in , ,

5 Κόλπα Κουζίνας που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας

5 Κόλπα Κουζίνας που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας
5 Κόλπα Κουζίνας που θα Αλλάξουν τη Ζωή σας

Έχετε βρεθεί στη δύσκολη θέση να προσπαθείτε να καθαρίσετε ψάρια ή φρέσκες καρύδες χωρίς αποτέλεσμα; Είναι η τυχερή μέρα σας γιατί πρόκειται να σας δείξουμε 5 κόλπα κουζίνας που θα αλλάξουν τη ζωή και θα σας βγάλουν από πολλές δυσκολίες. 15 Απλά Σπιτικά Κόλπα για την Καθημερινότητα

Στύψιμο πορτοκαλιών

Ο φρέσκος χυμός πορτοκαλιού είναι γεμάτος με βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και δεν χρειάζεται να τα χάσετε μόνο και μόνο επειδή δεν έχετε αποχυμωτή στο σπίτι. Απλά βάλτε ένα άδειο ποτήρι ανάποδα σε ένα μπολ και στύψτε το πορτοκάλι με απαλές περιστροφές.

Αφαίρεση ψίχας καρύδας από το κέλυφος

Το να αφαιρέσετε τη νόστιμη ψίχα από το κέλυφος της καρύδας μπορεί να γίνει εξαιρετικά δύσκολο. Ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος να την βγάλετε εύκολα: Κρατήστε την μισή καρύδα πάνω από φλόγα για περίπου 30 δευτερόλεπτα, στη συνέχεια βυθίστε την σε κρύο νερό και το κέλυφος θα αφαιρεθεί στη στιγμή!

Καθάρισμα λεπιών ψαριών

Το καθάρισμα των λεπιών από ψάρια είναι ένα από τα πράγματα που μπορούν πραγματικά να δοκιμάσουν την υπομονή σας. Υπάρχει όμως ένας τρόπος να μετατραπεί σε παιχνίδι. Απλά κόψτε ένα μεγάλο καρότο υπό γωνία και περάστε το πάνω στο ψάρι, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης των λεπιών και θα φύγουν σε χρόνο μηδέν.

Δείτε ακόμη 12 Έξυπνα Κόλπα Μαγειρικής

Ψιλοκομμένο λάχανο

Το ψιλόκομμα ολόκληρου λάχανου μπορεί να πάρει μια αιωνιότητα και σχεδόν ποτέ δεν γίνεται όπως το θέλατε. Ξεχάστε το μαχαίρι και κόψτε το με ένα ανοξείδωτο κύπελο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βγάλσιμο κουκουτσιών ελιών

Έχετε καταφέρει ποτέ να βγάλετε τα κουκούτσια από ελιές χωρίς να σπάσετε τη σάρκα σε κομμάτια; Εάν όχι, έχουμε μια λύση για εσάς: απλώς χρησιμοποιήστε ένα πλαστικό χωνί.

πηγή φωτογραφιών: cleverly

Δείτε επίσης 9 Κορυφαία Κόλπα Κουζίνας που Πρέπει να Δοκιμάσετε Σήμερα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μεταμορφώστε ένα Τραπεζάκι LACK IKEA σε Κολάζ Φωτογραφιών

Μεταμορφώστε ένα Τραπεζάκι LACK IKEA σε Κολάζ Φωτογραφιών

Αυτά τα Μακιγιάζ θα Κυριαρχήσουν το 2021

Αυτά τα Μακιγιάζ θα Κυριαρχήσουν το 2021