in , , , , , ,

Αυτοκόλλητα πόρτας – καλύψτε φθορές, μετατρέψτε τις πόρτες σε διακοσμητικά στοιχεία!

Αυτοκόλλητα πόρτας – καλύψτε φθορές, μετατρέψτε τις πόρτες σε διακοσμητικά στοιχεία!
Αυτοκόλλητα πόρτας – καλύψτε φθορές, μετατρέψτε τις πόρτες σε διακοσμητικά στοιχεία!

Όλοι έχουμε στα σπίτια μας μία ή παραπάνω πόρτες που έχουν φθαρεί ή έχει αλλοιωθεί το ξύλο τους από την πολυκαιρία. Οι πιο συνήθεις φθορές είναι γδαρσίματα, χτυπήματα ακόμα και παιδικές ζωγραφιές από τους μικρούς μας «καλλιτέχνες». Συνήθως, είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν και πολλές φορές αν βαφτούν το χρώμα αλλοιώνεται ή κιτρινίζει με τον καιρό.

Αυτοκόλλητα πόρτας – καλύψτε φθορές, μετατρέψτε τις πόρτες σε διακοσμητικά στοιχεία!
Αυτοκόλλητα πόρτας – καλύψτε φθορές, μετατρέψτε τις πόρτες σε διακοσμητικά στοιχεία!

Η πιο εύκολη, γρήγορη και ανέξοδη λύση είναι το αυτοκόλλητο πόρτας που έχει μεγάλη αντοχή, τοποθετείται εύκολα και κόβεται στις διαστάσεις της δικής σας πόρτας. Τα αυτοκόλλητα πόρτας μπορούν να εκτυπωθούν σε αυτοκόλλητο βινύλιο ή σε αυτοκόλλητο ύφασμα για μεγαλύτερη αντοχή. Επιπλέον, η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα καθώς ακόμα και να το κολλήσετε λάθος μπορείτε να το ξεκολλήσετε και να το επανατοποθετήσετε πιο σωστά χωρίς να χαλάσει.

Ως προς την γκάμα των σχεδίων, η ποικιλία που μπορείτε να βρείτε είναι τεράστια και καλύπτει όλες τις προτιμήσεις. Από τοπία σε παραλίες με ηλιοβασίλεμα, μέχρι πολυσύχναστες πόλεις ή έργα ορόσημα μεγάλων καλλιτεχνών. Οι διακοσμητικές προτάσεις σε αυτοκόλλητα πόρτας καλύπτουν κάθε φαντασία. Για παράδειγμα, σε ένα χώρο με βιομηχανικό στυλ διακόσμησης όπου το τουβλάκι και το μέταλλο υπερτερεί όλων των άλλων στοιχείων, θα μπορούσε να μία πόρτα να καλυφθεί με ένα μεταλλικό σχέδιο ή ακόμα και με έναν μαυροπίνακα με γράμματα από κιμωλία.

Επίσης, σε έναν πιο urban χώρο μπορείτε να δώσετε την αίσθηση του βάθους με μία εικόνα της Νέας Υόρκης ή του Πύργου του Eiffel.

Μία ακόμα εξαιρετική ιδέα είναι τα αφηρημένα σχέδια, τα οποία υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία, έτσι ώστε να συμπληρώσετε χρωματικά τον χώρο σας χωρίς να τονίζετε έντονα το στοιχείο της πόρτας. Επιπλέον, για τους λάτρεις της τέχνης, αν ο χώρος σας, είναι περιορισμένος και δεν έχετε ελεύθερο τοίχο για να τοποθετήσετε το αγαπημένο σας έργο τέχνης, τότε μπορείτε να το τοποθετήσετε σε μία πόρτα. Για παράδειγμα, το φιλί του Gustav Klimt, είναι μία εξαιρετική πρόταση για να δώσετε έναν άλλον χαρακτήρα στην διακόσμησή σας εκμεταλλευόμενοι ένα ήδη υπάρχον στοιχείο του χώρου. Τέλος, υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε παιδικά σχέδια για να καλύψετε μία πόρτα σε ένα παιδικό δωμάτιο και να το μεταμορφώσετε σε μία χαρούμενη πινελιά.

Τα αυτοκόλλητα πόρτας εκτός από την πρακτικότητά τους ως προς την ευκολία τοποθέτησης αλλά και την χρησιμότητά τους ως προς την κάλυψη της φθοράς, μπορούν να μετατρέψουν την πόρτα σε ένα διακοσμητικό στοιχείο με πρωτοτυπία και να δώσουν μία τελείως διαφορετική εικόνα στον χώρο. Ακόμα και σε εργασιακούς χώρους, που συνήθως είναι ουδέτεροι διακοσμητικά, ένα αυτοκόλλητο πόρτας μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία για να ανανεωθεί ο χώρος. Τέλος, μία εξαιρετική ιδέα μπορεί να αποτελέσει η τοποθέτηση αυτοκόλλητων πόρτας σε χώρους εστίασης όπως εστιατόρια και καφέ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πολύ σημαντικό είναι, επίσης, το γεγονός ότι κατά την αφαίρεσή του το αυτοκόλλητο δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα κόλλας ούτε καταστρέφει το υλικό της πόρτας. Η ευελιξία στην τοποθέτηση του και στην επιλογή θέματος όπως επίσης και η ευκολία στην ανανέωσή του αν θελήσετε να αλλάξετε σχέδιο στο μέλλον είναι αυτά που καθιστούν τα αυτοκόλλητα πόρτας μοναδικές διακοσμητικές προτάσεις για να ανανεώσετε τον χώρο σας αλλά και την διάθεσή σας.

Πηγή: WallnDesign

Η WallnDesign διαθέτει χιλιάδες σχεδιαστικές προτάσεις για ταπετσαρίες τοίχουαυτοκόλλητα τοίχου και πόρταςπίνακες ζωγραφικής και πολλές άλλες διακοσμητικές λύσεις.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

παιδικές κατασκευές - Πασχαλινό Αυγό από Αλουμινόχαρτο

Πασχαλινό Αυγό από Αλουμινόχαρτο

Το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη. Η τεχνοτροπία στην κουζίνα και το μοντέρνο ύφος! Σπίτια Διασήμων

Το σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη. Η τεχνοτροπία στην κουζίνα και το μοντέρνο ύφος! Σπίτια Διασήμων