε «ήσυχες» αποχρώσεις με ουδέτερους τόνους καθώς ο χώρος του ύπνου είναι το μέρος εκείνο που έχουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε. Οι tropical φωτοταπετσαρίες μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το σύνολο καθώς υπάρχουν πολλά σχέδια που ακολουθούν μία πιο neutral χρωματική παλέτα και ήσυχα σχέδια. Μπορείτε να την συνδυάσετε με ίδιας απόχρωσης κλινοσκεπάσματα και κουρτίνες ενώ τα έπιπλα μπορούν να είναι σε χρώματα που δεν «ενοχλούν» όπως τα γκρι ή τα ανοιχρόχρωμα ξύλα.

New age Boho Style

Το Boho Style είναι από τα πιο επίκαιρα θέματα στην διακόσμηση. Έχει το πλεονέκτημα να συνδυάζει φυσικά υλικά όπως το ξύλο και πλεκτά υφάσματα που δίνουν στο υπνοδωμάτιο μία πιο cozy αίσθηση. Οι νέες επιρροές του boho συμπεριλαμβάνουν και τα tropical θέματα καθώς έχουν άμεση σχέση με τη φύση. Το boho αγαπά πολύ το πράσινο χρώμα σε συνδυασμό με τις ουδέτερες αποχρώσεις. Μη διστάσετε να διαλέξετε ένα θέμα με ζωντανή εικονογράφηση ζούγκλας και αρμονικές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα σκηνικό ηρεμίας και χαλάρωσης που να παραπέμπει σε ένα μαγευτικό τοπίο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Υπερμεγέθη φύλλα

Μία πολύ πετυχημένη τάση του tropical είναι τα τεράστια φύλλα από εξωτικά φυτά όπως τα banana leaves. Προτιμήστε ένα ήπιο φόντο και minimal έπιπλα για να υπάρχει χρωματική και στυλιστική ισορροπία καθώς τα φύλλα θα είναι ο πρωταγωνιστής του design σας. Για καλύτερο match μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο σας με την βασική απόχρωση της φωτοταπετσαρίας σε υφάσματα και χαλιά.

Περιπετειώδες tropical

Στην πιο τολμηρή και εντυπωσιακή έκφανσή του το tropical μπορεί να τοποθετηθεί σε χώρους των οποίων οι ιδιοκτήτες αγαπούν την πιο dark πλευρά των αποχρώσεων. Μία εικόνα με σημείο αναφοράς τον περιπετειώδη κόσμο της ζούγκλας μπορεί να διαμορφώσει το υπνοδωμάτιο σε έναν χώρο γεμάτο δράση. Τέτοια θέματα μπορούν να μπουν σε πλαίσιο με μαύρο φόντο για να δημιουργούνται αντιθέσεις και να τονίζεται ακόμη περισσότερο το tropical σχέδιο. Συνδυάστε το με φυσικά υλικά σε όποια απόχρωση προτιμάται καθώς μπορεί να ταιριάζει με τα πάντα. Αποφύγετε χρήση μεταλλικών στοιχείων καθώς δεν «δένουν» τόσο πολύ με τον κόσμο της ζούγκλας και νιώστε ότι ταξιδεύετε σε ένα σαφάρι στον Αμαζόνιο.

Πηγή: Wall&Design – Χιλιάδες σχεδιαστικές προτάσεις για ταπετσαρίες τοίχου από τη Wall&Design, φωτοταπετσαρίες, αυτοκόλλητα τοίχου, πίνακες ζωγραφικής, αφίσες και πολλές άλλες διακοσμητικές λύσεις.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

πλύσιμο καινούργιων ρούχων,υγεία και ρούχα,συμβουλές υγείας,συμβουλές για ρούχα,υγεία,

Πόσο Επιβλαβές Είναι Πραγματικά να Φοράτε Καινούργια Ρούχα πριν τα Πλύνετε

σκανδιναβική διακόσμηση,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Φέρετε τη Διαχρονική Σκανδιναβική Κομψότητα στο Σπίτι σας