in , , ,

DIY: Φτιάξτε Terrariums με κορνίζες τους ενός ευρώ! ΒΙΝΤΕΟ

Τα τεράριουμς (Terrariums) είναι η τελευταία τάση στη διακόσμηση του σπιτιού και όχι άδικα αφού αναβαθμίζουν τον χώρο, εμπνέουν μια αίσθηση πολυτέλειας και χαλαρώνουν. Φυσικά ότι είναι τάση είναι και αρκετά ακριβό! Στο toftiaxa έχουμε δει αρκετά άρθρα για να φτιάξετε τα δικά σας terrariums και σήμερα θα δούμε άλλα μία εξαιρετική diy Κατασκευή με κορνίζες που μπορούμε να βρούμε πολύ φθηνά σε καταστήματα τους ενός ευρώ αλλά και με παλιές που ίσως έχουμε καταχωνιασμένες σε συρτάρι.

  • Για την παρακάτω κατασκευή χρειάστηκαν 4 κορνίζες 20 εκ. x 25 εκ. και 4 κορνίζες 10 εκ. x 15 εκ. Φυσικά μπορείτε να χρησιμποιήσετε και άλλα μεγέθη ανάλογα με τα γούστα και τον χώρο σας.
  • δυνατή κόλλα όπως η E6000.

Αφαιρέστε από τις κορνίζες το πίσω μέρος και την φωτογραφία που είναι μέσα. Αφαιρέστε το γυαλί, βάλτε από μία σταγόνα κόλλα στην κάθε πλευρά και τοποθετήστε πάλι το γυαλί. Βάλτε πάλι το γυαλί στη θέση του και αφήστε να στεγνώσει για μια ώρα.

Για να φτιάξετε το σώμα του τεράριουμ βάλτε κόλα στην μικρή αιχμή στην πρώτη από τις μεγάλες κορνίζες και κολλήστε με την δεύτερη. Τοποθετήστε ταινία για να στηριχτεί. Συνεχίστε με τις άλλες δύο μέχρι να φτιάξετε ένα ορθογώνιο. Αφήστε να στεγνώσει για μία ώρα. Ιδέες για Terrariums με έγχρωμη άμμο!

Συνεχίστε με τις μικρές κορνίζες για να φτιάξετε τη σκεπή. Τοποθετείτε κόλλα στις αιχμές και κολλάτε. Πιάστε όλες τις πλευρές με ταινία μέχρι να στεγνώσει για καμιά ωρίτσα περίπου.

Αφαιρέστε τις ταινίες και το τεράριουμ είναι έτοιμο! Μπορείτε πλέον μέσα να τοποθετήσετε μέσα τα αγαπημένα σας φυτά. Φτιάξτε το δικό σας terrarium με βαζάκια!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικούς χώρους. Επιπλέον μπορείτε να βάψετε με σπρέι τις κορνίζες πριν ξεκινήσετε να το φτιάχνετε αν θέλετε διαφορετικό χρώμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Δείτε και το Βίντεο – Φτιάξτε Terrariums με κορνίζες τους ενός ευρώ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Παιδί: Μην βάζετε τα πλαστικά ταπερ σε μικροκύματα και πλυντήριο πιάτων

Φτιάξε μόνος σου ΓΛΑΣΤΡΕΣ από ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!