in , , ,

9 DIY Στολίδια για Ροζ Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Το ροζ είναι ένα δημοφιλές χρώμα για τη διακόσμηση, φέρνει μια δροσερή και διασκεδαστική πινελιά σε κάθε χώρο και η χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, δεν αποτελεί εξαίρεση. Επιλέξτε να στολίσετε το χριστουγεννιάτικο δέντρο με μοναδικά DIY στολίδια σε ροζ αποχρώσεις.

abubblylife.com

Φτιάξτε στολίδια από σύρμα, τοποθετήστε τα σε ροζ χρώμα, αφήστε να στεγνώσουν και θα έχετε πολύ ασυνήθιστα στολίδια. Προσθέστε σπάγκο για να τα κρεμάσετε ή χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο σύρμα.

journeycreativity.blogspot.com

Φτιάξτε μερικές κάλτσες για να διακοσμήσετε το τζάκι ή ένα ράφι. Ράψτε τις με υφάσματα σε λευκό και ροζ χρώμα, με χρυσά γράμματα και κρόσσια. Το ράψιμο τους δεν είναι καθόλου δύσκολο και αν αλλάξετε γνώμη, μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα ανά πάσα στιγμή.

abeautifulmess.com

Χρειάζεστε μερικά ωραία σουπλά; Φτιάξτε τα από αφράτο ύφασμα φλις σε ροζ χρώμα! Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ράψετε τίποτα. Κόψτε μερικούς κύκλους και τελειώσατε. Προσθέστε ροζ χαρτοπετσέτες και μερικές χρυσές πινελιές.

www.blog.birdsparty.com

Αυτό το όμορφο χριστουγεννιάτικο στολίδι φλαμίνγκο με σφαίρα χιονιού είναι ιδανικό για τροπικά Χριστούγεννα ή για ένα διασκεδαστικό και γκλαμ πάρτι. Πάρτε ένα διαφανές στολίδι, προσθέστε ψεύτικο χιόνι και ένα μίνι ροζ φλαμίνγκο.

www.clubcrafted.com

Εάν δεν έχετε τζάκι και θέλετε ένα ή εάν θέλετε να διακοσμήσετε το παιδικό δωμάτιο με ένα ψεύτικο τζάκι, αυτή η ιδέα είναι καταπληκτική. Ένα ροζ τζάκι από χαρτόνι που μπορείτε να το διακοσμήσετε με πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες κάλτσες από χαρτόνι, για να δείξετε ότι είναι ψεύτικο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

damasklove.com

Βλέπουμε τακτικά χιονισμένα κουκουνάρια που χρησιμοποιούνται ευρέως στη διακόσμηση των Χριστουγέννων, αλλά ροζ με γκλίτερ; Φτιάξτε τα για να έχετε μια διασκεδαστική φωτεινή και λαμπερή πινελιά στο χώρο σας και ίσως στο τραπεζάκι σας.

www.paper-and-glue.com

Εάν δεν είστε έτοιμοι για ένα ολόκληρο ροζ χριστουγεννιάτικο δέντρο, βάψτε ροζ μερικά κλαδιά στο δέντρο σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικά ροζ στολίδια και διακοσμητικά για καλύτερο αποτέλεσμα.

lovelyindeed.com

Ποιος δεν αγαπά τα ντόνατς; Αυτά τα χαριτωμένα και διασκεδαστικά ροζ στολίδια είναι εκπληκτικά για τη διακόσμηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ειδικά αν έχετε ένα πολύχρωμο δέντρο. Είναι κατασκευασμένα από γύψο, διακοσμημένα με χρώματα και φαίνονται πολύ ρεαλιστικά. Μπορείτε επίσης να φτιάξετε όχι μόνο ροζ αλλά και μπλε και άλλα. Κάντε τα Χριστούγεννα σας γλυκά και νόστιμα με αυτά τα στολίδια ντόνατ!

studiodiy.com

Μπορείτε να φτιάξετε ροζ στολίδια χρησιμοποιώντας χρώματα ή βερνίκια νυχιών. Πάρτε ένα λευκό μαρκαδόρο και διακοσμήστε τα κάνοντας μικρά ουράνια τόξα εδώ και εκεί.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

τάσεις διακόσμησης 2020,διακόσμηση 2020,διακοσμητές 2020,διακοσμηση,διακοσμηση σπιτιου,συμβουλες διακοσμησης,δωρεαν συμβουλεσ διακοσμησησ,συμβουλες διακοσμησης σπιτιου

12 Τάσεις από το 2020 που Πρέπει να Εξαφανιστούν Σύμφωνα με τους Διακοσμητές

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση μπαλκονιού

27 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για Μπαλκόνι