in , , , , ,

Το Ακατέργαστο Μέλι Μανούκα Σκοτώνει Κάθε Βακτήριο Συμπεριλαμβανομένων των Ανθεκτικών στα Αντιβιοτικά Υπερμικροβίων

οφέλη μελιού μανούκα,συμβουλές υγείας,υγεία,συμβουλές διατροφής,διατροφή,
οφέλη μελιού μανούκα,συμβουλές υγείας,υγεία,συμβουλές διατροφής,διατροφή,

Καθώς η σύγχρονη ιατρική παλεύει με την παγκόσμια επιδημία των ανθεκτικών στα αντιβιοτικά βακτηρίων, οι μελέτες αποκαλύπτουν ότι η Μητέρα Φύση μπορεί να έχει την απάντηση. Αν Δείτε Αυτό το «Θαυματουργό» Ζιζάνιο στον Κήπο σας, Μην το Ξεριζώσετε, Φάτε το

Τα τελευταία χρόνια, δεκάδες μελέτες αποκαλύπτουν τις ισχυρές αντιβιοτικές, αντιικές και ανοσοενισχυτικές ιδιότητες του ακατέργαστου, μη επεξεργασμένου μελιού μανούκα.

Το μέλι μανούκα σκοτώνει περισσότερα στελέχη βακτηρίων και «σούπερ» μικρόβια από οποιοδήποτε αντιβιοτικό που είναι γνωστό στην ανθρωπότητα.

Μια έρευνα του 2014 υποδηλώνει ότι το μέλι μανούκα μπορεί να είναι το πιο ισχυρό εργαλείο που έχουμε για την επούλωση χρόνιων πληγών – πληγές που δεν επουλώνονται μέσα σε τέσσερις έως οκτώ εβδομάδες λόγω ανθεκτικών στα αντιβιοτικά παθογόνων όπως το MRSA.

Μία από τις μελέτες που δημοσιεύθηκαν στο European Journal of Clinical Microbiology and Infectious Diseases διαπίστωσε ότι το μέλι μανούκα εξάλειψε οκτώ στελέχη κοινών «προβληματικών» παθογόνων τραυμάτων – εκείνων με έμφυτη ή επίκτητη αντοχή στα αντιβιοτικά.

Επιπλέον, τα επιβλαβή βακτήρια δεν μπόρεσαν να «αλλάξουν σχήμα» ή να μεταλλαχθούν και να γίνουν ανθεκτικά στο μέλι υπό συνθήκες που κανονικά το κάνουν με τα συμβατικά αντιβιοτικά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ενώσεις όπως η μεθυλγλυοξάλη στο μέλι μανούκα προφανώς προκαλούν αστοχία πολλαπλών συστημάτων στα βακτήρια, σκοτώνοντάς τα προτού μπορέσουν να προσαρμοστούν και να δημιουργήσουν ανοσία, εξηγεί ένας από τους συγγραφείς της μελέτης, ο μικροβιολόγος του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, Dee Carter.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Σταματήστε να Φτύνετε τα Κουκούτσια του Καρπουζιού! Μελέτες Δείχνουν ότι Είναι Σούπερ Τροφή με Αντικαρκινικές Ιδιότητες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μούχλα Στο Σπίτι: Ιδού Τα 11 Μεγάλα Λάθη που Οδηγούν στην Ανάπτυξη Της Και Τα Κάνεις Κάθε Μέρα

Μούχλα Στο Σπίτι: Ιδού Τα 11 Μεγάλα Λάθη που Οδηγούν στην Ανάπτυξη Της Και Τα Κάνεις Κάθε Μέρα

διακόσμηση υπνοδωματίου σε πράσινο και λευκό,ιδέες διακόσμησης υπνοδωματίου,διακόσμηση υπνοδωματίου,διακόσμηση,

50 Ιδέες Διακόσμησης Υπνοδωματίου σε Πράσινο και Λευκό