in , , ,

4 Λόγοι για να Κοιμάστε με ένα Μαξιλάρι Ανάμεσα στα Πόδια

Συνιστάται ένα άτομο να διαθέτει 6-10 μαξιλάρια για το κρεβάτι του για άνεση, αλλά ο μέσος άνθρωπος συνήθως κοιμάται μόνο με 2,2 μαξιλάρια. Μια κοινή ιδέα είναι ότι χρειαζόμαστε μόνο μαξιλάρια για να ακουμπήσουμε το κεφάλι μας. Όμως, ο ύπνος με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μπορεί να βοηθήσει το σώμα σας με πολλούς τρόπους και να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα.

Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Η τοποθέτηση ενός μαξιλαριού ανάμεσα στα πόδια σας και η ανύψωσή τους βοηθά στη χαλάρωση της ροής του αίματος στο σώμα σας. Αφαιρεί την πίεση από τις φλέβες και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος, βοηθώντας τα όργανα σας να λειτουργούν σωστά. Επίσης, ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να ανακουφίσετε τον πόνο της φλεβίτιδας.

Αποτρέπει το ροχαλητό.

© depositphotos.com, © depositphotos.com

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ο ύπνος στην αριστερή πλευρά είναι η καλύτερη θέση εάν υποφέρετε από ροχαλητό. Αλλά επειδή ο ύπνος από τη μία πλευρά μπορεί να ασκήσει πίεση στην πλάτη και τους γοφούς σας, συνιστάται να βάλετε ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σας, ώστε να χαλαρώσετε.

Βοηθά στη μείωση του στρες στα γόνατα.

© shutterstock.com

Εάν ο πόνος στο γόνατο σας κρατάει ξύπνιους όλη νύχτα, ίσως είναι καιρός να αρχίσετε να κοιμάστε με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια σας. Θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ανακουφίσετε τον πόνο σας. Εάν κοιμάστε με την πλάτη, τοποθετήστε το μαξιλάρι κάτω από τα γόνατα και εάν κοιμάστε στο πλάι, δοκιμάστε να το τοποθετήσετε ανάμεσα στα γόνατά σας.

Σας βοηθά να διατηρήσετε σωστή θέση ύπνου.

© amazon.es

Το να κοιμηθείτε με λάθος στάση μπορεί να προκαλέσει πόνο στην πλάτη, στο ισχίο και στις αρθρώσεις. Ο ύπνος με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια μειώνει την πίεση στο κάτω μέρος της πλάτης και στην σπονδυλική στήλη. Εάν κοιμάστε με την πλάτη, το να τοποθετήσετε ένα μικρό μαξιλάρι ανάμεσα στα πόδια κάτω από τη σπονδυλική στήλη μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σώμα σας ευθυγραμμισμένο σε καλή στάση. Εάν ένα κανονικό μαξιλάρι δεν είναι αρκετό, ειδικά μαξιλάρια είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο που μπορούν να σας βοηθήσουν να κοιμηθείτε καλύτερα.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

10 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Δηλητηριάζουν Αργά την Υγεία μας

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!

Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση STEAMPUNK!