in , ,

Απογειώστε το παιδικό δωμάτιο με Αυτοκόλλητα! Η πιο απλή και γρήγορη αλλαγή που μπορείτε να κάνετε Σήμερα για να φτιάξετε έναν μαγικό χώρο!

Απογειώστε το παιδικό δωμάτιο με αυτοκόλλητα! Η πιο απλή και γρήγορη αλλαγή που μπορείτε να κάνετε Σήμερα για να φτιάξετε έναν μαγικό χώρο!
Απογειώστε το παιδικό δωμάτιο με αυτοκόλλητα! Η πιο απλή και γρήγορη αλλαγή που μπορείτε να κάνετε Σήμερα για να φτιάξετε έναν μαγικό χώρο!

Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι από τους πιο όμορφους και γρήγορους τρόπους για να αλλάξουμε εντελώς οπτική σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Αν μάλιστα πρόκειται για το παιδικό υπνοδωμάτιο τότε το αποτέλεσμα μπορεί να γίνει μαγικό τόσο για τον γονιό αλλά ακόμα περισσότερο για τα παιδιά!

Το φθινόπωρο είναι η καλύτερη εποχή για να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο. Είναι ο χώρος που τα μικρά σας θα περνάνε τον περισσότερο χρόνο διαβάζοντας, παίζοντας ή κάνοντας εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Επομένως, είναι απαραίτητο να βρίσκονται σε ένα περιβάλλον που θα νιώθουν όμορφα και δε θα ξεκολλάνε από αυτό.

Τώρα, λοιπόν, που ο καιρός θα αρχίσει να δροσίζει είναι μία καλή ευκαιρία για μία γρήγορη ανανέωση.
Η πιο εύκολη, γρήγορη και οικονομική λύση είναι τα παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου. Τοποθετούνται πολύ γρήγορα και δεν αφήνουν κανένα υπόλειμμά κατά την αφαίρεσή τους.

Υπάρχει τεράστια ποικιλία σχεδίων που μπορούν να καλύψουν όλες τις προτιμήσεις. Εμείς σας δίνουμε παρακάτω μερικές ιδέες για να αξιοποιήσετε τους άδειους τοίχους των παιδικών δωματίων και να δώσετε μία νέα πνοή αλλαγής στο περιβάλλον του παιδιού σας.

Floral για όλες τις μικρές ρομαντικές ψυχές…

Τα άνθη πάντα ομορφαίνουν έναν χώρο. Δίνουν μία ανάλαφρη και ρομαντική όψη στη διακόσμηση και ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα χρώματα καθώς έχουν διαβαθμίσεις στις αποχρώσεις τους ή βγαίνουν σε πολύχρωμα σετ. Μπορείτε σε έναν απλό λευκό τοίχο να τοποθετήσετε ένα παιδικό αυτοκόλλητο με floral σχέδιο και πολύ εύκολα να αναβαθμίσετε το δωμάτιο. Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα των λουλουδάτων αυτοκόλλητων είναι ότι ταιριάζουν εξίσου σε βρεφικά και παιδικά δωμάτια. Επομένως, με τη σωστή επιλογή σχεδίου τα λουλούδια μπορούν να συντροφεύουν το παιδί για πολύ καιρό.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καλέστε μερικούς φίλους για παρέα…

Τα παιδιά λατρεύουν τα ζώα και πολλές φορές είναι η καλύτερη παρέα γι’ αυτά. Έτσι, λοιπόν, ένα δωμάτιο διακοσμημένο με μερικούς «φίλους» θα είναι η καλύτερη επιλογή για κάθε μικρό. Η ποικιλία σε ζωάκια είναι ατελείωτη. Από σκιουράκια, ελεφαντάκια, κουνελάκια μέχρι κουκουβάγιες και ζώα του δάσους ή της φάρμας. Τα αυτοκόλλητα τοίχου για παιδικό δωμάτιο με ζώα έχουν ακόμη ένα θετικό σημείο. Μπορούν να τοποθετηθούν άνετα σε δωμάτιο που φιλοξενεί αγόρι και κορίτσι χωρίς κανείς από τους δύο να δυσανασχετήσει.

Γιατί το ταξίδι πρέπει να είναι μαγικό…

Αν τα μικρά ανθρωπάκια υπερέχουν σε κάτι από τους μεγάλους είναι η αστείρευτη φαντασία τους. Ταξιδεύουν με το μυαλό τους σε μέρη φανταστικά όπου κανείς άλλος δεν έχει πάει. Γιατί να μην τους δώσουμε το όχημα να ταξιδέψουν ακόμα πιο μακριά;

Αεροπλάνα, ελικόπτερα, αερόστατα, τρένα… Όλα είναι ιδανικά για να διακοσμήσουν ένα δωμάτιο γεμάτο υπέροχες εικόνες που θα δώσουν τα τέλεια ερεθίσματα για να δημιουργήσουν τις δικές τους φανταστικές περιπέτειες.

Η φύση είναι η καλύτερη διακοσμήτρια…

Η φύση είναι το πιο άμεσα αντιληπτό στοιχείο στα παιδιά. Αναγνωρίζουν τα δέντρα, χάνονται παρατηρώντας τα φύλλα και τα κλαδιά. Λατρεύουν τα παιχνιδίσματα στα χρώματα των τοπίων. Επομένως, ένα θέμα διακόσμησης με επίκεντρο τη φύση θα δώσει μία νέα οπτική στο παιδικό δωμάτιο που όχι μόνο θα στολίσει τον τοίχο αλλά θα έχει και διδακτικό χαρακτήρα καθώς θα μπορείτε μαζί με το παιδί σας να μαθαίνετε νέες λεξούλες από τις εικόνες που θα έχετε σε αφθονία.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τάσεις για Φθινοπωρινό μανικιούρ 2022: 12 υπέροχες αποχρώσεις του καφέ για σχέδια νυχιών που θα κλέψουν τις εντυπώσει

Τάσεις για Φθινοπωρινό μανικιούρ 2022: 12 υπέροχες αποχρώσεις του καφέ για σχέδια νυχιών που θα κλέψουν τις εντυπώσεις

Σπίτια Διάσημων: «Βγαλμένο από παραμύθι»: Δες το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη

Σπίτια Διάσημων: «Βγαλμένο από παραμύθι»: Δες το σπίτι του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη