in ,

Τα 9 Μεγαλύτερα Μαγικά Κόλπα Αποκαλύπτονται

Ο αριθμός των μάγων στον κόσμο είναι πολύ μικρός καθώς μόνο ένας στα 25.000 άτομα ξέρει πώς να κάνει μαγικά κόλπα. Και πρόκειται να γίνετε ένας από αυτούς τους σπάνιους ανθρώπους. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο λαμπρά μαγικά κόλπα και αποκαλύπτουμε πώς γίνονται. Μπορείτε ακόμη και να μάθετε μερικά από αυτά και να εκπλήξετε τους φίλους και την οικογένειά σας.

Η ψευδαίσθηση του περιστεριού του Darcy Oake

Στο σου Βρετανία έχεις ταλέντο, το κοινό σοκαρίστηκε από τον Καναδό Darcy Oake, ο οποίος έκανε αρκετά μαγικά κόλπα με περιστέρια. Σε ένα από αυτά, ο μάγος κάνει ένα περιστέρι να εμφανίζεται από ένα καμένο φτερό. Πώς το έκανε; Εύκολα.

Το φτερό που έδειξε ο Darcy πριν το αναψει είναι στην πραγματικότητα ένα κομμάτι ειδικού χαρτιού γνωστό ως flash χαρτί. Χρησιμοποιείται συνήθως από τους μάγους όταν θέλουν να δημιουργήσουν γρήγορα μεγάλες λάμψεις φωτιάς για να προκαλέσουν ψευδαίσθηση στο κοινό. Αυτό ακριβώς έκανε ο Darcy. Χρησιμοποιώντας τη φωτιά, έβγαλε γρήγορα το περιστέρι από μια κρυφή τσέπη στο μανίκι του.

Το σωστό φύλλο τράπουλας

Σε αυτό το τέχνασμα ένας μάγος ζητά από έναν θεατή να επιλέξει τυχαία οποιοδήποτε φύλλο από τη τράπουλα και να το τοποθετήσει πίσω. Στη συνέχεια, κάνει μερικές μαγικές κινήσεις και το φύλλο του θεατή βγαίνει από την τράπουλα. Ποιο είναι το μυστικό αυτής της ψευδαίσθησης;

Όταν μπαίνει το φύλλο πίσω στην τράπουλα, ο μάγος την τοποθετεί μπροστά από ένα φύλλο με έναν ειδικό μηχανισμό που κολλά στο φύλλο που επέλεξε ο θεατής και το μετακινεί προς τα πάνω. Αυτό δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι πετάγεται από την τράπουλα.

Ένα κουτί αναψυκτικού πάνω σε φύλλο τράπουλας

Ένας μάγος παίρνει ένα φύλλο τράπουλας και τοποθετεί μαγικά ένα κουτάκι αναψυκτικού πάνω του. Μπορεί να φαίνεται αδύνατο, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα από τα ευκολότερα κόλπα που κάθε αρχάριος μπορεί να κάνει.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Εάν ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά από μια άλλη οπτική γωνία, θα δείτε ότι το φύλλο έχει σχήμα Τ. Μπορείτε εύκολα να το φτιάξετε στο σπίτι παίρνοντας δύο φύλλα και κολλώντας τα έτσι ώστε να δημιουργούν ένα σχήμα Τ. Με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ εύκολο να στηρίξετε ένα κουτί ή ένα μπουκάλι στο πάνω μέρος του φύλλου.

Ένα τηλέφωνο σε ένα μπουκάλι

Το περίφημο τέχνασμα του δρόμου όπου ένας μάγος κρατά ένα πλαστικό μπουκάλι ή οποιοδήποτε άλλο δοχείο στο χέρι του. Δείχνει σε όλους ότι είναι άδειο και το δίνει σε κάποιον για να το ελέγξει. Τότε ο μάγος ζητάει ένα κινητό τηλέφωνο. 1-2-3 και το τηλέφωνο έχει περάσει μαγικά μέσα στο μπουκάλι.

Πώς λειτουργεί; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να το κάνετε και ένας από τους πιο δημοφιλείς αφορά τον εξοπλισμό. Ο μάγος φοράει ένα ειδικό δάχτυλο με μια μικρή, αλλά πολύ κοφτερή λεπίδα. Αφού δείχνει στο κοινό ότι το μπουκάλι είναι ολόκληρο, κόβει κρυφά μια γραμμή που είναι αρκετά μεγάλη για να μπει ένα τηλέφωνο. Δεν υπάρχει μαγεία εδώ. Απλά ταχυδακτυλουργία.

Στρίψιμο ενός iPhone

Ο διάσημος μάγος Dynamo έκανε αυτό το τέχνασμα μπροστά σε ανθρώπους στο δρόμο, αφήνοντας το κοινό σοκαρισμένο. Πήρε ένα iPhone από τους θεατές και περίστρεψε μαγικά το κέντρο του, αφήνοντάς το με μισή οθόνη και μισή πλάτη. Πώς γίνεται αυτό?

Πολύ απλό, στην πραγματικότητα. Ο μάγος ετοίμασε ένα μισό πίσω κάλυμμα ενός iPhone και το έβαλε γρήγορα στην οθόνη ενώ εκτελούσε το κόλπο. Όταν ο Dynamo δείχνει στο κοινό του το iPhone, το δείχνει από πίσω. Στη συνέχεια, καλύπτοντας τη συσκευή με τα δύο χέρια, την περιστρέφει πλήρως, δείχνοντας την πλευρά της οθόνης με το μισό πίσω κάλυμμα πάνω της. Από αυτή την πλευρά φαίνεται ότι το τηλέφωνο έχει στρίψει, αλλά σας διαβεβαιώνουμε ότι κανένα iPhone δεν καταστράφηκε.

Το λεμόνι του Jamie Raven

Ένας άλλος ταλαντούχος μάγος από το Βρετανία έχεις ταλέντο, ο Jamie Raven, στο τελευταίο του μαγικό κόλπο έβγαλε ένα σημείωμα από την Alesha, έναν από τους κριτές, μέσα από ένα λεμόνι που κρατούσε ανέπαφο μπροστά της από την αρχή της παράστασης. Πώς το έκανε αυτό;

Όταν η Alesha υπέγραψε το σημείωμα, ο Jamie το δίπλωσε και το έδειξε στο κοινό. Ενώ δίπλωνε το σημείωμα, είχε στα χέρια του ένα κομμένο χαρτί το οποίο άλλαξε αμέσως. Τώρα, με το σημείωμα ακόμα στο χέρι του, πήρε μια τσάντα από την Alesha και με το σημείωμα, γέμισε το λεμόνι, δείχνοντας στο κοινό μόνο μια πλευρά του λεμονιού. Όταν η Alesha έβγαλε το σημείωμα, πήρε πολύ γρήγορα το λεμονί και το πέταξε μακριά, επειδή στην πραγματικότητα υπήρχε μια τρύπα στο κάτω μέρος του λεμονιού όπου έβαλε το σημείωμα μέσα.

Μετατρέποντας το νερό σε πάγο σε ένα δευτερόλεπτο

Ένας μάγος ρίχνει λίγο νερό σε μια κούπα και στη στιγμή μετατρέπεται σε παγάκι.

Το κόλπο εδώ βρίσκεται στην κούπα που περιέχει ήδη ένα παγάκι μαζί με ένα σφουγγάρι που έχει το ίδιο χρώμα με την κούπα. Το σφουγγάρι στερεώνεται στο κάτω μέρος της κούπας και απορροφά το νερό που ρίχνεται μέσα. Έτσι, όταν ο μάγος γυρίζει την κούπα ανάποδα, το παγάκι πέφτει στο χέρι του ενώ το νερό παραμένει στο σφουγγάρι.

Περνώντας μέσα από τον τοίχο

Υπάρχει ένας τοίχος στη σκηνή που φαίνεται πολύ ρεαλιστικός. Ένας μάγος πλησιάζει τον τοίχο από τη μία πλευρά και οι βοηθοί τον κρύβουν με ειδικές οθόνες σε τροχούς. Η ίδια ακριβώς κατασκευή τοποθετείται στην άλλη πλευρά του τοίχου. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο μάγος εμφανίζεται στην αντίθετη πλευρά του τοίχου.

Αν και μπορεί να φαίνεται μαγικό, η παράσταση είναι αρκετά εύκολη. Υπάρχει μια ειδική σήραγγα σχήματος V κάτω από τον τοίχο. Γι’ αυτό οι θεατές που ελέγχουν τον τοίχο και το πόσο συμπαγής είναι, δεν βρίσκουν τίποτα. Ο τοίχος είναι εντάξει, το πάτωμα δεν είναι. Ο μάγος χρειάζεται μόνο ένα κλάσμα του δευτερολέπτου για να περάσει από τη μικρή σήραγγα κάτω από τον τοίχο και να σταθεί στην άλλη πλευρά του.

Το πριόνι του David Copperfield

Ο David Copperfield είναι ένας από τους πιο γνωστούς μάγους παγκοσμίως. Ένα από τα αγαπημένα του κόλπα ήταν το πριόνι του θανάτου όπου κόβετε στη μέση χρησιμοποιώντας μια τεράστια λεπίδα.

Για να εκτελέσει την ψευδαίσθηση, ο Copperfield χρησιμοποίησε έναν βοηθό για το κάτω μέρος του σώματός του. Μαζί φαίνονταν να είναι μόνο ένα άτομο. Το μυστικό αυτού του κόλπου βρίσκεται κάτω από το τραπέζι κάτω και το μικρό κενό ανάμεσα στα τραπέζια όπου μπορεί να περάσει εύκολα η λεπίδα. Τα πόδια του Copperfield ήταν λυγισμένα στο τραπέζι και το πάνω μέρος του βοηθού ήταν κρυμμένο στο τραπέζι.

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα!

πηγή φωτογραφιών: brightside

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9+1 κίνδυνοι που κρύβονται στην ντουλάπα σας για την υγεία σας!

9+1 κίνδυνοι που κρύβονται στην ντουλάπα σας για την υγεία σας!

8 Μικρές Συνήθειες που Βοηθούν στην Απώλειας Βάρους