in , ,

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Εμετού από Χαλί

αφαίρεση μυρωδιάς εμετού από χαλί,καθαρισμός εμετού από χαλί,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα
Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Εμετού από Χαλί

Είτε έχετε μωρό ή κατοικίδιο, είτε πάσχετε από στομαχικές διαταραχές ή είχατε φίλους που ξεπέρασαν τα όρια, είναι απαραίτητο να ξέρετε πώς να απομακρύνετε τη μυρωδιά του εμετού από το χαλί. Τουλάχιστον μία φορά στη ζωή σας, μπορεί να έχει καταλήξει εμετός στο χαλί και να το καθαρίσατε, αλλά μέρες μετά εξακολουθεί να υπάρχει η μυρωδιά του. Μην φοβάστε, όμως, θα μπορέσετε να αφαιρέσετε τη μυρωδιά πιο γρήγορα από ό,τι νομίζετε. Πώς να Αφαιρέσετε Λεκέδες Καφέ από Χαλί

Πώς να Αφαιρέσετε τη Μυρωδιά Εμετού από Χαλί

Καθαρίστε τον εμετό από το χαλί σωστά και αμέσως

Είναι σημαντικό να καθαρίσετε σωστά τον εμετό από το χαλί αμέσως μόλις συμβεί. Αφού ξεπεράσετε το σοκ και τη φρίκη του να βλέπετε εμετό στο χαλί σας πρέπει να δράσετε γρήγορα προτού μουλιάσει τις ίνες του. Εάν συμβεί, πιθανότατα θα προκαλέσει μια παρατεταμένη μυρωδιά εάν φτάσει στη βάση του χαλιού.

Για να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά θα χρειαστείτε λευκό ξύδι ή υπεροξείδιο του υδρογόνου (διαλέξτε όποιο προτιμάτε ή έχετε βολικό, φροντίστε μόνο να μην τα ανακατέψετε), ένα μπουκάλι σπρέι και πανιά από μικροΐνες ή μια πετσέτα πιάτων.

Μπορείτε επίσης να έχετε δίπλα σας έναν κάδο απορριμμάτων, μια πλαστική σακούλα, γάντια πιάτων και ένα κουτάλι, αλλά όλα αυτά είναι προαιρετικά. Πρώτα φορέστε τα γάντια για να μην αγγίξετε τον εμετό με γυμνά χέρια. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι ή ό,τι άλλο έχετε για να μαζέψετε τον εμετό και να τον πετάξετε στα σκουπίδια. Στη συνέχεια, αραιώστε το λευκό ξύδι ή το υπεροξείδιο του υδρογόνου με νερό βρύσης. Ψεκάστε το διάλυμα στο σημείο όπου υπάρχει εμετός μέχρι να υγρανθεί το χαλί. Σκουπίστε με μια πετσέτα και αυτό θα πρέπει να αφαιρέσει την μυρωδιά του εμετού.

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Γάλα σε Μοκέτα ή Χαλί

Αφαίρεση οσμής εμετού μετά από μέρες

Εάν έχετε κατοικίδιο στο σπίτι σας, θα ξέρετε από πρώτο χέρι ότι μπορεί να κρύβει τον εμετό του σε δυσδιάκριτα σημεία. Αν τύχει να βρείτε ένα σημείο με εμετό εβδομάδες αργότερα, υπάρχει ακόμα τρόπος να σώσετε το χαλί σας. Επαναλάβετε τα ίδια βήματα όπως παραπάνω, αλλά βρέξτε το σημείο με το υπεροξείδιο του υδρογόνου ή το διάλυμα λευκού ξιδιού πριν επιχειρήσετε να μαζέψετε τον εμετό. Θα έχει ήδη καθίσει στο χαλί, οπότε αν επιχειρήσετε να μαζέψετε ξεραμένους εμετούς, μπορεί να σκίσει το χαλί.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εμετός που δεν μπορεί να καθαριστεί αμέσως

Μερικές φορές το τελευταίο πράγμα που σκέφτεται κάποιος είναι να καθαρίσει τον εμετό από το χαλί. Εάν δεν μπορείτε να τον καθαρίσετε αμέσως, θα χρειαστείτε μαγειρική σόδα, μια πετσέτα, μια ηλεκτρική σκούπα και τα ίδια εργαλεία και υλικά με την πρώτη περίπτωση. Αρχικά, ρίξτε μαγειρική σόδα πάνω στο σημείο που είναι ο εμετός. Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη πετσέτα πάνω από τη μαγειρική σόδα και αφήστε τη για 15 λεπτά ή όποτε μπορείτε να καθαρίσετε.

Στη συνέχεια, θα καθαρίσετε τη μαγειρική σόδα με ηλεκτρική σκούπα και μόλις αφαιρεθεί όλη, επαναλάβετε τα βήματα από την πρώτη περίπτωση. Ίσως αναρωτιέστε αν η μαγειρική σόδα θα αποχρωματίσει το χαλί; Λοιπόν, όχι αλλά μην αφήνετε τη μαγειρική σόδα να κάθεται στο σημείο για ώρες.

Εάν δεν θέλετε εμετό στο δοχείο της ηλεκτρικής σας σκούπας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια σκούπα για να μαζέψετε το μεγαλύτερο μέρος του εμετού και στη συνέχεια σκουπίστε με την ηλεκτρική σκούπα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες Σάλτσας Ντομάτας σε Χαλί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μαλλιά 2021-2022 Κουρέματα και Χτενίσματα. Αυτές οι Τάσεις στα μαλλιά θα κάνουν Θραύση!

Μαλλιά 2021-2022 Κουρέματα και Χτενίσματα. Αυτές οι Τάσεις στα μαλλιά θα κάνουν Θραύση!

συνδιασμός σουτιέν και ρούχων,συμβουλές για σουτιέν,ρούχα,μόδα

8 Συμβουλές για να Επιλέξετε το Τέλειο Σουτιέν για το Ντύσιμό σας