in

Έξυπνα Κόλπα για να Ξυπνήσετε Γρήγορα το Πρωί

Έξυπνα Κόλπα για να Ξυπνήσετε Γρήγορα το Πρωί
Έξυπνα Κόλπα για να Ξυπνήσετε Γρήγορα το Πρωί

Το πρωί, πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ειδικά αν πάνε στη δουλειά τις πρώτες πρωινές ώρες. Πώς να ξυπνήσετε γρήγορα το πρωί; Υπάρχουν μερικά έξυπνα κόλπα για να το καταφέρετε.

Έξυπνα Κόλπα για να Ξυπνήσετε Γρήγορα το Πρωί

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα ποτήρι νερό.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε χυμό λεμονιού σε αυτό. Το να πίνετε νερό με άδειο στομάχι θα ενυδατώσει το σώμα σας μετά από έναν πλήρη ύπνο και θα βελτιώσει τον μεταβολισμό σας. Επιπλέον, θα σας ξυπνήσει γρήγορα, θα βελτιώσει τη συγκέντρωση και θα τονώσει το σώμα σας.

Πρωινή Κούραση: Γιατί Εξακολουθείτε να Αισθάνεστε Κουρασμένοι Μετά το Πρωινό Ξύπνημα

Το νερό με τζίντζερ είναι επίσης μια καλή εναλλακτική. Ρίξτε ζεστό νερό πάνω από ένα κομμάτι και περιμένετε λίγο. Ένα τέτοιο ρόφημα θα ενισχύσει σημαντικά το μεταβολισμό σας.

Πιείτε πράσινο τσάι αντί για καφέ

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το μαύρο τσάι ή τον καφέ με πράσινο τσάι. Αν και έχει λιγότερη καφεΐνη, έχει πιο ευεργετική επίδραση στον οργανισμό. Καθαρίζει από τις τοξίνες, μειώνει τα επίπεδα σακχάρου και έχει θετική επίδραση στο συκώτι. Μπορείτε να πιείτε εναλλακτικά matcha, το οποίο είναι πράσινο τσάι σε σκόνη. Ένα φλιτζάνι από αυτό παρέχει πολλή βιταμίνη Α και C, καθώς και κάλιο.

Δείτε ακόμη 3 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε Μόλις Ξυπνήσετε για να Ειστε σε Εγρήγορση Όλη την Ημέρα, Σύμφωνα με έναν Νευροεπιστήμονα του Στάνφορντ

Προτιμήστε το κακάο

Θυμάστε όταν πίνατε κακάο για πρωινό ως παιδί; Επιστρέψτε σε αυτό για πρωινό καθώς προσφέρει μαγνήσιο, χαλκό και σίδηρο. Επιπλέον, υποστηρίζει την ανοσία του οργανισμού και σας κάνει πιο ενεργούς.

Καφές ή μαύρο τσάι; Ποιο έχει περισσότερη καφεΐνη;

Από έρευνα αποδείχθηκε ότι η κατανάλωση 100 ml των περισσότερων μαύρων τσαγιών θα προσφέρει περισσότερη καφεΐνη από την ίδια ποσότητα καφέ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) αναγνωρίζει γενικά την καφεΐνη ως ασφαλή. Κατά μέσο όρο, ένα φλιτζάνι καφέ 240 ml περιέχει περίπου 100 mg καφεΐνης. 4 φλιτζάνια καφέ την ημέρα θα σας κρατήσουν εντός του ασφαλούς ορίου των 400 mg καφεΐνης για υγιείς ενήλικες.

Μια άλλη φυσική πηγή καφεΐνης είναι το πράσινο τσάι σύμφωνα με το Handimania. Μια μελέτη του 2017 έδειξε ότι ο συνδυασμός θεανίνης και καφεΐνης στο πράσινο τσάι μπορεί να βελτιώσει τη λειτουργία του εγκεφάλου και τη γνωστική λειτουργία, καθώς και να μειώσει το άγχος. 240 ml πράσινου τσαγιού παρέχουν περίπου 30-50 mg καφεΐνης.

Δείτε επίσης Η Σημασία του Ξυπνήματος σε Διάφορες Ώρες Κατά τη Διάρκεια της Νύχτας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Το Κοτοπουλάκι δεν το πλένουμε με νεράκι

Το Κοτοπουλάκι δεν το πλένουμε με νεράκι

10 Είδη Γυναικείων Παπουτσιών που Δεν Είναι Τόσο Μοντέρνα όσο Φαίνονται

10 Είδη Γυναικείων Παπουτσιών που Δεν Είναι Τόσο Μοντέρνα όσο Φαίνονται