in , , ,

Πώς να Καθαρίσετε Γυάλινα Μπουκάλια από Λάδι

Πώς να Καθαρίσετε Γυάλινα Μπουκάλια Ελαιόλαδου
Πώς να Καθαρίσετε Γυάλινα Μπουκάλια Ελαιόλαδου

Πώς να Καθαρίσω Γυάλινα Μπουκάλια από Λάδι: Ο καθαρισμός γυάλινου μπουκαλιού ελαιόλαδου είναι σημαντικός, αλλά πώς να το καταφέρετε; Το νερό από μόνο του δεν θα καθαρίσει το μπουκάλι γιατί το νερό και το λάδι είναι τόσο διαφορετικά υγρά. Και μην ξεχνάτε το μικρό πρόβλημα του στενού λαιμού. Θα είναι δύσκολο να βάλετε μια βούρτσα στο μπουκάλι, αλλά αυτό δεν καθιστά αδύνατο τον καθαρισμό. 10 Φοβερά Κόλπα για να Καθαρίσετε το Σπίτι σας Χωρίς Χημικά

Πώς να Καθαρίσετε Γυάλινα Μπουκάλια Ελαιόλαδου

Γεμίστε το μπουκάλι εν μέρει με ζεστό –αλλά όχι βραστό– νερό, ανακινήστε το και αδειάστε το ξανά. Επαναλάβετε αρκετές φορές.

Γεμίστε το μπουκάλι μέχρι τη μέση με ζεστό νερό, αυτή τη φορά προσθέτοντας μερικές σταγόνες υγρού πιάτων. Ταπώστε το μπουκάλι ή κλείστε το πάνω μέρος με τον αντίχειρα και ανακινήστε το καλά. Αδειάστε το σαπουνόνερο και ξεπλύνετε καλά. Επαναλάβετε όσες φορές χρειάζεται και στη συνέχεια στεγνώστε το μπουκάλι κρεμώντας το ανάποδα.

Υπάρχουν όμως και άλλοι τρόποι που καθαρίζουν καλύτερα. Προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας ξύδι στο νερό με το υγρό πιάτων πριν το ανακινήσετε. Στη συνέχεια, ξεπλύνετε καλά.

Ένας άλλος τρόπος είναι να προσθέσετε μερικές κουταλιές της σούπας ωμό ρύζι στο μπουκάλι αφού το έχετε μισογεμίσει με ζεστό νερό και προσθέσετε υγρό πιάτων. Όταν ανακινείτε το μπουκάλι, οι κόκκοι του ρυζιού «τρίβουν» τα εσωτερικά τοιχώματα. Αυτός ο τρόπος κοστίζει πολύ λίγο, οπότε δοκιμάστε τον.

Μια τρίτη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε σύρματα πίπας για χειροτεχνία. Στρίψτε μερικά μαζί και περάστε το ένα άκρο μέσα στο μπουκάλι, μετακινώντας το κατά μήκος των τοιχωμάτων και στις γωνίες για να μαζέψετε το λάδι.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέδες Καφέ από Χαλί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

7 κόλπα που κάνουν οι καμαριέρες και καταφέρνουν το τέλειο αλλά και πιο γρήγορο καθάρισμα

7 κόλπα που κάνουν οι καμαριέρες και καταφέρνουν το τέλειο αλλά και πιο γρήγορο καθάρισμα

συμβουλές από σεφ για επιλογή εστιατορίου,αναγνώριση κακού εστιατορίου,χρήσιμα

18 Συμβουλές από Σεφ για να Αναγνωρίσετε ένα Κακό Εστιατόριο από Μακριά