in , ,

12 Σημάδια Ατημέλειας που Παρατηρούμε σε Άλλους Αλλά Όχι σε Εμάς

12 Σημάδια Ατημέλειας που Παρατηρούμε σε Άλλους Αλλά Όχι σε Εμάς
12 Σημάδια Ατημέλειας που Παρατηρούμε σε Άλλους Αλλά Όχι σε Εμάς

Λένε ότι ο «διάβολος κρύβετε στις λεπτομέρειες» και αυτό δεν μπορεί να είναι πιο αληθινό όταν πρόκειται για γυναικεία εμφάνιση. Η αυτοπεποίθησή μας μπορεί να εκτιναχθεί αν προσθέσουμε μικρές πινελιές όπως το αγαπημένο μας κραγιόν ή ένα μοντέρνο νέο βραχιόλι. Υπάρχουν όμως ορισμένα σημεία της εμφάνισής μας που αγνοούμε ακούσια, τα οποία μπορούν να μειώσουν όλες τις προσπάθειές μας. Πιθανότατα τα παρατηρείτε εύκολα σε άλλα άτομα, αλλά όχι σε εσάς. 15 Λάθη που Μπορούν να Προσθέσουν Κιλά στην Εμφάνισή σας

Ορατές τιράντες σουτιέν

© depositphotos.com

Δοκιμάστε διαφορετικά σχήματα εσώρουχων και μην φοβάστε τα στράπλες σουτιέν. Οι εταιρίες δημιουργούν μεγάλα μεγέθη που παρέχουν σωστή υποστήριξη σε όλους τους τύπους σώματος για κάθε περίσταση. Εάν φοράτε μπλουζάκια, επιλέξτε σουτιέν με φαρδιά και σφιχτά λουράκια.

Λεκέδες αποσμητικών

© HAMSTER/bauergriffinonline.com/East News

Αυτό είναι πολύ εύκολο να σας συμβεί, ειδικά αν φοράτε κάτι σκούρο. Υπάρχουν πολλά αόρατα αποσμητικά στην αγορά για να αλλάξετε το κανονικό σας.

Μανίκια που είναι πολύ μακριά

© kaitlynpatience / Reddit

Τα υπερβολικά μακριά μανίκια μπορούν να κάνουν τον καθένα να μοιάζει με μικρό παιδί και είναι μη πρακτικά. Μάθετε να τυλίγετε μοντέρνα τα μανίκια σας ή πηγαίνετε σε έναν καλό ράφτη για να αποκτήστε το τέλειο μήκος.

Αταίριαστο ή κακό μέικ-απ

© Evan Agostini/Invision/AP/East News

Ορισμένα προϊόντα μέικ-απ που περιέχουν SPF μπορούν να σας κάνουν να φαίνεστε άσπρες στις φωτογραφίες λόγω των προστατευτικών τους συστατικών. Αν γνωρίζετε ότι πρόκειται να φωτογραφηθείτε, επιλέξτε αντηλιακά ή μέικ-απ που έχουν λιγότερο SPF από το συνηθισμένο. Αλλά μην παραλείψετε εντελώς το αντηλιακό!

Φθαρμένα αταίριαστα αξεσουάρ

© Hector Vasquez, PacificCoastNews.com/EAST NEWS

Τα αξεσουάρ προορίζονται να συμπληρώνουν τα ρούχα μας και να τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Δυστυχώς, μερικές φορές μπορούν να κάνουν τα πάντα να φαίνονται άσχημα. Δώστε προσοχή στη συνολική εμφάνιση των αξεσουάρ σας. Το ξεθωριασμένο χρώμα και το παλιό δέρμα δεν φαίνονται όμορφα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παπούτσια που δεν χωράνε στα πόδια σας

© DIGITAL/bauergriffinonline.com/East News

Όλοι θυσιάσαμε την άνεση μας για ένα χαριτωμένο ζευγάρι παπούτσια τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας. Δυστυχώς, είναι πολύ ορατό στους ανθρώπους γύρω μας, καθώς φαινόμαστε έτσι μίζεροι.

Η άνεση έρχεται πρώτη, αυτός είναι ο κανόνας, μην τον αγνοείτε. Σκεφτείτε πώς θα λειτουργούν τα παπούτσια σε διαφορετικές καιρικές συνθήκες και λάβετε υπόψη εάν τα πόδια σας τείνουν να πρήζονται μερικές φορές.

Δείτε ακόμη Μόδα και Ομορφιά: 10 λάθη που κάνουμε και χαλάμε εντελώς την εμφάνισή μας!

Απέραστο θύλακι ζώνης

© rambos_left_bicep / Reddit

Είναι ένα μικρό λάθος, αλλά σίγουρα θα τραβήξει το μάτι. Είναι καλή ιδέα να αποκτήσετε έναν καθρέφτη ολόκληρου του σώματος. Θα αποφύγετε έτσι αυτές τις μικρές λεπτομέρειες.

Πιτυρίδα στα ρούχα ή μαλλιά

© depositphotos.com

Αυτό δεν αφορά μόνο μια βρώμικη εμφάνιση, αλλά επίσης κάνει τους ανθρώπους να αμφισβητούν την υγιεινή σας. Το ξηρό τριχωτό της κεφαλής δεν είναι καθόλου ντροπιαστικό, απλώς βεβαιωθείτε ότι κρατάτε τα ρούχα σας μακριά από αυτό. Ελέγξτε τα ρούχα σας μετά το βούρτσισμα των μαλλιών σας για να απαλλαγείτε από τρίχες και πιτυρίδα.

Λεκέδες μέικ-απ

© depositphotos.com

Μπορεί να είναι απίστευτα ενοχλητικό να βάλετε μέικ-απ, να φορέσετε αμέσως μια χαριτωμένη μπλούζα και να καταστρέψετε εντελώς και τα δύο. Είναι πολύ εύκολο να συμβεί όταν βιάζεστε, αλλά προσελκύει σίγουρα ανεπιθύμητη προσοχή.

Επενδύστε σε μια καλή πούδρα φινιρίσματος και σπρέι σταθεροποιητής μακιγιάζ. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που διασφαλίζουν ότι το μακιγιάζ σας δεν θα φύγει. Μια άλλη λύση είναι να καλύψετε το κεφάλι σας με ένα κομμάτι ύφασμα και να τοποθετήσετε την μπλούζα πάνω από αυτό. Απλά φροντίστε να μην βάλετε μακιγιάζ κάτω από το λαιμό σας.

Απεριποίητα πόδια

© Dave Benett / Contributor / Getty Images Entertainment / Getty Images

Πόσο συχνά κοιτάζετε τα πόδια σας; Μπορεί να είναι επιζήμιο για την εμφάνισή σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν φοράτε σανδάλια και ανοιχτά παπούτσια. Τρίψτε τα πόδια σας κάθε 2 ημέρες, απλώστε κρέμα ποδιών πριν πάτε για ύπνο και θα έχετε άψογα πόδια.

Φοράτε λαστιχάκια μαλλιών ως βραχιόλια

© SunnySideUp98 / Reddit

Σίγουρα, το να έχετε πάντα έτοιμο ένα λαστιχάκι μαλλιών είναι εξαιρετικά λειτουργικό, αλλά μπορεί να φαίνεται λίγο κακόγουστο, εκτός αν είναι πραγματικά φανταχτερό. Είναι καλύτερα να παραλείψετε αυτήν τη συνήθεια. Απλώς κρατήστε τα στο πορτοφόλι σας για να τα έχετε όταν τα χρειάζεστε.

Βρώμικα αυτιά

© depositphotos.com

Δεν μιλάμε μόνο για τον ακουστικό πόρο του αυτιού, αλλά για ολόκληρο το αυτί. Μερικοί άνθρωποι παραλείπουν να πλένουν το εξωτερικό των αυτιών τους, αλλά έτσι περισσότερη βρωμιά συσσωρεύεται εκεί. Πλύνετε το εξωτερικό του αυτιού σας κάθε φορά που κάνετε ντους ή λούζεστε.

Δείτε επίσης 7 Λάθη που Μπορούν να Καταστρέψουν το Στυλ σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μπορούμε να Πίνουμε Νερό ενώ Τρώμε;

Μπορούμε να Πίνουμε Νερό ενώ Τρώμε;

Τι θα Συμβεί εάν Δεν Πλένετε τα Σεντόνια σας

Τι θα Συμβεί εάν Δεν Πλένετε τα Σεντόνια σας