in , ,

18 Συμβουλές από Σεφ για να Αναγνωρίσετε ένα Κακό Εστιατόριο από Μακριά

συμβουλές από σεφ για επιλογή εστιατορίου,αναγνώριση κακού εστιατορίου,χρήσιμα
συμβουλές από σεφ για επιλογή εστιατορίου,αναγνώριση κακού εστιατορίου,χρήσιμα

Όλοι έχουν ένα αγαπημένο εστιατόριο στο οποίο πηγαίνουν, είτε λόγω της καλής εξυπηρέτησης των ανθρώπων που σερβίρουν είτε λόγω των φαγητών του. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που, ως πελάτες, μπορεί να μην παρατηρήσετε με την πρώτη ματιά, αλλά ορισμένοι σεφ τις έχουν αποκαλύψει ως προειδοποιητικά σημάδια για να αναγνωρίσετε ένα κακό εστιατόριο από μακριά. 10 Κόλπα Μαγειρικής που Μόνο οι Επαγγελματίες Γνωρίζουν για να σώσετε το φαγητό σας!

© Depositphotos.com, © Depositphotos.com
  • Στο γρήγορο φαγητό οι κανόνες καθαριότητας ήταν πιο αυστηροί από τα κανονικά εστιατόρια.
  • Οτιδήποτε βρίσκεται στο επίκεντρο του μενού (όπως ένα πιάτο με αστέρια γύρω του ή βέλη που δείχνουν προς το μέρος του) είναι ένα πιάτο υψηλού κέρδους που θέλουν να επιλέξετε .
  • Τα πιάτα με καβούρια εκτός εποχής είναι πάντα κονσερβοποιημένα καβούρια και δεν είναι καθόλου καλά.
  • Εικόνες στα μενού και πολλή χρήση όρων όπως «σπιτικό» και «φρέσκο».
© ElmerSepulveda / Reddit
  • Μεγάλα μενού με ποικίλα συνοδευτικά. Για παράδειγμα, εάν έχουν τις ίδια συνοδευτικά (noodles, καλοκαιρινά λαχανικά κ.λπ.) για διαφορετικά πιάτα, αυτό σημαίνει ότι είναι σπιτικά και υψηλής ποιότητας (σημαίνει επίσης ότι είναι φρέσκα). Η ποιότητα του κρέατος και του ψαριού αντανακλά την ποιότητα ενός εστιατορίου. Επίσης, ένας μικρός εμπειρικός κανόνας για το κρέας και το ψάρι: αν βάζουν πολλή σάλτσα και καρυκεύματα σε ένα κομμάτι κρέας, προσπαθούν να κρύψουν κάτι (προφανής εξαίρεση για πιάτα με βάση τη σάλτσα ή μαγειρευτά). Εποχικότητα!!!! Ένα καλό εστιατόριο είναι ΠΑΝΤΑ εποχιακό και αλλάζει συνεχώς το μενού του. Τα εστιατόρια χαμηλής ποιότητας δεν έχουν εποχιακά μενού. Και τέλος, ευκολία. Εάν οι σάλτσες είναι έτοιμες, τα επιδόρπια αγοράζονται από κατάστημα και τα λαχανικά είναι άνοστα και υπερβολικά ψημένα, τότε είναι πιθανότατα προπαρασκευασμένο φαγητό.
  • Εργαζόμενοι που χρησιμοποιούν κινητά τηλέφωνα σε κοινή θέα των πελατών. Αυτό συνήθως σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες δεν ενδιαφέρονται για την εμφάνιση και τη λειτουργεία του εστιατορίου. Βρώμικα μπάνια. Το μπάνιο είναι μια αντανάκλαση του πόσο καθαρή είναι η κουζίνα. Αν υπάρχουν χρόνια συσσωρευμένης βρωμιάς στους τοίχους, μην τρώτε εκεί. Σκεφτείτε πως θα είναι το ψυγείο τους.
  • Δύστροπο προσωπικό και μια αθόρυβη κουζίνα. Εάν δεν μπορείτε να ακούσετε τους μάγειρες, πιθανότατα είναι ανεγκέφαλοι ή το μενού είναι προπαρασκευασμένο.
  • Ζητάτε πάντα το ποτό ή το αναψυκτικό σας χωρίς πάγο. Οι παγομηχανές είναι μερικά από τα πιο αηδιαστικά πράγματα σε μια κουζίνα και ακόμη και μια καλά συντηρημένη είναι επιρρεπής στο να μαζεύει μούχλα πολύ γρήγορα.
© skyeie / Reddit, © EstablishmentKey5493 / Reddit

Δείτε ακόμη 12 Διαφημιστικά Κόλπα για να Φαίνονται τα Φαγητά Εξαιρετικά Νόστιμα

  • Ένα εξαιρετικά κομψό και επαγγελματικό μενού σε ένα σαφώς μικρό οικογενειακό περιβάλλον, ειδικά αν δεν υπάρχει το όνομα του εστιατορίου. Είναι ένδειξη μενού με προμαγειρεμένα φαγητά που μόλις ζεσταίνονται επί τόπου. Ένα εστιατόριο που χρησιμοποιεί τα ίδια συστατικά με διαφορετική προετοιμασία είναι ένα σίγουρο σημάδι ότι ζεσταίνει και σερβίρει προμαγειρεμένα φαγητά.
  • Κοιτάξτε πάντα ψηλά. Ελέγξτε την κατάσταση της οροφής, υπάρχει σκόνη, σκασμένο χρώμα, εκτεθειμένοι αγωγοί, μπορείτε να δείτε ανεμιστήρες; Ποια είναι η θέση και η κατάστασή τους; Κάντε το ίδιο και στο μπάνιο. Δεν λέει τίποτα για το πόσο καλό είναι το φαγητό τους, αλλά μιλά για τα «έξτρα» μικρόβια που θα καταναλώσετε.
  • Αν πάτε σε ένα εστιατόριο με ψητά και δεν μπορείτε να δείτε τον ψήστη ή να μυρίσετε τον καπνό, δεν θα έχετε πραγματικό μπάρμπεκιου.
© Depositphotos.com
  • Τα πράγματα είναι σκορπισμένα τυχαία. Εάν το τραπέζι σας έχει το μπουκάλι κέτσαπ στα αριστερά της θήκης της χαρτοπετσέτας, το μπουκάλι μουστάρδας στα δεξιά, ένα μενού ποτών μπροστά από τις χαρτοπετσέτες και τυλιγμένα τα μαχαιροπίρουνα, κοιτάξτε γύρω σας κάθε τραπέζι αν ταιριάζει με το δικό σας; Κάποιος σε αυτό το εστιατόριο νοιάζεται αρκετά ώστε να αφιερώσει χρόνο για αυτό και πιθανότατα θα νοιαστεί αρκετά ώστε να αφιερώσει χρόνο για να μαγειρέψει σωστά.
  • Τα φαγητά βγαίνουν σε 10 λεπτά ή λιγότερο. Για ένα σάντουιτς είναι καλό, αλλά για ένα πλήρες γεύμα, 100% είναι σε φούρνο μικροκυμάτων.
  • Σεφ αποκαλύπτει ότι σε ένα εστιατόριο με ανοιχτή κουζίνα, κοιτάζει τις πετσέτες στους γοφούς του σεφ. Αν είναι βρώμικες, δεν τρώει εκεί. Το να ετοιμάζετε καλό φαγητό είναι δύσκολο αλλά το να διατηρούνται ταυτόχρονα καθαρές οι πετσέτες είναι πιο δύσκολο.
© Depositphotos.com
  • Πριν ακόμα μπείτε στο εστιατόριο, αν είναι μια «κανονική» εργάσιμη μέρα και δεν βλέπετε τουλάχιστον μερικά οχήματα απέξω, μπορεί να υπάρχει κάτι λάθος με το μέρος.
  • Τα διακοσμητικά. Εάν δεν αφιερώνουν χρόνο για να τα καθαρίζουν τακτικά ή δεν επιλέγουν τα έπιπλα σύμφωνα με τον τύπο του εστιατορίου τότε γιατί θα μπουν στον κόπο να σας σερβίρουν φαγητό υψηλής ποιότητας;
  • Αν είναι άδειο Σάββατο βράδυ.
  • Αν δείτε πολλά πιάτα μισογεμάτα, τρέξτε μακριά.
© AndrewAwakened / Reddit, © junpinzon / Depositphotos.com

Δείτε επίσης 20 κόλπα και συμβουλές μαγειρικής που θα απογειώσουν τα φαγητά σας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Καθαρίσετε Γυάλινα Μπουκάλια Ελαιόλαδου

Πώς να Καθαρίσετε Γυάλινα Μπουκάλια από Λάδι

πρώιμα συμπτώματα διαβήτη,διαβήτης,συμβουλές υγείας,υγεία

9 Πρώιμα Συμπτώματα Διαβήτη που Δεν Πρέπει να Αγνοήσετε