in , , , , , ,

Ένα Αβοκάντο την Ημέρα τον Γιατρό τον Κάνει Πέρα – Οφέλη και Βιταμίνες

οφέλη αβοκάντο,κατανάλωση αβοκάντο,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,
οφέλη αβοκάντο,κατανάλωση αβοκάντο,διατροφή,συμβουλές διατροφής,υγεία,συμβουλές υγείας,

Όλοι έχουμε ακούσει το ρητό “ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει πέρα” – και σίγουρα τα μήλα έχουν πολλές απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα – αλλά υπάρχει ένα άλλο φρούτο γεμάτο με πολύ περισσότερη θρεπτική αξία, το αβοκάντο. Τι θα Συμβεί στο Έντερο σας εάν Τρώτε Αβοκάντο Καθημερινά

Ένα Αβοκάντο την Ημέρα τον Γιατρό τον Κάνει Πέρα

Το αβοκάντο είναι το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά φρούτο στη Γη. Είναι το μόνο φρούτο που βρίσκεται στη λίστα του με τις «12 πιο θρεπτικές τροφές στον κόσμο», μαζί με συκώτι, αυγά, σολομό, στρείδια και σαρδέλες.

Βιταμίνες

Για αρχή, το αβοκάντο έχει πολύ περισσότερες βιταμίνες από τα μήλα, συμπεριλαμβανομένης της διπλάσιας βιταμίνης C, τριπλάσιας βιταμίνης Α, 6 φορές περισσότερης βιταμίνης Β6, 8 φορές περισσότερης βιταμίνης Κ και 10 φορές περισσότερης βιταμίνης Ε.

Έχουν επίσης έως και 20 φορές περισσότερες από τις άλλες βιταμίνες Β – θειαμίνη, ριβοφλαβίνη, νιασίνη, παντοθενικό οξύ και φυλλικό οξύ.

Δείτε ακόμη Αγοράζεις Συσκευασμένες Σαλάτες; Ένα Παράσιτο Ευθύνεται για Στομαχικές Διαταραχές και Σοβαρή Διάρροια

Μεταλλικά ιχνοστοιχεία

Τα αβοκάντο έχουν 4 φορές περισσότερο σίδηρο, 6 φορές περισσότερο μαγνήσιο, 5 φορές περισσότερο φώσφορο και κάλιο, 10 φορές περισσότερο από χαλκό και 16 φορές περισσότερο ψευδάργυρο από τα μήλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πρωτεΐνες και αμινοξέα

Τα αβοκάντο έχουν 8 φορές περισσότερη πρωτεΐνη από τα μήλα και σημαντικά περισσότερα από όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, ιδιαίτερα την τρυπτοφάνη.

Λίπη και λιπαρά οξέα

Τα αβοκάντο ήδη κέρδισαν τα μήλα όσον αφορά τις βιταμίνες, τα ανόργανα άλατα και τα αμινοξέα, αλλά εκεί που πραγματικά υπερτερούν είναι στα υγιή λιπαρά.

Έχουν 14 φορές περισσότερα ωμέγα 3 λιπαρά οξέα και με σχεδόν 10 γραμμάρια μονοακόρεστων λιπαρών, που είναι εξαιρετικά καλό για την καρδιά σας.

Τα αβοκάντο είναι επίσης πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά (2 γραμμάρια ανά μερίδα) και πολυακόρεστα λιπαρά (2 γραμμάρια ανά μερίδα).

Συνεχίστε λοιπόν να τρώτε μήλα αν θέλετε, αλλά μην ξεχνάτε να καταναλώνετε τουλάχιστον ένα αβοκάντο την ημέρα!

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Το Ακατέργαστο Μέλι Μανούκα Σκοτώνει Κάθε Βακτήριο Συμπεριλαμβανομένων των Ανθεκτικών στα Αντιβιοτικά Υπερμικροβίων

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

οφέλη καθαρού αέρα,συμβουλές υγείας,υγεία,περίεργα,χρήσιμα,

Ανοίξτε τα ΠΑΡΑΘΥΡΑ! Ο Καθαρός Αέρας σας Κάνει πιο Έξυπνους

μικρό αίθριο με τζαμαρία,διακόσμηση αιθρίου,ιδέες διακόσμησης αιθρίου,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Μικρά Αίθρια με Τζαμαρία: 38 Δημιουργικές Ιδέες Διακόσμησης