in , , , , ,

15 πρακτικά τρικ για τα σουτιέν

πρακτικά τρικ για τα σουτιέν

Έχουμε όλοι εκείνες τις υπερβολικά δύσκολες μέρες με τα σουτιέν μας, έτσι; Είτε συνεχίζουμε να βγάζουμε ένα στράπλες σουτιέν ή ακόμα ένα σύρμα έχει φύγει από το ύφασμα, τα σουτιέν μπορεί να είναι όχι μόνο άβολα αλλά και απογοητευτικά. Δυστυχώς, πολλοί πιστεύουν ότι η μόνη λύση σε αυτά τα προβλήματα είναι να τα αντικαταστήσουν με καινούρια. Αλλά αυτό δεν είναι παντά φθηνό. Ευτυχώς, υπάρχουν γυναίκες εκεί έξω που βρήκαν τρόπους για να σωθεί το σουτιέν καθώς και το πορτοφόλι σας. Με αυτά τα πρακτικά τρικ για τα σουτιέν θα μάθετε πώς να καθαρίσετε φθαρμένα σουτιέν, πώς να φορέσετε ένα με σχεδόν κάθε είδους ρούχα και πολλά άλλα.

Πρακτικά τρικ που κάθε γυναίκα πρέπει να γνωρίζει

Ωχ! Υπάρχει κάτι πιο δυσάρεστο από ένα σύρμα που κόβει το στήθος σας; Φτιάξτε το σύρμα του σουτιέν σε λίγα λεπτά χρησιμοποιώντας σελοτέιπ, μια γερή κλωστή και διάφανο βερνίκι νυχιών.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε ένα κομμάτι ύφασμα πάνω στην τρύπα, και να το ράψετε για να κρατηθεί στη θέση του. Το ύφασμα θα εμποδίσει το σύρμα να βγαίνει και να σας τρυπάει.

Δείτε επίσης: 9 κόλπα για τα σουτιέν που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν

Αποθηκεύστε τα σουτιέν σας όρθια, στοιβαγμένα μεταξύ τους για να εξοικονομήσετε χώρο στα συρτάρια σας. Αυτό βοηθά επίσης τα σουτιέν σας να κρατήσουν το σχήμα τους, κι εσάς να διαλέγετε αυτό που θέλετε γρήγορα και εύκολα!

για να εξοικονομήσετε χώρο στα συρτάρια σας. Αυτό βοηθά επίσης τα σουτιέν σας να κρατήσουν το σχήμα τους, κι εσάς να διαλέγετε αυτό που θέλετε γρήγορα και εύκολα!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μετατρέψτε ένα κανονικό σουτιέν σε σουτιέν θηλασμού σε λίγα μόνο βήματα. Πολύ φθηνότερα από το να αγοράσετε ένα!

Γνωρίζατε ότι το μηχάνημα που ανακατεύει τα λαχανικά για να στραγγίξουν κάνει ένα φανταστικό πλυντήριο για το σουτιέν σου;

Έχετε προβλήματα με το στράπλες σουτιέν να παραμείνει στη θέση του; Τραβήξτε τη τιράντα μπροστά μέχρι το κάτω μέρος του σουτιέν για να μείνει στη θέση του.

Φορώντας ένα σουτιέν με τιράντες είναι βολικό αλλά έχει και μειονέκτημα.

Οι τιράντες φαίνονται! Αλλά χρησιμοποιώντας ένα συνδετήρα, μπορείτε να ενώσετε τις τιράντες και να μην φαίνονται.

Χρησιμοποιήστε ένα συνδετήρα για να στερεώσετε τιράντες στην πλάτη σαν σουτιέν. Σημείωση: Από την εμπειρία, μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν λειτουργεί καλά σε όσες έχουν μεγάλο στήθος. Ο συνδετήρας δεν θα κρατήσει.

Δείτε επίσης: 15 λάθη που κάνουμε στα ρούχα και κάνουν τη ζωή μας περίπλοκη

Μετατρέψτε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κλασικό σουτιέν σε σουτιέν χωρίς πλάτη

χρησιμοποιώντας τις συμβουλές στο παραπάνω βίντεο. Είναι εξαιρετικά εύκολο να το κάνετε και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τις δεξιότητες ραψίματος, επειδή συνδέετε τις τιράντες στο εσωτερικό του σουτιέν.

Ή, αν προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το γρήγορο τέχνασμα με μια ελαστική ταινία για να δημιουργήσετε ένα έξοχο υποστηρικτικό σουτιέν με χαμηλή πλάτη.

Αυτό είναι λιγότερο από ένα τρικ και περισσότερο μια χρήσιμη συμβουλή: Πάρτε αθλητικό σουτιέν μαζί σας στο ντους για να το πλύνετε με το χέρι αμέσως. Εύκολο να το θυμάστε αφού θα κάνετε ντους αμέσως μετά την προπόνηση σας, και η πλύση στο χέρι τα βοηθά να διαρκέσουν περισσότερο.

φωτ.: onecrazyhouse

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Μαίρη Φρέση

Written by Μαίρη Φρέση

Είμαι η Μαίρη, ανήσυχο πνεύμα, πάντα ψάχνω να βρω ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί. Έχω σπουδάσει Φιλολογία και Marketing και αρθρογραφώ επαγγελματικά σε ηλεκτρονικά περιοδικά και blogs.

κατασκευές με γυάλινα βάζα

24 εύκολες κατασκευές με γυάλινα βάζα. 24 Λόγοι για να μην πετάξεις τα γυάλινα βαζάκια!

diy ζωάκια από πομ πομ

Diy ζωάκια από πομ πομ