in , , , ,

10 Σούπερ Τροφές για Ομορφότερη Επιδερμίδα

τροφές για ομορφότερη επιδερμίδα,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,συμβουλές διατροφής,διατροφή
10 Τροφές για Ομορφότερη Επιδερμίδα

Όλοι γνωρίζουν ότι η κατανάλωση άφθονων φρούτων και λαχανικών παίζει ζωτικό ρόλο όχι μόνο στη υγεία αλλά και στην εμφάνιση της επιδερμίδας μας. Γνωρίζατε όμως ότι ορισμένες τροφές βοηθούν αποτελεσματικά αν θέλετε υγιές, λαμπερό δέρμα. 17 Αντιγηραντικές Τροφές για Νεανική Επιδερμίδα

Σούπερ Τροφές για Ομορφότερη Επιδερμίδα

Μύρτιλα

10 Τροφές για Ομορφότερη Επιδερμίδα

Μια φανταστική πηγή αντιοξειδωτικών και πλούσια σε φυτικές ίνες και βιταμίνες Α και C. Η προσθήκη τους στη διατροφή σας θα έχει υπέροχα αποτελέσματα στην επιδερμίδα σας.

Μήλα

Μπορεί να μην είναι μια μοντέρνα νέα υπερτροφή, αλλά το μήλο εξακολουθεί να είναι ένα από τα αγαπημένα του δέρματός σας για καλό λόγο. Για νεανικό δέρμα επιλέξτε την ποικιλία Red Delicious, η οποία περιέχει την υψηλότερη περιεκτικότητα σε κολλαγόνο για την ενίσχυση της ελαστικότητας του δέρματος.

Καρπούζι

Γλυκό και δροσιστικό με πάνω από 90% περιεκτικότητα σε νερό, η κατανάλωση αυτού του νόστιμου φρούτου θα ενυδατώσει το δέρμα από μέσα προς τα έξω.

Μπανάνες

Οι μπανάνες είναι μία από τις καλύτερες πηγές καλίου, ένα μέταλλο που είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση της ισορροπίας της υγρασίας του δέρματος. Η έντονη ξηροδερμία είναι ένα κλασικό σύμπτωμα έλλειψης καλίου, οπότε προσπαθήστε να συμπεριλάβετε μια μπανάνα ως μέρος της καθημερινής σας κατανάλωσης φρούτων.

Ανανάς

Οι ανανάδες χρησιμοποιούνται σε ορισμένους πολιτισμούς ως φαρμακευτικό φυτό εδώ και χρόνια. Είναι το μόνο φρούτο που είναι γνωστό ότι περιέχει ένα ένζυμο που ονομάζεται βρομελίνη, το οποίο καταπολεμά τη φλεγμονή και το πρήξιμο του δέρματος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη 11 Τροφές που Πρέπει να Αποφύγετε για Λείο Χωρίς Ρυτίδες Δέρμα

Φράουλες

Απείρως ορεκτικό, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα μπολ με ώριμες φράουλες; Καταβροχθίστε τις, γνωρίζοντας ότι το δέρμα σας θα σας ευχαριστήσει για αυτό. Έχουν ιδιαίτερα υψηλή περιεκτικότητα σε ελλαγικό οξύ, το οποίο καταπολεμά τις βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία και τις ρυτίδες.

Παπάγια

Η παπάγια είναι ένα φρούτο που περιέχει τη μέγιστη ποσότητα βιταμίνης Α και το ένζυμο παπαΐνη, το οποίο βοηθά στη διάσπαση των ανενεργών πρωτεϊνών και στην απαλλαγή από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος.

Ακτινίδια

Είναι επίσημα το φρούτο που περιέχει την περισσότερη βιταμίνη C, το βασικό συστατικό του δέρματος για ζωντάνια και λάμψη.

Ρόδι

Τα ρόδια έχουν επίσης προικιστεί με τον τίτλο της «υπερτροφής». Περιέχουν ισχυρές αντιγηραντικές ενώσεις που βοηθούν στην τόνωση της αναγέννησης των κυττάρων του δέρματος.

Κεράσια

Τα κεράσια περιέχουν υψηλότερη συγκέντρωση αντιοξειδωτικών από οποιοδήποτε άλλο φρούτο, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών και επιβραδύνοντας έτσι τη διαδικασία γήρανσης.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 7 Τροφές που Βοηθούν στην Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σπιτική λεύκανση κίτρινων δοντιών,φυσική λεύκανση κίτρινων δοντιών,φροντίδα δοντιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά

Οι 10 Καλύτεροι Τρόποι για Σπιτική Φυσική Λεύκανση Κίτρινων Δοντιών

καθαρισμός μούχλας σε ξύλο,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα

Πώς να Καθαρίσετε Μούχλα σε Ξύλο