in , , ,

8 Συμβουλές για Άνετο Κάμπινγκ

συμβουλές για κάμπινγκ,χρήσιμα,συμβουλές
συμβουλές για κάμπινγκ,χρήσιμα,συμβουλές

Εάν έχετε κάνει ποτέ κάμπινγκ, τότε ξέρετε ότι υπάρχουν πολλές μικρές ενοχλήσεις που μπορούν να σας συμβούν. Για να βεβαιωθείτε ότι το επόμενο σας κάμπινγκ θα είναι επιτυχημένο και όχι καταστροφή, δοκιμάστε αυτές τις 8 συμβουλές για άνετο, βολικό κάμπινγκ. Πώς να καθαρίσετε σε Βάθος το ΨΥΓΕΙΟ. Από το Α ως το Ω!

Αποθήκευση μπαχαρικών

Για να μεταφέρετε εύκολα τα μπαχαρικά, χρησιμοποιήστε άδεια κουτιά Tic Tac. Έχουν μεγάλο μέγεθος για μικρές ποσότητες μπαχαρικών, συν το άνοιγμα των κουτιών Tic Tac είναι ιδανικό για να τα πασπαλίζετε πάνω στο φαγητό σας!

8 Συμβουλές για Άνετο Κάμπινγκ

Φτιάξτε ποπ κορν σε φωτιά

Κόψτε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο και τοποθετήστε στο κέντρο το ποπ κορν και λίγο βούτυρο.

Διπλώστε τις 2 πλευρές του αλουμινόχαρτου προς το κέντρο έτσι ώστε να επικαλύπτονται ελαφρώς και στρίψτε τα 2 ανοιχτά άκρα.

Περάστε τα στριμμένα άκρα του αλουμινόχαρτου σε ένα ξύλινο ραβδί και κρατήστε το πάνω από τη φωτιά. Τώρα το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καλή ιστορία φαντασμάτων για να ακούσετε ενώ τρώτε τα ποπ κορν σας!

Αδιάβροχα σπίρτα

Για να κάνετε ένα σπίρτο αδιάβροχο, βουρτσίστε το βερνίκι νυχιών πάνω από την άκρη του και αφήστε το να στεγνώσει. Το βερνίκι νυχιών θα τριφτεί όταν ανάψετε το σπίρτο, αλλά το άκρο θα παραμείνει στεγνό εάν βρέχει!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

DIY τουαλέτα

Θα χρειαστείτε:
πτυσσόμενη καρέκλα κάμπινγκ
κοπίδι
κάθισμα τουαλέτας
2 δεματικά καλωδίων
σακούλα σκουπιδιών
2 κλιπς

Κόψτε ένα μεγάλο τετράγωνο από το κάθισμα της πτυσσόμενης καρέκλας.

Με τα δεματικά καλωδίων στερεώστε το κάθισμα τουαλέτας στο μπροστινό μέρος της καρέκλας. Μόλις στερεωθεί, διπλώστε το προς τα εμπρός έτσι ώστε να κρέμεται από το μπροστινό μέρος της καρέκλας.

Με τα κλιπς στερεώστε τη σακούλα απορριμμάτων στο κενό στο κάθισμα της καρέκλας και γυρίστε το κάθισμα τουαλέτας στη θέση του.

Δείτε ακόμη 10 Μύθοι για το Αλκοόλ που Δεν Πρέπει να Πιστεύετε

DIY Βρύση

Θα χρειαστείτε:
άδειο πλαστικό μπουκάλι νερού 5 λίτρων
κοπίδι
καλαμάκι
διάφανη ταινία

Με το κοπίδι ανοίξτε μια μικρή τρύπα κοντά στο κάτω μέρος μιας άδειας πλαστικής κανάτας νερού. Τοποθετήστε το καλαμάκι στο άνοιγμα και κολλήστε το με την ταινία. Φτιάξτε μια λαβή από τη ταινία και στερεώστε την στο πάνω μέρος του μπουκαλιού.

Βεβαιωθείτε ότι το καλαμάκι είναι στραμμένο προς τα πάνω, γεμίστε το μπουκάλι με νερό και κρεμάστε το σε ένα δέντρο. Γυρίστε το καλαμάκι προς τα κάτω και το νερό θα αρχίσει να ρέει. Όταν τελειώσετε, κλείστε τη βρύση αναποδογυρίζοντας ξανά το καλαμάκι.

Ανοίξτε τις κονσέρβες με ένα κουτάλι

Δεν έχετε ανοιχτήρι; Κανένα πρόβλημα! Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορείτε να ανοίξετε κονσέρβες με μόνο ένα κουτάλι! Χτυπήστε την κονσέρβα σε μια σκληρή επιφάνεια, όπως ένας βράχος, και θα μπορείτε να ανοίξετε το καπάκι χρησιμοποιώντας την άκρη του κουταλιού!

DIY σαπουνοθήκη

Θα χρειαστείτε:
παλιά πετσέτα
ψαλίδι
βελόνα & κλωστή
μπάρα σαπουνιού

Για να εξοικονομήσετε χώρο, μπορείτε να δημιουργήσετε μια βολική θήκη σαπουνιού που θα σας βοηθήσει να παραμείνετε καθαροί στο κάμπινγκ. Ξεκινήστε κόβοντας μια παλιά, πετσέτα σε ένα μικρό ορθογώνιο. Με βελόνα και κλωστή ράψτε μια μικρή θήκη για πανί και τοποθετήστε τη μπάρα σαπουνιού.

Μετατρέψτε ένα πιάτο σε ένα μπολ

Μπορείτε εύκολα να μετατρέψετε ένα χάρτινο πιάτο σε μπολ χρησιμοποιώντας πλαστικά πιρούνια ως σφιγκτήρες στις πλευρές του πιάτου. Αυτό το μικρό μπολ είναι ιδανικό για χυλοπίτες, φασόλια ή ό, τι άλλο έχετε μαζί σας για το κάμπινγκ σας!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 11 Εναλλακτικοί Τρόποι Αντιμετώπισης της Ζέστης

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 Ροφήματα που θα σας Βοηθήσουν να Χάσετε το Περιττό Βάρος

επαγγέλματα διασημοτήτων,διασημότητες,lifestyle,news,περίεργα

Τι Επάγγελμα Εκαναν 13 Διασημότητες πριν Γίνουν Διάσημες