in , , , ,

8 Συμβουλές για να Επιλέξετε το Τέλειο Σουτιέν για το Ντύσιμό σας

συνδιασμός σουτιέν και ρούχων,συμβουλές για σουτιέν,ρούχα,μόδα
8 Συμβουλές για να Επιλέξετε το Τέλειο Σουτιέν για το Ντύσιμό σας

Η σωστή επιλογή σουτιέν είναι ζωτικής σημασίας για διάφορους λόγους. Μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που φαίνεστε στα ρούχα σας και κάνει τη διαφορά στον τρόπο που νιώθετε όταν φοράτε το αγαπημένο σας φόρεμα ή τοπ. Υπάρχουν μερικές πρακτικές συμβουλές για να επιλέξετε το τέλειο σουτιέν για το ντύσιμό σας. 7 Κόλπα για Σουτιέν που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει

Ρυθμιζόμενο σουτιέν για στράπλες ρούχα

8 Συμβουλές για να Επιλέξετε το Τέλειο Σουτιέν για το Ντύσιμό σας

Είτε το πίσω μέρος του φορέματος ή της μπλούζας σας είναι ασύμμετρο είτε έχει μόνο ένα μανίκι, θα χρειαστείτε ένα σουτιέν που μπορεί να προσαρμοστεί και να κρυφτεί κάτω από τα ρούχα σας. Ορισμένα σουτιέν διαθέτουν ελαστικές τιράντες που μπορείτε να τυλίξετε γύρω από τον κορμό σας για να είναι πιο χαμηλά στην πλάτη σας. Βεβαιωθείτε ότι οι τιράντες είναι ρυθμιζόμενες, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το σουτιέν σας όπως ακριβώς το θέλετε.

Φορέστε στράπλες σουτιέν με φορέματα και τοπ που έχουν ακάλυπτο τον έναν ή και τους δύο ώμους. Αυτοί οι τύποι σουτιέν θα είναι επίσης μια καλή επιλογή για τοπ και φορέματα με κλειστό ντεκολτέ που αφήνουν και τους δύο ώμους ανοιχτούς.

Σουτιέν μπραλέτα για συνδυαστική εμφάνιση

Μπορείτε να φορέσετε τη μπραλέτα ως τοπ, ή αν θέλετε κάποια αλλαγή, μπορείτε να το φορέσετε κάτω από ένα υπερμεγέθες διάφανο τοπ, ένα τοπ με κουμπιά, κάτω από ένα τζιν μπουφάν ή να το συνδυάσετε με τζιν. Μπορείτε να το αφήσετε να φαίνεται κάτω από ένα πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ, να το συνδυάσετε με ένα μεγάλο σακάκι ή να το φορέσετε κάτω από ένα δροσερό καλοκαιρινό φόρεμα.

Αυτοκόλλητο σουτιέν για ρούχα με ανοιχτή πλάτη

Τα αυτοκόλλητα σουτιέν που συνδέονται στη μέση σας προσφέρουν κάλυψη και ανύψωση όταν δεν μπορείτε να έχετε ζωνάκι στην πλάτη.

Είναι ιδανικά αν το φόρεμα με ανοιχτή πλάτη έχει ψηλο ντεκολτέ. Και αν το φόρεμά σας έχει λίγο ντεκολτέ ή χαμηλότερο ντεκολτέ, επιλέξτε ένα με ζωνακι ώστε να προσαρμόσετε τα καπ και να τα τραβήξετε μαζί. Είναι σωτήρια για βραδινά φορέματα και τοπ, ειδικά αν φοράτε κάτι εξώπλατο ή με βαθύ ντεκολτέ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Plunge σουτιέν για αποκαλυπτικό ντεκολτέ

Αυτό το σουτιέν είναι τέλειο για ρούχα με απόλυτα βαθύ ντεκολτέ. Διατίθενται με επένδυση που αναδεικνύουν το ντεκολτέ με φυσικό τρόπο.

Φορέστε το με επίσημα τοπ και φορέματα με χαμηλό ντεκολτέ. Είναι βολικό για τη διατήρηση της ανύψωσης σε χαμηλά φορέματα που καλύπτουν τους ώμους και λειτουργεί σε μεγαλύτερα στήθη.

Δείτε ακόμα 15 πρακτικά τρικ για τα σουτιέν

Μπουστάκι ή κορμάκι για ανοιχτούς ώμους.

Το μπουστάκι ή το κορμάκι είναι μια λογική επιλογή αν δεν θέλετε να δείξετε τις τιράντες σας. Αυτά τα σουτιέν για στράπλες φορέματα και μπλούζες εμποδίζουν τη ζώνη να γλιστρήσει προς τα κάτω και προσφέρουν καλή στήριξη.

Αθλητικό σουτιέν για ρούχα με πλάτη T

Φορέστε το με πλάτη T τοπ και φορέματα, αμάνικα φορέματα και κοστούμια. Αν δεν έχετε αθλητικο σουτιέν, μπορείτε να δοκιμάσετε μετατροπέα που θα σας βοηθήσει να σφίξετε τους ιμάντες του σουτιέν στην πλάτη.

Αυτοκόλλητα καλύμματα θηλής και ταινία ανύψωσης για κομμένα φορέματα

Φορέματα που έχουν πολλές τρύπες, εγκοπές και ιμάντες καθιστούν σχεδόν αδύνατο τα σουτιέν, ακόμη και τα στράπλες από σιλικόνη, αλλά τα αυτοκόλλητα καλύμματα θηλής και η ταινία ανύψωσης σε σχήμα στήθους είναι η λύσης. Ρούχα με λιγότερο ύφασμα και που δείχνουν περισσότερο δέρμα από τα κανονικά φορέματα ή τοπ μπορούν να συνδυαστούν με αυτοκόλλητα καλύμματα ή ταινία ανύψωσης.

Επιλέξτε τη σωστή επιφάνεια για το καπ του σουτιέν

Εάν φοράτε ένα τοπ που εφαρμόζει σφιχτά, ίσως θέλετε να έχετε μια ομοιόμορφη και λεία εμφάνιση χωρίς τα ρούχα σας να φαίνονται συρρικνωμένα λόγω της ανομοιόμορφης δαντελωτής επιφάνειας του καπ σουτιέν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα σουτιέν με λεία επιφάνεια παρά ένα δαντελωτό σουτιέν ή ένα σουτιέν που έχει κάποιο σχέδιο στο καπ του.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 9 κόλπα για τα σουτιέν που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

αφαίρεση μυρωδιάς εμετού από χαλί,καθαρισμός εμετού από χαλί,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Εμετού από Χαλί

πόροι δέρματος,καθαρισμός πόρων

6 Επαγγελματικές Συμβουλές για να Συρρικνώσετε τους Πόρους του Δέρματος