in , ,

17 Οικιακά Είδη που Είναι για ΠΕΤΑΜΑ!

Μπορούμε να δούμε μόνο τέλειους εσωτερικούς χώρους χωρίς ελαττώματα στις σελίδες των γυαλιστερών περιοδικών. Αλλά η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι τα σπίτια γρήγορα γεμίζουν με μικρά πράγματα που καταστρέφουν απελπιστικά ακόμη και την πιο κομψή διακόσμηση. Οποιοσδήποτε διακοσμητής, χωρίς δισταγμό και λύπη, θα τα πετούσε, διότι ακυρώνει κάθε προσπάθεια που έχει γίνει για τη δημιουργία ενός όμορφου και άνετου χώρου διαβίωσης.

Τι να κάνουμε το λάδι που έχουμε τηγανίσει και είναι για πέταμα.

Πατάκι για το νεροχύτη της κουζίνας

brightside

Στο παρελθόν, οι ανοξείδωτοι νεροχύτες ήταν εξαιρετικά δημοφιλείς. Οι άνθρωποι αγόραζαν επίσης πλαστικά πατάκια που προστάτευαν την επίστρωση από γρατσουνιές και προστάτευαν τα πιάτα από θραύση.

Σήμερα, οι άνθρωποι επιλέγουν συχνότερα νεροχύτες από τεχνητή ή φυσική πέτρα που είναι λιγότερο ευαίσθητοι σε βλάβες και φαίνονται πιο αισθητικοί. Για τους οπαδούς των ανοξείδωτων νεροχυτών, οι διακοσμητές προτείνουν διαφανή στρώματα σιλικόνης που δεν προσελκύουν τόσο προσοχή όσο οι ξεπερασμένοι προκατόχοι τους.

9 πράγματα που πρέπει να ξεφορτωθείς από το υπνοδωμάτιό σου Τώρα!

Ένας βοηθητικός κάδος ως κάδος απορριμμάτων

© oscarO / depositphotos

Αυτοί οι κάδοι βρίσκονται συχνά σε απλή θέα και φαίνονται ατημέλητοι. Ευτυχώς, οι σύγχρονες διακοσμητικές λύσεις έχουν μεταμορφώσει αυτό το αντικείμενο. Οι διακοσμητές είναι σίγουροι ότι το σημείο για τα απορρίμματα μπορεί να είναι όχι μόνο πρακτικός και λειτουργικός, αλλά και όμορφος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πλαστικά σετ αξεσουάρ μπάνιου

© kovalvs / depositphotos

Εξακολουθούν να βρίσκονται σε σπίτια αρκετά συχνά λόγω του χαμηλού κόστους και της διαθεσιμότητάς τους. Αλλά τα πλαστικά αξεσουάρ ευτελίζουν το εσωτερικό του μπάνιου. Μην ξεχνάτε ότι τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στη διακόσμηση. Γι’ αυτό σίγουρα δεν πρέπει να προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα σε αυτά.

Παλιομοδίτικος πολυέλαιος

© SergeyKolesnikov / depositphotos

Οι παλιομοδίτικοι πολυέλαιοι, απλίκες και ο ντιμ φωτισμός μπορούν να καταστρέψουν τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου. Πετάξτε τα μοντέλα που ήταν μοντέρνα πριν από 10-20 χρόνια, χωρίς καμία λύπη. Τα κομψά φωτιστικά και ο σωστός φωτισμός μπορούν να επεκτείνουν οπτικά τον χώρο και να κάνουν το χώρο πιο άνετο.

Στρογγυλά κρεβάτια

© Graeme Maclean / flickr

Ένα στρογγυλό κρεβάτι δεν φαίνεται κατάλληλο σε κάθε υπνοδωμάτιο. Καταλαμβάνει πολύ χώρο και απαιτεί ειδικά κλινοσκεπάσματα. Ήρθε η ώρα να αφήσετε αυτό το όχι πολύ πρακτικό έπιπλο στο παρελθόν.

Κουρτίνα ντους

© quackersnaps / depositphotos

Οι πλαστικές πολύχρωμες κουρτίνες για το μπάνιο δεν έχουν φύγει ακόμα. Οι διακοσμητές είναι εξοργισμένοι με αυτό το γεγονός και συνιστούν ανεπιφύλακτα την αντικατάσταση τους με προστατευτικές γυάλινες δομές που φαίνονται κομψές και ακριβές.

Γωνιά κουζίνας

© Radnatt / depositphotos© olenka-2008 / depositphotos

Αυτή η λεπτομέρεια φαίνεται ξεπερασμένη, δυσκίνητη και καταναλώνει πολύτιμο χώρο. Οι διακοσμητές συμβουλεύουν εναλλακτικές επιλογές για την τραπεζαρία.

Διακοσμητικό ψεύτικο τζάκι

flickr

Τα ψεύτικα διακοσμητικά στοιχεία δεν είναι δημοφιλή στους διακοσμητές, επειδή η απλότητα και τα φυσικά υλικά είναι μοντέρνα σήμερα. Απαλλαγείτε από τα ψεύτικα τζάκια από γυψοσανίδες χωρίς λύπη και επιλέξτε μια κομψή εναλλακτική λύση.

Έπιπλα από μασίφ δέρμα

flickr

Ένα ογκώδες δερμάτινο σετ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των ξεπερασμένων επίπλων. Είναι πολύ ακριβό, φαίνεται άκαμπτο και δεν είναι η πιο άνετη επιλογή για να καθίσετε. Επιπλέον, σε ένα μέσο σπίτι τρώει πολύτιμο χώρο. Τα δερμάτινα έπιπλα θα φαινόταν πιθανώς πιο αρμονικά σε ένα εξοχικό σπίτι.

Κανάτα με φίλτρο νερού

© futag.mail.ru / depositphotos

Αυτά τα φίλτρα δημιουργούν ένα εφέ «οπτικού θορύβου» στην κουζίνα που δεν αρέσει σε όλους τους διακοσμητές. Μπορείτε να απαλλαγείτε με ασφάλεια από αυτό το λείψανο του παρελθόντος, διότι σήμερα, υπάρχουν πιο ελκυστικές συσκευές που έχουν καλύτερη ποιότητα και εξακολουθούν να φιλτράρουν το νερό σας.

Ογκώδη γραφεία υπολογιστών

© Stefan Ledwina / flickr

Στη δεκαετία του 1990 και του 2000, αυτό το έπιπλο ήταν υπερήφανα τοποθετημένο στη γωνία του δωματίου σε σχεδόν κάθε σπίτι. Τα τεράστια γραφεία υπολογιστών με ράφια αποθήκευσης και ένα αναδιπλούμενο ράφι πληκτρολογίου αποτελούν αντικείμενο του παρελθόντος. Σήμερα, έχουν αντικατασταθεί από φορητά, ελαφριά, πολυλειτουργικά έπιπλα.

Μαλακά ή ξύλινα καθίσματα τουαλέτας

© hapaevilya / pikabu© zatvor / depositphotos

Αυτά τα καθίσματα δεν είναι υγιεινά και ο σχεδιασμός τους είναι απελπιστικά ξεπερασμένος. Μπορούμε να ξεχάσουμε με ασφάλεια αυτό το στοιχείο από τη δεκαετία του ’90 σαν ένα κακό όνειρο.

Αρωματικά κεριά

brightside

Τα φθηνά αρωματικά κεριά όχι μόνο εκπέμπουν μια έντονη και ενοχλητική μυρωδιά, αλλά απελευθερώνουν επίσης επιβλαβείς ουσίες στον αέρα. Είναι καλύτερα να πληρώσετε λίγο περισσότερο για ένα πραγματικά υψηλής ποιότητας προϊόν, ώστε να γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι δεν θα βλάψει την υγεία σας. Μια εξαιρετική εναλλακτική λύση είναι ένας αρωματικός διαχύτης με άρωμα για το σπίτι σας.

Φτηνές ή παλιές εσωτερικές πόρτες

© Zhyk1988 / depositphotos© temzzzik / depositphotos

Οι πόρτες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σπιτιού και δείκτη της κατάστασης και του εισοδήματος του ιδιοκτήτη. Οι επαγγελματίες δεν συμβουλεύουν να προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα σε αυτές. Σε τελική ανάλυση, τα φθηνά μοντέλα όχι μόνο δείχνουν την κακή ποιότητά τους, αλλά κάνουν επίσης το χώρο φθηνό και ξεπερασμένο.

Πιάτα που δεν προορίζονται για τη διατροφή κατοικίδιων ζώων

© Alena1919 / depositphotos© ignatiev28 / pikabu

Καμία κουζίνα δεν μπορεί να ονομαστεί κομψή και πολυτελής αν υπάρχει ένα παλιό πιατάκι για τη γάτα στη γωνία.

Πλαστικό φίλτρο για το νεροχύτη

© Jim_Filim / depositphotos

Φαίνεται φθηνό και μπορεί να καταστρέψει την εντύπωση ακόμη και της πιο ακριβής και μοντέρνας κουζίνας. Ακόμα και χωρίς αυτό, ο νεροχύτης της κουζίνας είναι γεμάτος από λεπτομέρειες που προσελκύουν την προσοχή.

Παλιά καρέκλα υπολογιστή

© shimonbar.mail.ru / depositphotos

Με την πάροδο του χρόνου, κάθε καρέκλα παραμορφώνεται και γίνεται άβολη. Το ύφασμα φθείρεται, το δέρμα κάνει ρωγμές και η ταπετσαρία κρεμά. Μην ξεχάσετε να την αλλάξετε εγκαίρως, γιατί έχει αποδειχθεί ότι η άνεση της καρέκλας εργασίας έχει θετική επίδραση στην παραγωγικότητα. Μην περιορίζετε την άνεσή σας. Η πλάτη, ο λαιμός και άλλα μέρη του σώματος σας θα πουν σίγουρα «ευχαριστώ».

5 πράγματα που αν ξεφορτωθείτε σήμερα δεν θα σας λείψουν

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

χριστουγεννιάτικη-διακόσμηση μπαλκονιού

27 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης για Μπαλκόνι

30 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Λινάτσα

30 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Λινάτσα