in , , , ,

10 Κόλπα που θα Λύσουν Προβλήματα στην Κουζίνας σας

Κακές οσμές στο ψυγείο, μπαγιάτικα μπισκότα, φαγητά στο φούρνο μικροκυμάτων που δεν είναι ομοιόμορφα ζεστά. Όλες αυτές οι μικρές καταστροφές είναι εύκολο να αποφευχθούν με μερικά απλά κόλπα. Και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να κάνετε την κουζίνα σας να φαίνεται επαγγελματική. Όλες αυτές οι λύσεις βρίσκονται ακριβώς κάτω από τη μύτη σας. Επειδή η κουζίνα είναι ένα ξεχωριστό μέρος σας παρουσιάζουμε 10 Κόλπα που θα Λύσουν Προβλήματα στην Κουζίνας σας.

Ομοιόμορφο ζέσταμα των τροφίμων στο φούρνο μικροκυμάτων

brightside.me

Ίσως παρατηρήσετε ότι μετά το ζέσταμα του φαγητού σας σε φούρνο μικροκυμάτων, η μέση δεν είναι πολύ ζεστή, ενώ οι άκρες του πιάτου σας είναι. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν τα ζεσταίνει από κάτω όπως κάνουν οι φούρνοι. Για να το αποτρέψετε, απλώς φτιάξτε ένα δαχτυλίδι με το φαγητό σας. Αυτό το μικρό κόλπο θα σας βοηθήσει να απολαύσετε ένα ομοιόμορφο ζεστό γεύμα. Καλή όρεξη!

9 Κόλπα για να Καθαρίσετε την Κουζίνα σε Λιγότερο από 10 Λεπτά

Διατηρήστε φρέσκιες τις πατάτες

brightside.me

Η ιδέα της ελάττωσης των απορριμμάτων τροφίμων είναι πραγματικά χρήσιμη και μοντέρνα σήμερα. Και προϊόντα όπως οι πατάτες χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα για να μην βλαστήσουν και σαπίσουν. Αποθηκεύστε τις με ένα μήλο και αποφύγετε να έχετε κρεμμύδια κοντά. Είναι επίσης καλύτερο να τις διατηρείτε σε δροσερό σκοτεινό μέρος.

Διαχωρίστε εύκολα τα ασπράδια από τους κρόκους

brightside.me

Εάν δεν μπορείτε να διαχωρίσετε τέλεια τους κρόκους από τα ασπράδια των αυγών τότε μια τρυπητή κουτάλα μπορεί να σας βοηθήσει.

Γλιτώστε το συνεχές καθάρισμα του τριφτή

brightside.me

Εάν έχετε κουραστεί να καθαρίζετε τον τρίφτη κάθε φορά μετά τη χρήση του, ένα κομμάτι κανονικού, όχι τόσο λεπτού πολυαιθυλενίου μπορεί να σας βοηθήσει. Καλύψτε τον και αρχίστε να τρίβετε αυτό που θέλετε πάνω του. Μετά, απλά να πετάξετε το πολυαιθυλένιο και ο τρίφτης θα παραμείνει καθαρός.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Λειάνετε το μαχαίρι σας χρησιμοποιώντας ένα φλιτζάνι

brightside.me

Τα μαχαίρια κουζίνας απαιτούν επίσης πρόσθετη φροντίδα και συχνά στομώνουν. Εάν δεν έχετε ειδική ξύστρα, πάρτε μια κούπα και γυρίστε την. Ακονίσετε το μαχαίρι στην άκρη της κούπας υπό γωνία 45 °!

Διατηρήστε τις φράουλες σας περισσότερο, πλένοντάς τις με ξύδι

shutterstock.com

Οι φράουλες είναι το είδος φρούτου που σαπίζει πολύ γρήγορα. Έτσι, για να τις κρατήσετε όσο πιο φρέσκιες γίνεται, πλύντε τις με ξύδι. Χρειάζεστε 1 φλιτζάνι λευκό ξύδι και 8 φλιτζάνια νερό. Αφήστε τις φράουλες σας σε αυτό το λουτρό για λίγο, στραγγίστε και ξεπλύνετε.

Απαλλαγείτε από μυρωδιές σε πλαστικά και γυάλινα βάζα με εφημερίδα

brightside.me

Όταν ένα βάζο συνεχίζει να μυρίζει άσχημα, ακόμα και αφού το πλύνετε, είναι καιρός να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό, αλλά ακόμα απλό, τέχνασμα. Η εφημερίδα μπορεί να απορροφήσει τις δυσάρεστες οσμές. Πάρτε πολλά φύλλα εφημερίδας και τσαλακώστε τα. Στη συνέχεια, βάλτε τα μέσα στο βάζο ή το πλαστικό δοχείο και αφήστε για 24-48 ώρες.

Απαλλαγείτε από άσχημες μυρωδιές στο ψυγείο με μαγειρική σόδα

brightside.me

Σάπια λαχανικά και φρούτα, χαλασμένη σούπα, μπαγιάτικο κοτόπουλο και ψάρι μπορούν να αφήσουν άσχημες μυρωδιές στο ψυγείο σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εάν θέλετε να το αποτρέψετε και να απαλλαγείτε από αυτές, βάλτε ένα κουτί μαγειρικής σόδας στο ψυγείο σας. Δεν έχει μυρωδιά από μόνη της, αλλά είναι πολύ καλό για την απορρόφηση των οσμών.

Διατηρήστε τα μπισκότα σας φρέσκα με ένα κομμάτι μήλου

brightside.me

Θέλετε κάτι νόστιμο και θυμάστε ότι έχετε φυλαγμένα μερικά μπισκότα. Ανοίγετε το κουτί και συνειδητοποιείτε ότι έχουν μπαγιατέψει πολύ και δεν υπάρχει τρόπος να τα φάτε. Αποθηκεύστε τα με ένα κομμάτι μήλου. Όταν ξεραθεί, βάλτε ένα νέο κομμάτι για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας φρέσκα.

Προστατέψτε τα δάχτυλά σας ενώ κόβετε λαχανικά

brightside.me

Το κόψιμο των δακτύλων σας ενώ κόβετε λαχανικά είναι εκνευριστικό. Για να το αποφύγετε αυτό, μπορείτε να κατασκευάσετε γρήγορα το δικό σας προστατευτικό δακτύλων. Χρειάζεστε μόνο ένα πλαστικό μπουκάλι και ένα λαστιχένιο κορδόνι. Κόψτε ένα κομμάτι από την κορυφή του μπουκαλιού, όπως φαίνεται στην εικόνα. Στη συνέχεια, κάντε 2 τρύπες στις άκρες, περάστε το κορδόνι και δέστε το. Τώρα μπορείτε να το τοποθετήσετε στα δάχτυλά σας ενώ κόβετε.

15 εύκολα κόλπα για την κουζίνα που θα σας βοηθήσουν να μαγειρέψετε καλύτερα από έναν επαγγελματία!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

30 Ιδέες για να Γεμίσετε έναν Κενό Τοίχο

ΑΛΟΗ: 4 οφέλη για την υγεία αλλά και τι χρειάζεται ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΑΛΟΗ: 4 οφέλη για την υγεία αλλά και τι χρειάζεται ΠΡΟΣΟΧΗ!