in , , , , ,

Η Σημασία του Ξυπνήματος σε Διάφορες Ώρες Κατά τη Διάρκεια της Νύχτας

ξύπνημα τη νύχτα,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας,
ξύπνημα τη νύχτα,χρήσιμα,υγεία,συμβουλές υγείας,

Η ώρα της νύχτας καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τι συμβαίνει όταν ξυπνάτε. Είναι επίσης σημαντικό να λάβετε υπόψη πόσο συχνά ξυπνάτε τη νύχτα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν δεν ξυπνάτε ποτέ κατά τη διάρκεια της νύχτας και δεν υπάρχει προφανής λόγος (όπως να πάτε στην τουαλέτα) για τον οποίο ξυπνήσατε. Μελέτη: Ο Μεσημεριανός Ύπνος Βελτιώνει τη Μάθηση, τη Μνήμη και την Εστίαση

Η Σημασία του Ξυπνήματος σε Διάφορες Ώρες Κατά τη Διάρκεια της Νύχτας

Υπάρχουν 14 κύριοι μεσημβρινοί που διατρέχουν το σώμα, 12 από τους οποίους είναι ευθυγραμμισμένοι με το 24ωρο ρολόι. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δύο ώρες την ημέρα που ένας μεσημβρινός – που διατρέχει ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας – γίνεται ο κύριος.

Οι μεσημβρινοί σχετίζονται με μέρη και διαδικασίες του σώματος, καθώς και με συναισθήματα και εμπειρίες. Στην πραγματικότητα, η ώρα που ξυπνάτε μπορεί να σας πει ποιος μεσημβρινός είναι διαταραγμένος.

Πνευματική σημασία του ξυπνήματος στη 1:00 π.μ.

Σωματικά: Μπορεί να έχετε προβλήματα με την κυκλοφορία (ειδικά την καρδιά σας) ή τη χοληδόχο κύστη σας.

Ψυχικά: Σημαίνει ότι έχετε πάρα πολύ ανησυχία στην καρδιά και το μυαλό σας. Και αυτές οι ανησυχίες και οι δυσαρέσκειες τώρα σας δοκιμάζουν.

Πνευματικά: Χρειάζεστε ενέργεια. Δίνετε περισσότερα από όσα παίρνετε και σας καταπονεί. Μπορεί να μην είστε ανοιχτοί στη λήψη, αλλά μπορεί επίσης να μην ξέρετε πώς να κάνετε τον εαυτό σας ευτυχισμένο, επομένως βασίζεστε στην ιδέα των στόχων ή στην έγκριση των άλλων για να το κάνετε για εσάς.

Πνευματική σημασία του ξυπνήματος στις 2 π.μ.

Σωματικά: Μπορεί να αντιμετωπίζετε πεπτικά προβλήματα, είτε σχετίζονται με το λεπτό έντερο είτε με το συκώτι σας. Μπορεί να τρώτε ή να πίνετε πολύ ή πολύ λίγο.

Ψυχικά: Αυτό οφείλεται συνήθως σε θύλακες ενέργειας που συσσωρεύσατε στην πρώιμη ή μέση παιδική ηλικία. Όταν ήσασταν νέοι, η αδυναμία να επεξεργαστείτε τι σήμαιναν σας έκαναν είτε να αποφύγετε είτε να αντισταθείτε στις συνθήκες υπό τις οποίες προέκυψαν. Ακόμα και σήμερα, εξακολουθεί να έχει αντίκτυπο πάνω σας.

Πνευματικά: Πρέπει να εξαλείψετε εκείνες τις παλιές, περιοριστικές, κληρονομικές πεποιθήσεις και ιδέες που έχετε για τον εαυτό σας και τις οποίες αποκτήσατε προτού καν συνειδητοποιήσετε τι συνέβαινε.

Δείτε ακόμη 11 Συνέπειες του να Μην Κοιμάστε Αρκετά ή να Κοιμάστε Πολύ

Πνευματικό νόημα του ξυπνήματος στις 3 π.μ.

Σωματικά: Μπορεί να έχετε προβλήματα με τους πνεύμονές σας. Μπορεί απλώς να είναι μια αδυναμία να αναπνεύσετε βαθιά και να χαλαρώσετε.

Ψυχικά: Χρειάζεστε καθοδήγηση και κατεύθυνση. Αν και αρχίζετε να έχετε μια αφύπνιση στη ζωή σας, πολλά πράγματα είναι ακόμα πολύ καινούργια για εσάς, έτσι κυριολεκτικά ξυπνάτε στην πνευματική «ώρα των μαγισσών» (που δεν είναι απαραίτητα κακό) για να απορροφήσετε περισσότερες από τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Πνευματικά: Δεδομένου ότι η 3 π.μ. είναι η ώρα που το πέπλο μεταξύ των διαστάσεων είναι στο χαμηλότερο σημείο του, είναι πιθανό οι ενέργειες να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μαζί σας (προηγούμενα αγαπημένα πρόσωπα, οδηγοί κ.λπ.). Είναι επίσης πιθανό, επειδή γίνεστε πιο ευαίσθητοι στις λεπτές ενέργειες, το σώμα σας να ξυπνά όταν συμβαίνουν περισσότερα στον φυσικό κόσμο. Μείνετε ξύπνιοι και γράψτε τυχόν μηνύματα που λαμβάνετε ή ιδέες που έρχονται στο μυαλό σας αυτή τη στιγμή.

Πνευματική σημασία του ξυπνήματος στις 4 π.μ.

Σωματικά: Μπορεί να έχετε προβλήματα με την ουροδόχο κύστη ή την εφίδρωση. Αυτή είναι η στιγμή που η θερμοκρασία του σώματός σας είναι χαμηλότερη, επομένως μπορεί να είστε πολύ ζεστοί ή πολύ κρύοι.

Ψυχικά: μπορεί να είστε πολύ «ζεστοί ή πολύ ψυχροί» στην προσωπική σας ζωή, νιώθοντας ταυτόχρονα πολύ ικανοποιημένοι και παραγκωνισμένοι από αμφιβολίες. Να ξέρετε ότι αυτό είναι μέρος της διαδικασίας και θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε την ισορροπία και τη δυαδικότητα.

Πνευματικά: Βρίσκεστε σε μια περίοδο ανάτασης και μεγάλης αλλαγής στη ζωή σας. Καθώς εισάγετε το νέο, πρέπει να προσπαθήσετε να αποδεχτείτε να αφήσετε το παλιό.

Πνευματική σημασία του ξυπνήματος στις 5 π.μ.

Σωματικά: Μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το παχύ έντερο ή και τη διατροφή σας.

Ψυχικά: Μπορεί να μην πειστείτε ότι αξίζετε την αγάπη των άλλων ή τη δική σας ευημερία. Πιθανώς είστε πολύ παγιδευμένοι στην αυτοκριτική σας κατάσταση του μυαλού σας για να αγκαλιάσετε πραγματικά όλα τα καταπληκτικά πράγματα που έχετε φτιάξει για τον εαυτό σας.

Πνευματικά: Φτάνετε σε ένα υψηλό σημείο της ζωής σας όπου τελικά είστε ενδυναμωμένοι, θετικοί και ευημερούντες.

Το ξύπνημα μεταξύ 3 και 5 το πρωί μπορεί να είναι σημάδι πνευματικής αφύπνισης.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Άσχημα νέα για όσους δεν κοιμούνται καλά: Οι 2 μεγάλοι κίνδυνοι και γιατί κινδυνεύουν πιο πολύ για έμφραγμα ή εγκεφαλικό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Written by Jimmy Taylor

κίτρινες πατούσες,αντιμετώπιση κίτρινων πατουσών,φροντίδα πατουσών,ομορφιά,συμβουλές ομορφιάς,υγεία,συμβουλές υγείας,

Κίτρινες Πατούσες: Πρέπει να Ανησυχείτε;

καλλιέργεια λάχανων στο σπίτι,καλλιέργεια λάχανων σε δοχεία,συμβουλές κηπουρικής,χρήσιμα,

Πως να Καλλιεργήσετε Λάχανα στο Σπίτι σε Δοχεία