in , , , ,

7 Κόλπα για Σουτιέν που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει

κολπα για σουτιεν,ρουχα,κολπα για ρουχα,χρησιμα κολπα
7 Κόλπα για Σουτιέν που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει

Όποια φοράει σουτιέν σε τακτική βάση γνωρίζει μερικές από τις δυσκολίες που σχετίζονται με αυτό. Τα σουτιέν μπορεί να είναι ενοχλητικά και άβολα, τα στράπλες ανεβαίνουν και γλιστρούν προς τα κάτω και αυτά με ιμάντες τείνουν να φαίνονται από κάτω από τα ρούχα σας και μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρη την ενδυμασία σας. Είστε τυχερές γιατί έχουμε 7 κόλπα για σουτιέν που θα πρέπει να γνωρίζετε.

15 πρακτικά τρικ για τα σουτιέν

Ασφαλές κράτημα

Εάν το στράπλες σουτιέν συνεχώς ανεβαίνει ή γλιστράει στην πλάτη και πρέπει να το τραβάτε πίσω στη θέση του, απλώς απλώστε λίγη κόλλα με πιστόλι στις εσωτερικές άκρες του σουτιένς. Μόλις στεγνώσει, το περίγραμμα της κόλλας θα δώσει στο σουτιέν την υποστήριξη που σας αξίζει!

Σωστή αποθήκευση

Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα για την αποθήκευση σουτιέν είναι ότι αναπόφευκτα μπλέκονται και μπερδεύονται μεταξύ τους. Αλλά υπάρχει ένας απλός τρόπος να τα αποθηκεύσετε: απλά βάλτε μικρά άγκιστρα σε μερικές κρεμάστρες και κρεμάστε τα σουτιέν το ένα κάτω από το άλλο.

DIY ρυθμιζόμενο σουτιέν

Βαρεθήκατε τα λουράκια σουτιέν να ξεχωρίζουν από τα ρούχα σας ή να ανεβαίνουν στους ώμους σας; Πρώτα κόψτε το ένα λουράκι ακριβώς πάνω από το πλαστικό κομμάτι ρύθμισης μήκους. Κόψτε το άλλο λουράκι έτσι ώστε το πλαστικό κομμάτι να παραμείνει άθικτο. Περάστε το ένα λουράκι από το πλαστικό κομμάτι στο άλλο λουράκι και ράψτε τον. Και έχετε ένα DIY ρυθμιζόμενο σουτιέν!

Κρύψιμο κουμπώματος

Το να φαίνεται το κούμπωμα του σουτιέν στο πίσω μέρος ενός φορέματος είναι ένας σίγουρος τρόπος για να καταστρέψετε οποιαδήποτε ενδυμασία! Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτό το συνηθισμένο πρόβλημα: πάρτε ένα παλιό σουτιέν που σκοπεύατε να πετάξετε και κόψτε το κούμπωμα με τα γαντζάκια. Στη συνέχεια, ράψτε τα σε μια ελαστική ταινία. Τώρα τυλίξτε την ελαστική ταινία γύρω από το σώμα σας και στερεώστε την στο σουτιέν σας έτσι ώστε το κούμπωμα και τα λουράκια να μην είναι πλέον ορατά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μπλουζάκι σουτιέν

Θέλετε να μετατρέψετε το απλό σουτιέν σε μπλουζάκι; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κολλήσετε μερικά κομμάτια δαντέλας στο σουτιέν και τελειώσατε!

Επισκευάστε το σουτιέν σας

Εάν η μπανέλα έχει καταφέρει να περάσει μέσα από το ύφασμα, σπρώξτε την πίσω στη θέση της και να επιδιορθώσετε την τρύπα χρησιμοποιώντας αφρώδη προστατευτικά κάλων. Μόλις στερεωθεί στη θέση του, η μπανέλα δεν θα σας ενοχλεί πλέον.

Απόκρυψη τιραντών σουτιέν

Για να κρύψετε τις τιράντες του σουτιέν σε ένα μπλουζάκι racerback, πιάστε τα μεταξύ τους χρησιμοποιώντας ένα συνδετήρα.

9 κόλπα για τα σουτιέν που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν

πηγή φωτογραφιών: cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Λάμψε στα Φετινά Χριστούγεννα! 25 Ιδέες για Ασημένια Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

Λάμψε στα Φετινά Χριστούγεννα! 25 Ιδέες για Ασημένια Χριστουγεννιάτικα Δέντρα

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κουδούνια

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κουδούνια