in , , , , , ,

10 Συμβουλές Διακόσμησης για να Φέρετε τη Διαχρονική Σκανδιναβική Κομψότητα στο Σπίτι σας

σκανδιναβική διακόσμηση,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
σκανδιναβική διακόσμηση,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

Η σκανδιναβική διακόσμηση είναι γνωστή για την απλότητα, τη λειτουργικότητα και τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό της. Περιλαμβάνει φυσικά υλικά, ανοιχτά χρώματα, καθαρές γραμμές και αισθητική χωρίς ακαταστασία. Ακολουθούν μερικές συμβουλές διακόσμησης για να φέρετε τη διαχρονική σκανδιναβική κομψότητα στο σπίτι σας. 10 Επαγγελματικές Συμβουλές Διακόσμησης Ώστε το Σπίτι σας να Φαίνεται Πολυτελές με Οικονομικό Τρόπο

Ανοιχτή και ουδέτερη παλέτα χρωμάτων

Πηγή: ElephantStock

Χρησιμοποιήστε μια παλέτα ανοιχτόχρωμων χρωμάτων, όπως λευκά, γκρι και παστέλ για τοίχους, έπιπλα και αξεσουάρ. Αυτό δημιουργεί μια φωτεινή και ευάερη ατμόσφαιρα.

Τακτοποιημένος χώρος

Πηγή: Livingetc

Αγκαλιάστε τη μινιμαλιστική προσέγγιση τακτοποιώντας τον χώρο σας. Χρησιμοποιήστε λειτουργικές λύσεις αποθήκευσης, όπως ανοιχτά ράφια, καλάθια και επιτοίχια ράφια για να κρατάτε τα πράγματα σας οργανωμένα και οπτικά ελκυστικά.

Φυσικά υλικά

Πηγή: The Nordroom

Ενσωματώστε φυσικά υλικά όπως ξύλο, πέτρα και δέρμα. Επιλέξτε ανοιχτόχρωμα ή ακατέργαστα ξύλινα έπιπλα, όπως τραπέζι φαγητού σε σκανδιναβικό στιλ ή μινιμαλιστικό ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού.

Μινιμαλιστικά έπιπλα

Πηγή: Scandification

Επιλέξτε έπιπλα με καθαρές γραμμές και απλά σχέδια. Αποφύγετε τα υπερβολικά στολίδια και επιλέξτε λειτουργικά κομμάτια. Αναζητήστε καρέκλες, καναπέδες και τραπέζια με σκανδιναβική έμπνευση που εστιάζουν τόσο στο στυλ όσο και στην άνεση.

Άνετα υφάσματα

Πηγή: Posh Pennies

Προσθέστε ζεστασιά και υφή με άνετα υφάσματα, όπως χοντρές πλεκτές κουβέρτες, χαλιά από ψεύτικη γούνα και μαλακά μαξιλάρια. Χρησιμοποιήστε φυσικές ίνες όπως μαλλί και βαμβάκι για μια πινελιά σκανδιναβικού hygge (μια δανική έννοια της άνεσης και της ικανοποίησης).

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Μίνιμαλ Διακόσμηση: 4 Συμβουλές Διακόσμησης για Μινιμαλιστικό Στυλ

Φυσικό φως

Πηγή: Houzz

Μεγιστοποιήστε το φυσικό φως χρησιμοποιώντας διάφανες κουρτίνες ή περσίδες. Εάν ανησυχείτε για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, σκεφτείτε τις αμμοβολημένες ή ανάγλυφες μεμβράνες παραθύρων.

Πράσινο και φυσικά στοιχεία

Πηγή: Bustling Nest

Φέρτε τη φύση σε εσωτερικούς χώρους ενσωματώνοντας φυτά και βοτανικά στοιχεία. Επιλέξτε φυτά χαμηλής συντήρησης, όπως παχύφυτα, φτέρες ή σκανδιναβικά αγαπημένα, όπως ο φίκος λυράτα ή το φιλόδεντρο.

Σκανδιναβικά φωτιστικά

Πηγή: Lumens

Χρησιμοποιήστε απλά και κομψά φωτιστικά για να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα. Ενσωματώστε κρεμαστά, δαπέδου ή επιτραπέζια φωτιστικά με μινιμαλιστικά σχέδια και θερμούς λαμπτήρες.

Τέχνη τοίχου

Πηγή: Pinterest

Προβάλετε έργα τέχνης ή φωτογραφίες με απλή και καθαρή αισθητική. Σκεφτείτε ασπρόμαυρες εκτυπώσεις, έργα τέχνης εμπνευσμένα από τη φύση ή αφηρημένα σχέδια που συμπληρώνουν το συνολικό σκανδιναβικό θέμα.

Λειτουργικά αξεσουάρ

Πηγή: Shhoonya

Επιλέξτε πρακτικά και λειτουργικά αξεσουάρ όπως υφαντά καλάθια, κεραμικά βάζα και ξύλινες ή μεταλλικές λεπτομέρειες. Διατηρήστε τη συνολική διακόσμηση μίνιμαλ, εστιάζοντας στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα.

πηγή

Δείτε επίσης Μικρό σπίτι; 10 Ιδέες, κόλπα και συμβουλές διακόσμησης για να δείχνει μεγαλύτερο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

4 Τρόποι για να βάλεις tropical φωτοταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο

4 Τρόποι για να βάλεις tropical φωτοταπετσαρία στο υπνοδωμάτιο

σχέσεις με διαφορά ηλικίας,περίεργα,χρήσιμα,

Η Επιστήμη Εξηγεί Γιατί Ορισμένες Ηλικιακές Διαφορές Δεν Λειτουργούν στις Σχέσεις και Άλλες Ναι