in , ,

Ποιά Ζώα Μπορούν να Βγουν στην Τουαλέτα και Πώς να το Σταματήσετε

Ποιά Ζώα Μπορούν να Βγουν στην Τουαλέτα και Πώς να το Σταματήσετε
Ποιά Ζώα Μπορούν να Βγουν στην Τουαλέτα και Πώς να το Σταματήσετε

Το να διασχίζετε μονοπάτια στο δάσος με απρόσκλητους επισκέπτες, όπως αρουραίους ή φίδια, είναι αρκετά τρομακτικό από μόνο του. Ωστόσο, η κατάσταση μερικές φορές μετατρέπεται σε ταινία τρόμου όταν αυτό συμβαίνει στην τουαλέτα σας. Για να είστε βέβαιοι ότι τέτοια ατυχία δεν θα γίνει ποτέ μέρος της ζωής σας, δείτε μερικές πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των ζώων που μπορούν να βγουν από την τουαλέτα σας, και το πιο σημαντικό, πώς να το αποτρέψετε. Γιατί η Βροχή και το Υγρό Χώμα Μυρίζουν Ωραία

Φίδια

© shutterstock.com

Ένα πρωί, μια Αυστραλή δαγκώθηκε από ένα φίδι που είχε κρυφτεί στην τουαλέτα. Ευτυχώς, δεν ήταν δηλητηριώδες. Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να ακούμε ιστορίες που συνδέονται με φίδια στην Αυστραλία, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί και σε άλλες χώρες, όπως στις ΗΠΑ ή την Ταϊλάνδη, για παράδειγμα. Τα φίδια μπορούν να μπουν στη τουαλέτα μέσω των σωλήνων αποχέτευσης (καθώς τα περισσότερα είναι καλοί κολυμβητές) ή του εξαερισμού και σε αυτήν την περίπτωση, το φίδι επιλέγει την τουαλέτα ως μέρος για να ξεκουραστεί.

Αρουραίοι

© shutterstock.com

Οι αρουραίοι, δυστυχώς, είναι επίσης μεταξύ των ζωών που μπορούν να εμφανιστούν στην τουαλέτα σας μια μέρα. Είναι επίσης καλοί κολυμβητές και μπορείτε να δείτε πόσο εύκολα μπορούν να περάσουν από σωλήνες αποχέτευσης σε ορισμένα βίντεο του YouTube. Παρόλο που αυτές οι περιπτώσεις είναι σπάνιες, είναι πιθανό όταν το ζώο ψάχνει για τροφή.

Δείτε ακόμη Τι Χρησιμοποιούσαν οι Άνθρωποι Πριν το Χαρτί Υγείας

Βάτραχοι

© shutterstock.com

Αυτά τα μικρά πλάσματα μπορούν επίσης να επισκεφθούν το μπάνιο σας χωρίς άδεια. Πέρυσι, μια μαζική εισβολή στις τουαλέτες συνέβη στο Ηνωμένο Βασίλειο, και εξηγείται από εκατομμύρια αυγά που εκκολάφτηκαν στο σύστημα αποχέτευσης. Επίσης, μερικές φορές πιστεύεται ότι οι βάτραχοι εισέρχονται στα σπίτια μέσω του εξαερισμού.

Οπόσουμ

© County of San Diego Department of Animal Services / Facebook

Ακόμα κι αν συναντήσετε ένα οπόσουμ που μόλις βγήκε από μια τουαλέτα δεν είναι καθόλου συνηθισμένο, αλλά η πιθανότητα δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς. Για παράδειγμα, το 2016, βρέθηκε ένα μωρό οπόσουμ σε τουαλέτα στο Σαν Ντιέγκο προτού διασώθει από το Τμήμα Υπηρεσιών Ζώων. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού θεώρησε ότι μπήκε στο σπίτι μέσα από ένα σπασμένο παράθυρο, όχι όμως και τους σωλήνες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πώς μπορείτε να αποτρέψετε τέτοιες εισβολές;

© shutterstock.com

Εάν βρεθείτε σε αυτήν την κατάσταση, μην πανικοβληθείτε. Είναι καλύτερο να κλείσετε απλά το καπάκι της τουαλέτας και να βάλετε κάτι βαρύ πάνω του (όπως μερικά βιβλία) για να αποφύγετε τη διαφυγή του εισβολέα. Μπορείτε επίσης να κλείσετε την πόρτα και να βάλετε κάτι κάτω από το άνοιγμα της πόρτας. Μόλις ληφθούν αυτά τα προστατευτικά μέτρα, είναι καλή ιδέα να καλέσετε μια ειδική υπηρεσία για να χειριστεί την κατάσταση και να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβεί ξανά.

Όσον αφορά τα προληπτικά μέτρα, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα μονόδρομο πτερύγιο που θα διασφαλίσει ότι τίποτα δεν μπορεί να επιστρέψει στην τουαλέτα.

Δείτε επίσης Γιατί Μερικές Τρίχες του Σώματος Μεγαλώνουν Υπερβολικά και φαινομενικά σε μια νύχτα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

16 Εναλλακτικές Χρήσεις για Στοματικό Διάλυμα

16 Εναλλακτικές Χρήσεις για Στοματικό Διάλυμα

Μεταμορφώστε ένα Τραπεζάκι LACK IKEA σε Κολάζ Φωτογραφιών

Μεταμορφώστε ένα Τραπεζάκι LACK IKEA σε Κολάζ Φωτογραφιών