in , ,

15 μοναδικά αγαπημένα Κλειστά Τερράριουμ

DIY κλειστά τερράριουμ,DIY Terrarium,DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,γυάλινα μπουκάλια,
DIY κλειστά τερράριουμ,DIY Terrarium,DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,γυάλινα μπουκάλια,

Τα DIY κλειστά τερράριουμ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε ένα μικρό οικοσύστημα σε μικροσκοπικά και μεγάλα γυάλινα δοχεία και μπουκάλια. Ρίξτε μια ματιά σε μερικές απίστευτες ιδέες για να φτιάξετε το δικός σας μίνι οικοσύστημα. DIY: Φτιάξτε Terrariums με κορνίζες τους ενός ευρώ! ΒΙΝΤΕΟ

Το παλαιότερο κλειστό τερράριουμ

15 DIY Κλειστά Τερράριουμ

Το 1960, ένας Βρετανός, ο David Latimer, δημιούργησε το παλαιότερο τερράριουμ στον κόσμο μέσα σε ένα μπουκάλι 40 λίτρων με λίγο λίπασμα και μερικές σταγόνες νερού. Φύτεψε τραδεσκάντιες, οι οποίες μεγάλωσαν και δημιουργήσαν το δικό τους οικοσύστημα – μια μίνι ατμόσφαιρα.

Το τερράριουμ ποτίστηκε για τελευταία φορά το 1972 και από τότε ακμάζει και είναι πράσινο. Το μίνι οικοσύστημα έχει τοποθετηθεί 2 μέτρα από το παράθυρο στο ίδιο σημείο τα τελευταία 27 χρόνια.

Φτιάξτε τον κλειστό κήπο σας χρησιμοποιώντας καθαρά γυάλινα βάζα, τύρφη, χαλίκι, ύφασμα εδαφοκάλυψης για έλεγχο ζιζανίων και μερικά κλαδιά και βότσαλα για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Αυτό το DIY μπουκάλι τερράριουμ είναι εύκολο στην κατασκευή και θα διακοσμεί τους εσωτερικούς σας χώρους για τα επόμενα χρόνια, εάν το φροντίζετε σωστά

Καλλιεργήστε φυτά υψηλής υγρασίας όπως φτέρες, κισσός και πεπερόμια, στρώνοντας τη βάση ενός καθαρού βάζου με χαλίκια, φύλλα βρύου και τύρφη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Διογκωμένη άργιλος, βρύα, φυτόχωμα, λίπασμα χωρίς τύρφη, ένα γυάλινο βάζο και το αγαπημένο σας φυτό εσωτερικού χώρου είναι όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε αυτό το βοτανικό βάζο.

Αυτό το ιδιόμορφο έργο απαιτεί ένα βάζο, χαλίκια, φυτόχωμα, λίγο λίπασμα και ένα μικρό μόσχευμα φυτού.

Γεμίστε ένα βάζο με κομμάτια τούβλου, ελαφρόπετρα, ροκανίδια ψαμμίτη και κομματια φλοιού και φυτέψτε μια μίνι ορχιδέα που αγαπά την υγρασία στο τερράριουμ.

Καλλιεργήστε λουλούδια που αγαπούν την υγρασία σε ένα διαφανές σφραγισμένο γυάλινο βάζο με στρώσεις με χαλίκι ενυδρείου, σκόνη ελαφρόπετρας, φύλλο βρύου και μερικές διακοσμητικές πέτρες.

Δείτε ακόμη Φτιάξτε το δικό σας terrarium με βαζάκια!

Το μπονσάι δείχνει σούπερ αριστοκρατικό σε γυάλινο βάζο, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό τερράριουμ.

Δώστε σε μια άδεια γωνια του σπιτιού σας μια ονειρική ανανέωση με αυτόν τον εσωτερικό κήπο χρησιμοποιώντας μίνι φιγούρες καλύβων για πρόσθετη γοητεία.

Ένα μίνι δάσος τερράριουμ είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να επιδείξετε τις δεξιότητές σας στην κηπουρική και να προσθέσετε ενδιαφέρουσα διακοσμητικά στο σπίτι σας.

Ένα μεγάλο τερράριουμ σε σχήμα λάμπας θα προσθέσει τις τέλειες τροπικές δονήσεις στον εσωτερικό σας χώρο. Τοποθετήστε το σε έντονο φως για καλύτερη ανάπτυξη του φυτού.

Φτιάξτε διαφόρων μεγεθών τερράριουμ με χαλίκια, βότσαλα ποταμού, κάρβουνο και μερικά μίνι δενδρύλλια. Καλύψτε τα φελλό για να προκληθεί εξάτμιση.

Δώστε στο φυτό σας που αγαπά την υγρασία ένα εξατομικευμένο βάζο για να ευδοκιμήσει διασφαλίζοντας ότι πληροί όλες τις απαιτήσεις του.

Αυτό το DIY τερράριουμ είναι εύκολο στην κατασκευή και χρειάζεται ένα γυάλινο βάζο, διογκωμένη άργιλο, τύρφη, μείγμα κήπου και μερικά μίνι δενδρύλλια.

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα τερράριουμ χρησιμοποιώντας διαφορετικά φυτά σε πολλά μπουκάλια. Θα πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα αξίζει τον κόπο.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Φτιάξτε το δικό σας terrarium με χρωματιστή άμμο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

σούπερ μόντελ μετά τα 50,μοντέλα πασαρέλας μετά τα 50,lifestyle,news,μόδα

12 Μοντέλα που Κάνουν Πασαρέλα Μετά τα 50 και Αποδεικνύουν ότι η Ηλικία Είναι Απλώς ένα Νούμερο

αυτοπροστασία,συμβουλές αυτοπροστασίας,χρήσιμα

6 Έξυπνοι Τρόποι για να Μείνετε Ασφαλείς όταν σας Ακολουθούν. Γυναίκες σε κίνδυνο!