in , ,

9 Κορυφαία Κόλπα Κουζίνας που Πρέπει να Δοκιμάσετε Σήμερα!

Όταν πρόκειται για την κουζίνα, υπάρχει μία αρχή που κυριαρχεί: τα πράγματα δεν πρέπει να είναι περίπλοκα. Όλοι γνωρίζουμε ότι αυτό είναι πιο εύκολο να το πούμε παρά να γίνει, γι’ αυτό θα σας παρουσιάσουμε 9 κόλπα που θα σας βοηθήσουν, σε οποιαδήποτε δυσκολία συναντάτε στην κουζίνα.

12 έξυπνα κόλπα κουζίνας που ξέρουν μόνο οι επαγγελματίες

Κόψιμο κέικ

Το κόψιμο ενός κέικ σε ίσα κομμάτια μπορεί να γίνει πρόκληση. Αλλά αν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε λαβίδες σαλάτας για να κόψετε κέικ, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ζητήσετε συγγνώμη για άνισες φέτες ξανά.

Γύρισμα ομελέτας

Οι ομελέτες είναι μερικά από τα απλούστερα, αλλά πιο νόστιμα πιάτα στον κόσμο. Αλλά μόνο αν δεν ήταν το μέρος όπου πρέπει να την γυρίσετε, έτσι; Ας είμαστε ειλικρινείς, πόσες φορές προσπαθήσατε να φτιάξετε την τέλεια ομελέτα και αποτύχατε; Λοιπόν, αν σύρετε την πλευρά που είναι ήδη τηγανισμένη στο καπάκι του τηγανιού και στη συνέχεια τη μεταφέρετε πίσω σε μια γρήγορη κίνηση, θα έχετε την ομελέτα που πάντα επιθυμούσατε.

Ξεφλούδισμα φουντουκιών

Το ξεφλούδισμα φουντουκιών μπορεί να είναι μια μακρά, επίπονη διαδικασία. Και ποιος έχει χρόνο για αυτό; Αλλά υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ξεφλουδίσετε ταυτόχρονα ένα σωρό φουντούκια. Βάλτε τα σε ένα γυάλινο βάζο και ανοίξτε μια τρύπα στο καπάκι. Στη συνέχεια, κλείστε το καπάκι, πάρτε το βάζο στο χέρι σας και αρχίστε να το κουνάτε μέχρι και να αφαιρεθούν εντελώς τα κελύφη από τα φουντούκια. Τώρα το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το ακροφύσιο της ηλεκτρικής σκούπας σας στην τρύπα του καπακιού και να μαζέψετε τα κελύφη. Ένα από τα πιο επικά κόλπα της κουζίνας όλων των εποχών!

Καταψύξτε βόειο κρέας

Γεμίστε μια σακούλα κατάψυξης με τον κιμά, κάντε την επίπεδή και χρησιμοποιήστε μια ξύλινο κουτάλα για να διαιρέσετε τον κιμά σε μικρότερα τμήματα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

10 Κόλπα που θα Λύσουν Προβλήματα στην Κουζίνας σας

Στη συνέχεια, καταψύξτε τον και χρησιμοποιήστε μόνο όσο χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε αρκετό χώρο στην κατάψυξη σας.

Διατηρείστε τον τρίφτη καθαρό

Ένας τρίφτης είναι ένα από τα πιο χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να έχετε στην κουζίνα σας. Αλλά ο καθαρισμός μπορεί να είναι μια από τις πιο δύσκολες δουλείες. Όλες αυτές οι αιχμηρές και οι μικρές γωνίες που δεν μπορείτε να φτάσετε χωρίς να κοπείτε. Απλώς βάλτε τον τρίφτη σε μια σακούλα κατάψυξης και μετά ξεκινήστε να τον χρησιμοποιείτε όπως θα κάνατε κανονικά.

Καθαρισμός τηγανιού

Η προσπάθεια να αφαιρέσετε τη λίγδα από τα τηγάνια δεν θα ευοδωθεί ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά τρίβετε! Ορίστε λοιπόν αυτό που πρέπει να κάνετε: προσθέστε κελύφη αυγών σε βρώμικα σκεύη κουζίνας, προσθέστε λίγο σαπούνι πιάτων και καθαρίσατε.

Πλύσιμο φρούτων και λαχανικών

Εάν θέλετε να φάτε τα φρούτα και τα λαχανικά σας με τη φλούδα για να πάρετε όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά, πρέπει να τα καθαρίσετε σωστά. Και δεν μιλάμε για ένα γρήγορο ξέβγαλμα. Για να βεβαιωθείτε ότι τα προϊόντα που τρώτε είναι εντελώς καθαρά, δοκιμάστε αυτό το κόλπο. Κόψτε το περίγραμμα ενός γαντιού καθαριότητας σε ένα χαλάκι μασάζ.

Τώρα μπορείτε να προσφέρετε στα φρέσκα προϊόντα σας ένα απαλό μασάζ καθώς το καθαρίζετε.

Μεζούρα

Πιθανότατα σε όλους έχει συμβεί αυτό. Είναι νωρίς το πρωί και το φλιτζάνι σας χρειάζεται λίγη ζάχαρη. Οπότε τι κάνετε; Παίρνετε ένα κουταλάκι του γλυκού και στη συνέχεια ρίχνετε παραπάνω από όση χρειάζεστε. Και τότε ολόκληρη η μέρα πάει στράφι. Για να το αποφύγετε, δοκιμάστε αυτό το κόλπο μέτρησης! Βάλτε ένα λαστιχάκι γύρω από το δοχείο ζάχαρης ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται μέτρηση.

Εύκολο πλύσιμο πιάτων

Ξεχάσατε να καθαρίσετε τα βρώμικα πιάτα από χθες το βράδυ; Τραγικό, επειδή η λιγδα είχε αρκετό χρόνο για να κολλήσει στα πιάτα. Αλλά μην ανησυχείτε, δεν χρειάζεται να τα μουλιάσετε στο νεροχύτη όλη τη νύχτα. Απλώς κόψτε το στόμιο ενός μικρού πλαστικού μπουκαλιού και κολλήστε το στο σφουγγάρι σας.

Γεμίστε το στόμιο με σαπούνι πιάτων.

Βρέξτε το σφουγγάρι και ξεκινήστε το πλύσιμο. Πιέζοντας απαλά το σφουγγάρι, το σαπούνι του πιάτου θα μουλιάσει μέσα στο σφουγγάρι και θα μπορείτε εύκολα να απαλλαγείτε από δύσκολες βρωμιές.

8 Κόλπα για να Διατηρούνται Περισσότερο τα Τρόφιμα

πηγή φωτογραφιών:cleverly

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Ασπρίσετε Τοίχους από Τούβλα και Πέτρες

Πώς να Χρησιμοποιήσετε Πλακάκια ως Διακοσμητικά Τοίχου