in , , , ,

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης με Κλαδιά Ελάτου

Δεν μπορείτε να φανταστείτε τα Χριστούγεννα χωρίς έλατο. Υπάρχουν παντού κατά τη διάρκεια των εορτών καθώς και πολλοί τρόποι για να τα ενσωματώσετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας όχι μόνο ως χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Στεφάνια

Όλοι αγαπούν στεφάνια, είναι πολύ απλά και δημοφιλή εορταστικά διακοσμητικά και μπορείτε να τα φτιάξετε ή να τα αγοράσετε για να στολίσετε τόσο εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους καθώς ταιριάζουν σε κάθε χώρο και σε οποιοδήποτε στυλ διακόσμησης. Εάν θέλετε να κρατήσει περισσότερο, προτιμήστε ψεύτικα κλαδιά ελάτου και αν θέλετε άρωμα εορτών, προτιμήστε πραγματικά. Διακοσμήστε το στεφάνι σας με στολίδια, καρό κορδέλες και φιόγκους, κουκουνάρια και γκλίτερ ή αφήστε τα όπως είναι για να δώσουν μια μοντέρνα φυσική αίσθηση στο χώρο.

Γιρλάντες

Οι γιρλάντες είναι μια άλλη ιδέα να ενσωματώσετε κλαδιά ελάτου στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και είναι υπέροχες για να τονίσετε οποιοδήποτε χώρο ή έπιπλο. Κρεμάστε τις πάνω από μια πόρτα, μια καμάρα, ένα τζάκι, μια άδεια γωνία, έναν καναπέ, ένα κρεβάτι ή οπουδήποτε αλλού. Συμπεριλάβετε στολίδια, κουκουνάρια, γκλίτερ και πραγματικό φρέσκια πρασινάδα.

Άλλα διακοσμητικά

Υπάρχουν πολλές ακόμη ιδέες για να ενσωματώσετε κλαδιά ελάτου στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού. Φτιάξτε κεντρικά διακοσμητικά τραπεζαρίας, καλάθια, κουβάδες και μπολ. Κρεμάστε ένα κλαδί μαζί με ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για τις γιορτές. Αν θέλετε κάτι μοναδικό, μπορείτε να φτιάξετε μερικά χριστουγεννιάτικα τοπία. Αν σας αρέσει η εκλεπτυσμένη διακόσμηση, φτιάξτε ένα κεντρικό διακοσμητικό τραπεζαρίας με κουκουνάρια σε ένα μπολ σούπας.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση: 25 μοναδικές ιδέες για το Τζάκι!

10 Φυτά Εσωτερικού Χώρου που Δηλητηριάζουν Αργά την Υγεία μας