in , , , ,

Φτιάξτε το δικό σας terrarium με βαζάκια!

Αυτά τα μίνι κηπάκια είναι σούπερ εύκολα και είναι μια πολύ ωραία δραστηριότητα για τα παιδιά! Μπορούν να διακοσμήσουν γραφεία και τραπέζια ή οτιδήποτε χρειάζεται λίγη πρασινάδα! Μπορείτε να βάλετε ψεύτικα φυτά για να μείνει πράσινο όλο το χρόνο αλλά αν είστε λάτρης της κηπουρικής μη διστάσετε να το κάνετε αυτό με αληθινά φυτά (απλά προσθέσετε λίγο χώμα).

Υλικά
– Γυάλινα βαζάκια σε οποιοδήποτε μέγεθος θέλετε
– Μικρά βότσαλα
– Γρασίδι (ψεύτικο ή αληθινό)
– Πρασινάδες και  παχύφυτα (ψεύτικα ή αληθινά)
– Πένσα
– Μικρές φιγούρες

1) Στρώστε μερικά βότσαλα στο κάτω μέρος του βάζου, γεμίζοντας το κατά το 1/3. Αν βάλετε αληθινά φυτά γεμίστε το κατά το 1/4 ή 1/5 του βάζου και βάλτε ένα στρώμα χώμα από πάνω.

2) Στη συνέχεια, πάρτε ένα μικρό κομμάτι από γρασίδι και πιέστε το πάνω από τα βότσαλα και μέχρι να τα καλύψετε εντελώς.

3) Ξεκινήστε προσθέτοντας τη πρασινάδα και τα παχύφυτα, χρησιμοποιώντας την πένσα για κόψετε μικρότερα κομμάτια από τα μεγαλύτερα κλωνάρια. Πειραματιστείτε με διαφορετικά μεγέθη και συνθέσεις και μόλις είστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, περάστε τους μίσχους ανάμεσα από το γρασίδι και τα βότσαλα. Αν θέλετε περισσότερη σταθερότητα, χρησιμοποιήστε ένα θερμοκολλητικό πιστόλι για να τα κολλήσετε.

4) Πάρτε τις μίνι φιγούρες και κολλήστε τις στο εσωτερικό του μίνι κήπου. Θα ήταν άκρως διασκεδαστικό να χρησιμοποιήσετε μίνι χαρακτήρες από τις αγαπημένες ταινίες ή εκπομπές των παιδιών σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

via ohmy-creative

Δείτε επίσης – DIY Νεραιδένοι Κήποι σε Καροτσάκι

Δείτε επίσης – Τραπεζάκι Κήπου από Γλάστρα! Εκπληκτική και ιδιαίτερη κατασκευή!

Δείτε επίσης – 18 ιδέες για συντριβάνια και λιμνούλες στον κήπο!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να Διακοσμήσετε τον Τοίχο Πίσω από τον Καναπέ

Δερμάτινο βραχιόλι με χάντρες