(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τι να κάνουμε το λάδι που έχουμε τηγανίσει και είναι για πέταμα.

Ο περισσότερος κόσμος όταν τηγανίζει, το λαδάκι που είναι για πέταμα το αδειάζει στο νεροχύτη. Αυτό είναι λάθος καθώς μόνο ένα λίτρο τηγανέλαιο είναι ικανό να μολύνει πολλά λίτρα νερού.
Ο πρώτος και πιο απλός είναι αφού δεν θέλουμε άλλο το λάδι να το αδειάσουμε σε πλαστικό μπουκάλι και να το πετάξουμε κανονικά στα σκουπίδια. Τόσο απλά!
Ο δεύτερος τρόπος είναι να το πάμε σε μέρη όπου ανακυκλώνουν τηγανέλαια όπως καταστήματα εστίασης ή ακόμα και σε κάποια σούπερ μάρκετ.
Και ο τρίτος πιο δημιουργικός, ανακυκλώσιμος αλλά και χωρίς απόβλητα είναι να το κάνουμε σαπούνι!
Η απόφαση δική σας! Αγαπάμε το περιβάλλον και το δείχνουμε!
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο