in , , , , , ,

27 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για Μπαλκόνι

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση μπαλκονιού
27 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για Μπαλκόνι

Πολλοί ζουν σε διαμερίσματα σε μεγάλες πόλεις και όχι σε σπίτια, δεν έχουν βεράντα ή κήπο, αλλά υπάρχει ακόμα ένας τρόπος να διακοσμήσουν τους εξωτερικούς χώρους τους: κάντε το μπαλκόνι τόσο εορταστικό που όλοι θα ζηλεύουν! Επιλέξτε πολύχρωμες γιρλάντες, στολίδια, φωτάκια και στεφάνια. Αν θέλετε μια φυσική πινελιά, δοκιμάστε κλαδιά έλατου και ευκάλυπτου. Εάν το επιτρέπει ο χώρος, βάλτε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο μπαλκόνι, προσθέστε μια κουβέρτα και μερικά κεριά. Θα έχετε μια πραγματική χριστουγεννιάτικη βεράντα σε μινιατούρα!

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κλαδιά Ελάτου

27 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για Μπαλκόνι
27 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για Μπαλκόνι

Φυσική διακόσμηση

Τα κλαδιά ελάτου και οι φτέρες είναι εκπληκτικές για το μπαλκόνι τα Χριστούγεννα. Μπορούν να προστεθούν σε γιρλάντες, στεφάνια και διακοσμητικά και μπορείτε να τα στολίσετε με φωτάκια, κουδούνια και μούρα. Τονίστε το στεφάνι ή τη γιρλάντα με ένα κόκκινο φιόγκο, στολίδια και άλλα πράγματα. Τα κουκουνάρια είναι επίσης ωραία για να διακοσμήσετε το μπαλκόνι. Βάλτε τα σε ράφια, έπιπλα, δάπεδο ή ενσωματώστε τα σε γιρλάντες, στεφάνια και άλλη διακόσμηση. Μπορείτε επίσης να βάλετε μερικά χριστουγεννιάτικα δέντρα σε κουβάδες, γλάστρες ή αγγεία, καθώς η φυσική διακόσμηση είναι διαχρονική.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια

Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μπορούν να διακοσμήσουν κάγκελα, να γίνουν γιρλάντες και στεφάνια και διακοσμητικά σε μπολ και δίσκους. Χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό χρωμάτων ή επιλέξτε όλα τα χρώματα στολιδιών και διαφορετικών φινιρισμάτων.

Φωτάκια και κεριά

Τα φωτάκια και τα κεριά είναι απαραίτητα για τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας στο μπαλκόνι. Χρησιμοποιήστε φωτάκια για να διακοσμήσετε τοίχους και κάγκελα, να φωτίσετε γιρλάντες, στεφάνια και έπιπλα. Τα κεριά είναι επίσης εκπληκτικά, βάλτε τα σε κηροπήγια και φαναράκια για να κάνουν την ατμόσφαιρα πιο ζεστή και φιλόξενη.

70 Υπέροχες Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για το 2020

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 DIY Στολίδια για Ροζ Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

17 Οικιακά Είδη που Είναι για ΠΕΤΑΜΑ!