in , , ,

Τι θα Συμβεί εάν Ξυπνάτε την Ίδια Ώρα Καθημερινά

πρωινό ξύπνημα,ίδια ώρα καθημερινά,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα
Τι θα Συμβεί εάν Ξυπνάτε την Ίδια Ώρα Καθημερινά

Αρκετές μελέτες έχουν δείξει ότι ο καλός ύπνος και η πρωινή ρουτίνα συμβάλλουν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Το να ξυπνάτε την ίδια ώρα καθημερινά μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη ζωή σας. 10 Συμβουλές για να Κοιμάστε Καλύτερα τη Νύχτα

Θα αισθανθείτε πιο δραστήριοι και επίμονοι.

Σύμφωνα με μια γερμανική μελέτη, οι άνθρωποι που έχουν τη συνήθεια να ξυπνούν νωρίς το πρωί σε καθορισμένη ώρα τείνουν να έχουν περισσότερη επιμονή, είναι πιο συνεργάσιμοι και αποζητούν νέες εμπειρίες.

Θα είστε σε εγρήγορση και λιγότερο αγχωμένοι.

Το να είστε λιγότερο αγχωμένοι έχει να κάνει με τις συνήθειες ύπνου σας σύμφωνα με μια μελέτη. Αυτό που είναι ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι σχετίζεται με το πρωινό ξύπνημα καθώς σας βοηθά να είστε σε εγρήγορση και ενισχύει την υγεία του σώματος και του μυαλού σας.

Μια άλλη μελέτη δήλωσε ότι τα άτομα που ξυπνούν νωρίς είναι πιο πιθανό να έχουν επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα και να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους γρήγορα.

Θα είστε λιγότερο αναβλητικοί.

Έχετε συνηθίσει να πατάτε το κουμπί αναβολής όταν το ξυπνητήρι χτυπά το πρωί; Είναι λιγότερο πιθανό να το κάνετε αυτό εάν ξυπνάτε νωρίς. Η επιστήμη λέει ότι θα έχετε λιγότερη αναβλητικότητα αν γίνετε πρωινοί τύποι. Και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να σηκωθείτε εγκαίρως για να δείτε την ανατολή!

Θα έχετε λιγότερες αρνητικές σκέψεις.

Η έλλειψη ύπνου σχετίζεται με την αρνητική σκέψη σύμφωνα με τους ερευνητές. Οι διαταραχές του ύπνου επηρεάζουν αρνητικά την ψυχική υγεία, καθώς οι άνθρωποι μπορεί να έχουν υψηλότερες πιθανότητες εμφάνισης κατάθλιψης. Με τον καθορισμό των περιόδων ύπνου και αφύπνισης, ενδέχεται να μπορείτε να βελτιώσετε τις πιθανότητές σας να έχετε ένα πιο υγιές μυαλό και θετικά συναισθήματα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα είστε πιο ικανοποιημένοι με τη ζωή σας.

Η σταθερή ώρα για ύπνο και ο χρόνος αφύπνισης κάνουν τους ανθρώπους πιο ικανοποιημένους. Αυτό ανέφερε μια έρευνα σε 1.033 άτομα. Η τακτική ρουτίνα ξυπνήματος οδήγησε σε 13% περισσότερη ικανοποίηση στην προσωπική ζωή των ανθρώπων, αύξηση κατά 18% στην οικονομική τους κατάσταση και το συγκλονιστικό 21% περισσότερη ικανοποίηση στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Θα αισθανθείτε πιο ενεργητικοί.

Υπάρχουν άνθρωποι που ξυπνούν την ίδια ώρα κάθε μέρα και τα αποτελέσματα είναι αρκετά ενδιαφέροντα όπως καλύτερος ύπνος και διατροφικές συνήθειες.

Δείτε ακόμη 17 Πρωινά Κόλπα για να μην Αισθάνεστε Κουρασμένοι Όλη την Ημέρα

Η πέψη σας θα είναι καλύτερη.

Έχουμε όλοι κιρκαδικό κύκλο, που είναι η εσωτερική διαδικασία που ρυθμίζει τον κύκλο ύπνου-ξυπνήματος. Συνδεδεμένοι με αυτό, το έντερο λειτουργεί ανάλογα. Αν ξυπνάτε και κοιμάστε την ίδια ώρα και έχετε τακτικά γεύματα, το πεπτικό σύστημα έχει μεγαλύτερη κανονικότητα στη λειτουργία του και διατηρεί τα έντερα, το στομάχι και το μεταβολισμό σας σε τάξη.

Το ανοσοποιητικό σύστημα θα είναι ισχυρότερο.

Ο ύπνος παίζει σημαντικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα . Είναι απαραίτητο για τον εγκέφαλο και την υγεία και εξαρτάται επίσης από τον κιρκαδικό κύκλο, όπως και η πέψη. Το ανοσοποιητικό σύστημα μπορεί να μας κάνει να κοιμηθούμε όπως και να μας ξυπνήσει. Η τακτική ώρα αφύπνισης μπορεί να βοηθήσει το ανοσοποιητικό σας σύστημα, καθώς θα διατηρήσει τον μεταβολισμό σας οργανωμένο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Τι θα Συμβεί εάν Δεν Κοιμάστε Αρκετά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ασπρόμαυρη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,ιδέες ασπρόμαυρης χριστουγεννιάτικης διακόσμησης,χριστουγεννιάτικη διακόσμηση,ιδέες χριστουγεννιάτικης διακόσμησης,Χριστούγεννα,γιορτές

31 Ιδέες Ασπρόμαυρης Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης

Ρούχα: Πόσες φορές τα φοράμε πριν τα βάλουμε στο πλυντήριο και ποια η θερμοκρασία που σκοτώνει τα μικρόβια

Ρούχα: Πόσες φορές τα φοράμε πριν τα βάλουμε στο πλυντήριο και ποια η θερμοκρασία που σκοτώνει τα μικρόβια