in , , , , , ,

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!

Αν δεν θέλετε τίποτα παραδοσιακό αυτά τα Χριστούγεννα, αν έχετε κουραστεί με τα ίδια κάθε χρόνο, κάντε τα ασυνήθιστα επιλέγοντας διακόσμηση σε στυλ steampunk ! Το Steampunk προέρχεται από την Βικτοριανή επιστημονική φαντασία που έγινε εξαιρετικά δημοφιλής πριν από αρκετά χρόνια και χρησιμοποιείται ευρέως στη διακόσμηση και σε εκδηλώσεις. Είναι μια ανάμειξη βικτωριανού-φουτουριστικού look-vintage και βιομηχανικού-ρομαντικού γοτθικού.

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!
Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!

Χριστουγεννιάτικα στολίδια Steampunk

Μεταλλικά στολίδια με γρανάζια, ροδέλες και άλλα πράγματα είναι μια κομψή ιδέα αν και είναι λίγο βαριά. Μπορείτε να τα αντικαταστήσετε με δερμάτινα και τσόχινα στολίδια με τη μορφή γραναζιών, αλυσίδων, vintage κλειδιά, εργαλεία και άλλα πράγματα που σας αρέσουν ώστε να μην είναι πολύ βαριά. Εάν θέλετε κάτι εύκολο, πάρτε συνηθισμένα στολίδια και βάψτε μερικά γρανάζια πάνω τους χρησιμοποιώντας γκλιτερ.

Χριστουγεννιάτικη κορυφή Steampunk

Μια χριστουγεννιάτικη κορυφή είναι απαραίτητη για κάθε δέντρο, ειδικά μια steampunk. Μπορεί να είναι ένα ψηλό καπέλο με vintage ρολόγια τσέπης, ένα τσόχινο γρανάζι χιονονιφάδα ή ίσως ένα μεταλλικό αστέρι με steampunk λεπτομέρειες.

Χριστουγεννιάτικα στεφάνια Steampunk

Τα στεφάνια είναι απαραίτητα για τις εξώπορτες, για διακόσμηση σκάλας και παραθύρων, Φτιάξτε ένα στεφάνι steampunk με μεταλλικά ή τσόχινα γρανάζια, με διάφορα vintage κλειδιά, ροδέλες, καρφιά, ψηλά καπέλα ακόμη και μικρά ρομπότ.

Άλλα διακοσμητικά

Κάντε όλη τη διακόσμηση σε στιλ steampunk! Αν θέλετε κάλτσες, κρεμάστε μεγάλες τουίντ (σαν τα ξωτικά) και διακοσμήστε τις με ρολόγια τσέπης ή γρανάζια. Δημιουργήστε έργα τέχνης με θέμα χριστουγεννιάτικο δέντρο με διάφορες μεταλλικές λεπτομέρειες και γραναζια για να προσθέσετε ένα δέντρο σε κάθε χώρο. Φτιάξτε ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο steampunk από ψηλά καπέλα, ρολόγια και άλλα.

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

4 Λόγοι για να Κοιμάστε με ένα Μαξιλάρι Ανάμεσα στα Πόδια

Γιατί Έχουμε Μαύρους Κύκλους και Πώς να Απαλλαγούμε