in , , , , , ,

Πώς να διακοσμήσουμε μπουκάλια και βάζα με δαντέλα! Βίντεο + 22 Ιδέες

πώς να φτιάξετε μπουκάλια με δαντέλα
Η δαντέλα είναι ένα υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πάρα πολλές διακοσμητικές κατασκευές και να δώσει ένα υπέροχο, ρομαντικό και πολύ σικ αποτέλεσμα.Άδεια γυάλινα μπουκάλια κρασιού, βάζα και όχι μόνο μπορούν να διακοσμηθούν με δαντέλες και να διακοσμήσουν το σπίτι μας, αλλά και να προσφερθούν και ως δώρο σε αγαπημένα μας πρόσωπα.
Οι κατασκευές με δαντέλα είναι εύκολες, τα υλικά που χρειάζονται είναι πολύ οικονομικά και συνήθως τα έχουμε σπίτι μας, ειδικά εάν ασχολούμαστε με τις κατασκευές και το crafting.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι που μπορούμε να στηρίξουμε τη δαντέλα επάνω στο αντικείμενο.

Πρώτος και πιο διαδεδομένος τρόπος είναι με λευκή κόλλα χειροτεχνίας.

Μπορούμε είτε τα απλώσουμε την κόλλα στο αντικείμενο και μετά να κολλήσουμε τη δαντέλα, είτε να τοποθετήσουμε τη δαντέλα επάνω και με ένα πινέλο να απλώσουμε την κόλλα. Αφήνουμε να στεγνώσει, να σκληρύνει και να σταθεροποιηθεί.
Στη συνέχεια με το πιστόλι σιλικόνης μπορούμε να κολλήσουμε διακοσμητικά όπως φιόγκους, πλεκτά λουλουδάκια, χάντρες κτλ.

Ένα δεύτερος τρόπος για να αφήσετε την υφή της δαντέλας ως έχει, είναι να κόψετε ένα κομμάτι κατά έναν πόντο μεγαλύτερο από την περίμετρο του αντικειμένου, να τυλίξετε γύρω του και στις άκρες να κολλήσετε με το πιστόλι σιλικόνης. Στη συνέχεια και για να είναι πιο σταθερή η κατασκευή σας μπορείτε να τυλίξετε γύρω γύρω σπάγκο ή κορδέλες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Μια άλλη πολύ όμορφη επιλογή είναι να συνδυάσετε λινάτσα και δαντέλα μαζί. Κολλάτε πρώτα τη λινάτσα στο μπουκάλι ή το βάζο και στη συνέχεια πάλι με το πιστόλι σιλικόνης τυλίγετε ένα μικρότερο από τη λινάτσα κομμάτι δαντέλας. Διακοσμήστε κατά τα γούστα σας.

homedecoo
Δείτε ένα πολύ χρήσιμο βίντεο
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να δείτε το βίντεο κάντε κλικ εδώ για να το δείτε απευθείας στο Youtube.

Δείτε παρακάτω μια όμορφη συλλογή από μπουκάλια και βάζα

interiorconcept
koyalwholesale
2decor8

Δείτε επίσης – 5 Κατασκευές με δαντέλα, ένα υλικό, πολλές λύσεις + 35 υπέροχες ιδέες!

Δείτε επίσης – 15 Κομψές Ιδέες για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με Δαντέλα

Δείτε επίσης – Φοβερή ιδέα για να κάνουμε σχέδιο δαντέλας στα έπιπλα μας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.5 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Μπισκοτογλυκό με μπανάνες κρέμα και σοκολάτα

Τι να κάνουμε το λάδι που έχουμε τηγανίσει και είναι για πέταμα.