in , ,

Μεταμορφώστε ένα Τραπεζάκι LACK IKEA σε Κολάζ Φωτογραφιών

Μεταμορφώστε ένα Τραπεζάκι LACK IKEA σε Κολάζ Φωτογραφιών
Μεταμορφώστε ένα Τραπεζάκι LACK IKEA σε Κολάζ Φωτογραφιών

Συνήθως κρεμάτε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στον τοίχο, αλλά αυτό δεν είναι το μόνο μέρος όπου θα φαίνονται όμορφα. Ένα εξαιρετικό μέρος για να παρουσιάσετε μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις σας είναι σε ένα τραπεζάκι LACK IKEA με αυτοσχέδια γυάλινη επιφάνεια. IKEA HACKS: Τραπεζάκι IKEA Lack με Φωτισμό

Θα χρειαστείτε:
Τραπεζάκι LACK IKEA (ή παρόμοιου μεγέθους)
περίπου 25 φωτογραφίες ή καρτ-ποστάλ
Πινέλο
Κόλλα ντεκουπάζ
Εφημερίδα
Ρητίνη υγρού γυαλιού
Μπολ
Πλαστική φαρδιά σπάτουλα

Ίσως το πιο δύσκολο αλλά πιο διασκεδαστικό μέρος είναι η αρχή. Τοποθετήστε τις φωτογραφίες στο τραπέζι με τον τρόπο που τις θέλετε, έτσι ώστε να καλύπτεται ολόκληρη η επιφάνεια του.

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, κόψτε τις άκρες των φωτογραφιών όπου βγαίνουν από το τραπέζι, ώστε να έχουν ακριβώς το ίδιο σχήμα με το τραπέζι.

Σηκώστε κάθε φωτογραφία και απλώστε την κόλλα στο τραπέζι κάτω από αυτήν. Τοποθετήστε προσεκτικά κάθε φωτογραφία στη θέση της. Στη συνέχεια, περάστε από πάνω τις φωτογραφίες με την κόλλα. Όταν τελειώσετε, αφήστε τα να στεγνώσουν για τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

Δείτε ακόμα 24 IKEA Hacks με Καθρέφτες

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφού η κόλλα στεγνώσει, απλώστε εφημερίδα σε όλο το πάτωμα κάτω από το τραπέζι. Αναμείξτε το υγρό γυαλί σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και ρίξτε το στο μέσο του τραπεζιού. Με την σπάτουλα, απλώστε το απαλά μέχρι τις τέσσερις άκρες του τραπεζιού. Εάν κάπου στάζει, καθαρίστε προσεκτικά τις πλευρές του τραπεζιού.

Μετά από 24 ώρες, οι φωτογραφίες σας θα έχουν ένα όμορφο γυαλιστερό στρώμα πάνω τους που θα τις προστατεύει από το σχίσιμο, τους λεκέδες και την πάροδο του χρόνου.

πηγή φωτογραφιών: cleverly

Δείτε επίσης 23 Κομψά IKEA Hacks με Βιεννέζικη Ψάθα! Απογειώστε τα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ποιά Ζώα Μπορούν να Βγουν στην Τουαλέτα και Πώς να το Σταματήσετε

Ποιά Ζώα Μπορούν να Βγουν στην Τουαλέτα και Πώς να το Σταματήσετε

5 Κόλπα Κουζίνας που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας

5 Κόλπα Κουζίνας που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας