in ,

7 Ροφήματα που θα σας Βοηθήσουν να Χάσετε το Περιττό Βάρος

7 Ροφήματα που θα σας Βοηθήσουν να Χάσετε το Περιττό Βάρος

Όποιος έχει κάνει ποτέ δίαιτα ξέρει πόσο καιρό χρειάζεται για να φύγουν τα ανεπιθύμητα κιλά. Ωστόσο, υπάρχει και πιο σύντομος τρόπος που απαιτεί μόνο βασικά προϊόντα. Υπάρχουν μερικά υγιεινά ροφήματα που θα σας απαλλαξούν από τα περιττά κιλά σε χρόνο μηδέν. Τι Συνιστούν οι Διαιτολόγοι να Τρώτε για να Χάσετε Βάρος Γρήγορα και με Ασφάλεια

Ρόφημα δαμάσκηνου

© WikimediaImages

Βάλτε 100 γρ. πλυμένα δαμάσκηνα σε ένα γυάλινο βάζο. Ρίξτε 2 λίτρα νερό. Φιλτράρετέ το μετά από μια εβδομάδα. Φυλάξτε το ρόφημα στο ψυγείο και πίνετε 1 ποτήρι το πρωί, νηστικοί.

Τα δαμάσκηνα απομακρύνουν τις τοξίνες, επιταχύνοντας την απώλεια βάρους. Περιέχουν βιταμίνη Α, κάλιο, μαγνήσιο και σίδηρο για να σας κρατούν σε φόρμα. Μην πίνετε περισσότερο από ένα ποτήρι την ημέρα, ωστόσο, καθώς τα δαμάσκηνα είναι ένα ισχυρό καθαρτικό.

Ρόφημα με κανέλα και μέλι

© George Hodan, © gokalpiscan, © Pixabay

Γεμίστε ένα ποτήρι νερό σε θερμοκρασία δωματίου. Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας μέλι και μισή κουταλιά της σούπας ξυλάκι κανέλας. Πιείτε το πρωί, νηστικοί.

Η κανέλα μειώνει τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, βοηθά στην πέψη και βελτιώνει το μεταβολισμό. Οι επιστήμονες λένε ότι η αντικατάσταση της ζάχαρης με μέλι μπορεί να αποτρέψει την αύξηση βάρους.

Ρόφημα φύτρων σιταριού

brightside

Γεμίστε 1/4 ενός αποστειρωμένου γυάλινου βάζου με φύτρες σταριού. Γεμίστε με νερό. Φιλτράρετε μετά από 2 μέρες με μια γάζα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Κρατήστε το ρόφημα μακριά από τον ήλιο. Πίνετε 150 ml πριν από τα γεύματα. Το ρόφημα πρέπει να είναι λίγο λασπωμένο με ελαφριά γεύση εσπεριδοειδών.

Αυτό το ρόφημα βελτιώνει το μεταβολισμό, βοηθά στην πέψη και απομακρύνει τις τοξίνες. Μια πιο δυναμική προσέγγιση είναι η συμπλήρωση μιας αποτοξινωτικής δίαιτας με ένα τέτοιο ρόφημα.

Δείτε ακόμη 12 Επιστημονικοί Τρόποι για να Χάσετε Βάρος Χωρίς Αυστηρές Δίαιτες

Ρόφημα με λεμόνι και τζίντζερ

© George Hodan, © Pixabay

Γεμίστε ένα ποτήρι με νερό. Στύψτε μέσα μισό λεμόνι. Τρίψτε μισή ρίζα τζίντζερ και ρίξτε την στο ποτήρι. Πιείτε το ρόφημα το πρωί.

Πολλοί διαιτολόγοι θεωρούν ότι το τζίντζερ είναι εξαιρετικό για την απώλεια βάρους, επειδή ανακουφίζει από το πρήξιμο, βοηθώντας στην απομάκρυνση της περίσσειας υγρών από το σώμα. Τα λεμόνια τονώνουν τα νεφρά, ενισχύουν την απομάκρυνση των τοξινών και ρυθμίζουν την πέψη.

Τσάι πικραλίδα

© semihnural, © AllSimpleThings

Αποστειρώστε ένα γυάλινο βάζο 1 λίτρου. Γεμίστε το με άνθη πικραλίδας χωρίς τα φύλλα. Ρίξτε μέσα βραστό νερό. Ρίξτε μερικές κουταλιές μέλι. Βάλτε το στο ψυγείο για 4 ώρες. Φιλτράρετε το ρόφημα.

Αυτό το ρόφημα είναι καλύτερο αν έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε να τρώτε υγιεινά. Το τσάι πικραλίδας απομακρύνει γρήγορα τις βλαβερές ουσίες από το σώμα και επιταχύνει κάθε δίαιτα. Προσοχή, όμως, γιατί είναι ισχυρό διουρητικό.

Χυμός ανανά

© Silberfuchs

Πάρτε έναν ώριμο ανανά. Ξεφλουδίστε τον και ρίξτε την σάρκα σε αποχυμωτή. Μπορείτε να αραιώσετε το χυμό με νερό. Πιείτε όσο χρειάζεται.

Ο χυμός ανανά θα σας εμποτίσει με πολλή βιταμίνη C και θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε την περίσσεια νερού – συχνά συμβαίνει ότι τα υπερβολικά υγρά είναι η αιτία της αύξησης βάρους, όχι το λίπος.

Sassy Water

© AllSimpleThings

Πάρτε ένα αποστειρωμένο γυάλινο βάζο 2 λίτρων. Στύψτε μέσα ένα λεμόνι. Προσθέστε ένα ψιλοκομμένο αγγούρι. Ρίξτε μια τριμμένη ρίζα τζίντζερ. Προσθέστε 10 φύλλα δυόσμου. Βάλτε το στο ψυγείο για 15 ώρες.

Πίνετε 8 ποτήρια την ημέρα για 4 ημέρες. Καταναλώστε όχι περισσότερες από 1.400 kcal την ημέρα.

Το Sassy Water είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους απώλειας βάρους. Βοηθά στη γρήγορη διάσπαση των λιπών, απαλλάσσει από το φούσκωμα και ανακουφίζει από το πρήξιμο. Ωστόσο, όπως και με κάθε άλλο ρόφημα διαίτης, θα πρέπει να προσέχετε τι τρώτε για να μην αντικατασταθούν τα χαμένα κιλά με νέα.

Δείτε επίσης 7 Προβλήματα Υγείας που Εμποδίζουν να Χάσετε Περιττό Βάρος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ιδρώτας και υγεία,ιδρώτας και προβλήματα υγείας,συμβουλές υγείας,υγεία

Τι Φανερώνει ο Ιδρώτας για την Υγεία σας

συμβουλές για κάμπινγκ,χρήσιμα,συμβουλές

8 Συμβουλές για Άνετο Κάμπινγκ