in , ,

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κουδούνια

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κουδούνια
25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κουδούνια

Τα κουδούνια είναι παραδοσιακά για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και αν θέλετε να προσθέσετε μια vintage και ρουστίκ πινελιά στο χώρο, είναι μια ωραία λύση! Το πλεονέκτημα τους είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται από όλους και παντού, οπότε η εορταστική διακόσμησή σας θα ξεχωρίζει πολύ.

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κουδούνια
25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κουδούνια

Επιλέξτε τα κουδούνια που σας αρέσουν. Μπορεί να είναι μεγάλα μεταλλικά vintage ή μικρά και χαριτωμένα διαφόρων χρωμάτων. Μπορεί να είναι με μοτίβα ή χωρίς. Τα vintage κουδούνια υπάρχουν ως επί το πλείστον σε μεταλλικά χρώματα όπως ορείχαλκος, χαλκός ή χρυσός, αν και μικρότερα κουδούνια μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε χρώμα μπορείτε να φανταστείτε. Υπάρχουν επίσης διάφορα μεγέθη, ώστε να μπορείτε εύκολα να τα ενσωματώσετε στη γιορτινή σας διακόσμηση.

9 DIY Στολίδια για Ροζ Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Τα χριστουγεννιάτικα κουδούνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους και να προστεθούν σε οποιαδήποτε διακόσμηση. Κρεμάστε μερικά κουδούνια στα χριστουγεννιάτικα στεφάνια, στο τζάκι, τις πόρτες, τα χριστουγεννιάτικα δέντρα ως γιρλάντες ή στολίδια. Δημιουργήστε κρεμαστές καμπάνες αντί για συνηθισμένα χριστουγεννιάτικα στεφάνια και κάντε την εξώπορτα σας να ξεχωριστή. Κρεμάστε τα κουδούνια στα παράθυρα και στο κρεβάτι σας για να έχετε μια εορταστική ατμόσφαιρα και εκεί. Μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συνδυασμούς με κουκουνάρια, φύλλωμα, εσπεριδοειδή, ξύλινες χάντρες, κλαδιά έλατου και το σπίτι σας θα γίνει ρουστίκ και πολύ άνετο. Προσθέστε ένα μικρό κουδούνι εδώ και εκεί για να φέρετε αυτό το υπέροχο χριστουγεννιάτικο πνεύμα στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: 25 μοναδικές ιδέες για το Τζάκι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κολπα για σουτιεν,ρουχα,κολπα για ρουχα,χρησιμα κολπα

7 Κόλπα για Σουτιέν που Κάθε Γυναίκα Πρέπει να Γνωρίζει

10 Εξαιρετικές Λύσεις για να Σταματήσετε το Ροχαλητό

10 Εξαιρετικές Λύσεις για να Σταματήσετε το Ροχαλητό