in , ,

30 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Λινάτσα

30 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Λινάτσα
30 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Λινάτσα

Αν σας αρέσει η ρουστίκ διακόσμηση και πρόκειται να την ενσωματώσετε στα Χριστούγεννα, χρησιμοποιήστε λινάτσα. Είναι ένα ρουστίκ ύφασμα, το οποίο είναι πολύ οικονομικό και πολύ εύκολο στη χρήση, ώστε να μπορείτε να κάνετε οποιαδήποτε διακόσμηση με αυτό. Για να εμπνευστείτε δείτε παρακάτω μερικές καλές ιδέες που οι περισσότερες από αυτές δεν χρειάζονται οδηγίες, καθώς μπορείτε να τις κάνετε όταν τις κοιτάξετε!

Στεφάνια από λινάτσα

Φτιάξτε μερικά στεφάνια λινάτσα για την μπροστινή πόρτα, τα παράθυρα ή τις σκάλες σας. Η λινάτσα μπορεί να είναι κλασική ή πολύχρωμη, μπορείτε να προσθέσετε κουκουνάρια, φέτες ξύλου, φιόγκους, κουδούνια, στολίδια, ψεύτικα μούρα και μονογράμματα.

Διακόσμηση δέντρων

Υπάρχουν πολλά στολίδια λινάτσας για να φτιάξετε. Από συνηθισμένα έως καρδιές και αστέρια. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μερικά στολίδια χρησιμοποιώντας μπάλες φελιζόλ και λινάτσα. Τυλίξτε και κολλήστε τη λινάτσα στις μπάλες. Μπορείτε να ράψετε μερικά χαριτωμένα στολίδια σε διάφορα σχήματα, από δέντρα έως σκίουρους, και διακοσμήστε τα με χάντρες, μαργαριτάρια, πούλιες, δαντέλες και άλλα πράγματα που σας αρέσουν. Χρησιμοποιήστε γιρλάντες λινάτσας στο δέντρο και μην ξεχάσετε να καλύψετε τη βάση του δέντρου με λινάτσα.

Άλλες ιδέες διακόσμησης

Η λινάτσα μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους. Φτιάξτε κάλτσες με λινάτσα δαντέλα και ψεύτικη γούνα. Δημιουργήστε διάφορες πινακίδες με λινάτσα με και χωρίς φωτάκια, και επιτραπέζια δεντράκια από λινάτσα με μαργαριτάρια και χάντρες.

πηγή φωτογραφιών: digsdigs

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

17 Οικιακά Είδη που Είναι για ΠΕΤΑΜΑ!

Μπισκότα Άγιοι Βασίληδες

Μπισκότα Άγιοι Βασίληδες