in , , ,

Τι Επάγγελμα Εκαναν 13 Διασημότητες πριν Γίνουν Διάσημες

επαγγέλματα διασημοτήτων,διασημότητες,lifestyle,news,περίεργα
επαγγέλματα διασημοτήτων,διασημότητες,lifestyle,news,περίεργα

Μερικές φορές φαίνεται ότι οι διασημότητες ήταν πάντα διάσημες. Αλλά στην πραγματικότητα, όλοι ξεκίνησαν την καριέρα τους όπως οποιοσδήποτε άλλος και έπρεπε να πηγαίνουν στη δουλειά κάθε μέρα. 12 Διασημότητες Αποκαλύπτουν πώς Παραμένουν σε Φόρμα Μετά τα 40

Κέιτ Γουίνσλετ — βοηθός πωλήσεων σε παντοπωλείο

© PopularImages / Depositphotos.com

Πριν γίνει αστέρας του κινηματογράφου, η Κέιτ Γουίνσλετ εργαζόταν σε ένα delicatessen. Κάποτε, έφτιαχνε ένα σάντουιτς με γαλοπούλα για έναν από τους πελάτες και ξαφνικά έλαβε μια κλήση όπου της ενημερώθηκε ότι είχε έναν ρόλο στο Heavenly Creatures. Η μελλοντική σταρ του Τιτανικού έμεινε τόσο έκπληκτη που έφυγε αμέσως από τον χώρο εργασίας της χωρίς να τελειώσει το σάντουιτς.

Εύα Μέντες — πουλούσε χοτ-ντογκ

© everett225 / Depositphotos.com

Πολύ πριν την υποκριτική, η Εύα Μέντες εργαζόταν στη βιομηχανία τροφίμων. Στην αρχή δούλευε σε μια πιτσαρία και μετά πουλούσε χοτ ντογκ σε ένα εμπορικό κέντρο.

Χιου Τζάκμαν — καθηγητής φυσικής αγωγής

© Kristin Callahan / Everett Collection / East News

Πριν ο Χιου Τζάκμαν παίξει τον Γούλβεριν, εργάστηκε ως καθηγητής φυσικής αγωγής σε σχολείο στην Αγγλία για ένα χρόνο. Κάποτε, έδινε συνέντευξη σε μια εκδήλωση στο κόκκινο χαλί και εντόπισε έναν από τους μαθητές του ανάμεσα στους δημοσιογράφους. Ο ηθοποιός δεν μπορούσε να χάσει την ευκαιρία να πειράξει τον άντρα. Ρώτησε πώς προχωρούσε η φυσική του αγωγή γιατί ήταν πολύ σημαντικό για τον Τζάκμαν.

Τζένιφερ Άνιστον — τηλεπωλήτρια

© Jean_Nelson / Depositphotos.com

Πριν η Τζένιφερ Άνιστον πάρει τον κεντρικό της ρόλο στην τηλεοπτική εκπομπή Friends, εργαζόταν σε διάφορες δουλειές μερικής απασχόλησης. Μια από αυτές ήταν τηλεμάρκετινγκ. Πουλούσε χρονομερίδια (το δικαίωμα χρήσης ενός ακινήτου στο πλαίσιο ενός συστήματος χρονομεριστικής χρήσης) στο Poconos. Σύμφωνα με την Άνιστον, δεν μπόρεσε να κάνει ούτε μία πώληση.

Γούπι Γκόλντμπεργκ — μακιγιέρ γραφείου τελετών

© Invision / Invision / East News

Πριν γίνει ηθοποιός, η Γούπι Γκόλντμπεργκ εκανε μερικές περίεργες δουλειές, συμπεριλαμβανομένης της μακιγιέρ γραφείου τελετών. Έκανε αίτηση για τη δουλειά επειδή φοίτησε σε σχολή ομορφιάς και είναι αδειούχος αισθητικός.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Γκουέν Στεφάνι — πουλούσε παγωτά

© Fernando Allende / Broadimage / Broad Image / East News

Πολύ πριν η Γκουέν Στεφάνι γίνει δημοφιλής τραγουδίστρια, πουλούσε παγωτά σε ένα φαστ φουντ. Εργάστηκε επίσης ως makeup artist σε πολυκατάστημα.

Δείτε ακόμη Πώς Μεταμορφώθηκαν Μερικές Διασημότητες του Χόλυγουντ με τα Χρόνια

Λούσι Λιου — γυμνάστρια αεροβικής

© Invision / Invision / East News

Για να εκπληρώσει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός, η Λούσι Λιου εργάστηκε σε διαφορετικά μέρη. Εργαζόταν ως γραμματέας 5 ημέρες την εβδομάδα, ως γυμνάστρια αεροβικής και οικοδέσποινα σε ένα εστιατόριο στο Soho στο Λονδίνο τα Σαββατοκύριακα. Η Λιου ομολόγησε ότι ήταν ένα πολύ σφιχτό πρόγραμμα, αλλά την παρακίνησε η ιδέα της μελλοντικής της καριέρας στην υποκριτική.

Μικ Τζάγκερ — τραυματιοφορέας σε ψυχιατρείο

© PHOTOlink / Everett Collection / East News

Πριν ο Μικ Τζάγκερ γίνει ο frontman του εμβληματικού ροκ συγκροτήματος, The Rolling Stones, εργάστηκε προσωρινά ως τραυματιοφορέας στο νοσοκομείο Bexley. Αυτό συνέβη το 1961 όταν μπήκε στο London School of Economics για να σπουδάσει χρηματοοικονομικά και λογιστικά.

Εβάντζελιν Λίλι — αεροσυνοδός

© VALERIE MACON / AFP / East News

Η σταρ της τηλεοπτικής σειράς Lost έκανε πολλές περίεργες δουλειές πριν γίνει διάσημη. Αλλά θυμόταν περισσότερο τη δουλειά της ως αεροσυνοδός. Ήταν τόσο κουραστική που τα παράτησε μετά από ένα μήνα.

Στίβεν Κινγκ — υπάλληλος βενζινάδικου

© s_bukley / Depositphotos.com

Το 1966, ο συγγραφέας του οποίου τα βιβλία αναβίωσε το είδος της φαντασίας τρόμου στα τέλη του εικοστού αιώνα μπήκε στο Πανεπιστήμιο του Μέιν στις ΗΠΑ. Για να πληρώσει τις σπουδές του, ο Στίβεν Κινγκ έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας ως θυρωρός, υπάλληλος σε βενζινάδικο και εργάτης σε βιομηχανικό πλυντήριο.

Μάιλι Σάιρους — καθαρίστρια

© MICHAEL TRAN / AFP / East News

Πριν η τηλεοπτική σειρά της Disney Hannah Montana την κάνει διάσημη, η Μάιλι Σάιρους εργαζόταν ως καθαρίστρια σε μια εταιρεία καθαρισμού. Μπήκε στην εταιρεία όταν ήταν 11 ετών. Έπρεπε να καθαρίζει σπίτια ακόμη και τουαλέτες. Αξίζει όμως να αναφέρουμε ότι της άρεσε πολύ η δουλειά της.

Στιβ Μπουσέμι — πυροσβέστης

© Gilbert Flores / Broadimage / Broad Image / East News

Πριν γίνει δημοφιλής ηθοποιός του Χόλιγουντ, ο Στιβ Μπουσέμι εργαζόταν ως πυροσβέστης στη Νέα Υόρκη. Ενώ ήταν ήδη ηθοποιός, πήρε την πρωτοβουλία να επιστρέψει στη δουλειά του για κάποιο διάστημα. Το 2014, ονομάστηκε ακόμη και επίτιμος αρχηγός τάγματος από την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Νέας Υόρκης.

Τζένιφερ Λόπεζ — γραμματέας

© Invision / Invision / East News

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες του σήμερα. Έχει αποδείξει στον κόσμο ότι είναι μια ταλαντούχα χορεύτρια, ηθοποιός και τραγουδίστρια. Αλλά η Λόπεζ εργαζόταν ως γραμματέας σε ένα δικηγορικό γραφείο. Στις αρμοδιότητές της περιλαμβανόταν η υποβολή φορολογικών δηλώσεων για αστυνομικούς και πυροσβέστες. Έγινε μάλιστα αδειούχος συμβολαιογράφος αργότερα.

Δείτε επίσης Πως ήταν 16 Διάσημες του Χόλυγουντ στην Αρχή της Καριέρας τους και Σήμερα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συμβουλές για κάμπινγκ,χρήσιμα,συμβουλές

8 Συμβουλές για Άνετο Κάμπινγκ

σπιτικό vegan παγωτό,συνταγή vegan παγωτού,γλυκές συνταγές,νόστιμες συνταγές

Πως να Φτιάξετε Vegan Παγωτό