in , , ,

6 Επαγγελματικές Συμβουλές για να Συρρικνώσετε τους Πόρους του Δέρματος

πόροι δέρματος,καθαρισμός πόρων
6 Επαγγελματικές Συμβουλές για να Συρρικνώσετε τους Πόρους του Δέρματος

Ακόμη και το είδος ζάχαρης που χρησιμοποιείτε μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση φραγμένων μεγάλων πόρων και λιπαρότητας δέρματος. Αν θέλετε να τα κρύψετε, είναι καλύτερα να μην χρησιμοποιείτε μακιγιάζ σε μορφή σκόνης πολύ συχνά. Επιπλέον, πρέπει να ξέρετε πώς να το εφαρμόσετε σωστά. Υπάρχουν μερικές επαγγελματικές συμβουλές που μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των πόρων του δέρματος. 10 Συμβουλές από Δερματολόγους για να Κλείσετε Μεγάλους Πόρους

Εξαλείψτε την επεξεργασμένη ζάχαρη από τη διατροφή σας.

© Depositphotos.com

Η κατανάλωση επεξεργασμένης ζάχαρης και τηγανητού φαγητού σε μεγάλες ποσότητες μπορεί να φράξει τους πόρους του δέρματος. Συμβαίνει επειδή η παραγωγή σμήγματος αυξάνεται λόγω των επιπέδων ινσουλίνης. Μπορείτε εύκολα να το αποφύγετε αλλάζοντας τα επεξεργασμένα σάκχαρα με υγιεινά υποκατάστατά τους. Αυτό μπορεί να είναι καστανή ζάχαρη ή νέκταρ αγαύης, για παράδειγμα.

Ελαχιστοποιήστε την παραγωγή λιπαρότητας με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού.

© Yourdreamsareonfire/reddit

Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος με εκχύλισμα πράσινου τσαγιού καταπραΰνουν και προστατεύουν το δέρμα. Μειώνουν επίσης την παραγωγή σμήγματος και επιβραδύνουν τη γήρανση. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε για σε όλους τους τύπους δέρματος, εκτός εάν είστε υπερευαίσθητοι. Αλλά να είστε προσεκτικοί με την εφαρμογή καθαρού εκχυλίσματος πράσινου τσαγιού στο δέρμα. Χρησιμοποιήστε προϊόντα περιποίησης δέρματος με αυτό το εκχύλισμα κάθε μέρα.

Μην συνεχίζετε το μακιγιάζ με πούδρα όλη την ημέρα.

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com

Εάν χρησιμοποιείτε πούδρα όλη την ημέρα, κάθε μέρα μπορεί απλώς να φράξετε τους πόρους του δέρματος. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα περιέχουν συνήθως τάλκ που μπορεί να ερεθίσει τα μάτια και τη μύτη.
Επίσης, οι ειδικοί προτείνουν να χρησιμοποιήσετε ένα αφράτο πινέλο μακιγιάζ αντί για σφουγγαράκι για να ελαχιστοποιήσετε το φράξιμο των πόρων.

Δείτε ακόμη 7 Λάθη Φροντίδας Δέρματος που Μπορούν να Προκαλέσουν Ακμή

Χρησιμοποιήστε προϊόντα με μη φαγεσωρογόνα συστατικά.

© Depositphotos.com

Πριν αγοράσετε καλλυντικά προϊόντα, βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχουν φαγεσωρογόνα συστατικά που μπορεί να φράξουν τους πόρους. Αυτό περιλαμβάνει ελαιόλαδο, λάδι καρύδας, βούτυρο καριτέ.
Το καστορέλαιο, το λάδι από σπόρους κάνναβης, το έλαιο jojoba και το ορυκτέλαιο είναι λιγότερο πιθανό να φράξουν τους πόρους σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε ένα καθαριστικό με σαλικυλικό οξύ.

© arnarth2609/reddit

Η ακμή φράζει τους πόρους. Ως αποτέλεσμα, κάνει τους πόρους πιο ορατούς. Μελέτες έδειξαν ότι η χρήση καθαριστικού με σαλικυλικό οξύ μπορεί να σας βοηθήσει να αποφράξετε τους πόρους σας. Ορισμένα καθαριστικά που περιέχουν σαλικυλικό οξύ είναι αρκετά ήπια για να τα χρησιμοποιείτε ακόμη και καθημερινά. Ελέγξτε τις οδηγίες για να δείτε αν είναι για καθημερινή χρήση ή όχι.

Χρησιμοποιήστε τζελ καθαριστικά.

© DecimaNinetySix/reddit

Μια ακόμη συμβουλή που προτείνουν οι ειδικοί είναι να χρησιμοποιείτε τζελ καθαριστικά αντί για λοσιόν. Είναι πολύ καλά στο να καθαρίζουν το υπερβολικό σμήγμα και αυτό οδηγεί στην ελαχιστοποίηση της εμφάνισης μεγάλων πόρων.

Δείτε επίσης 7 Καθημερινές Συνήθειες που Φράζουν τους Πόρους του Δέρματος

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

συνδιασμός σουτιέν και ρούχων,συμβουλές για σουτιέν,ρούχα,μόδα

8 Συμβουλές για να Επιλέξετε το Τέλειο Σουτιέν για το Ντύσιμό σας

επιβλαβής ύπνος με ανοιχτή Θερμάστρα,συνέπειες ανοιχτής Θερμάστρας,συμβουλές υγείας,υγεία,χρήσιμα

Γιατί Είναι Επιβλαβές να Κοιμάστε με Ανοιχτή Θερμάστρα