in

24 IKEA Hacks με Καθρέφτες

Ένας καθρέφτης είναι απαραίτητος για κάθε σπίτι καθώς υπάρχουν σε εισόδους, μπάνια, σε γωνίες μακιγιάζ, υπνοδωμάτια και άλλα δωμάτια. Οι καθρέφτες έχουν μια σειρά από πλεονεκτήματα όπως η οπτική διεύρυνση του χώρου, η ανάκλαση του φωτός και η διακόσμηση. Μπορεί να αναδείξει το στυλ σας με την εμφάνιση και το σκελετό του. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε τον ιδανικό καθρέφτη, μπορείτε να πάρετε έναν από το IKEA και να το αλλάξετε!

Το IKEA διαθέτει μια ευρεία γκάμα καθρεφτών όπως Nissedal, LOTS, Hovet και πολλούς άλλους. Μπορείτε να τον αλλάξετε ή να συνθέσετε έναν νέο. Τι μπορείτε να κάνετε με έναν έτοιμο καθρέφτη για να ταιριάζει στο χώρο σας; Πρώτα απ’ όλα, μπορείτε να αλλάξετε το πλαίσιο του με ένα άλλο, να βάψετε ή καλύψετε το υπάρχον, για παράδειγμα, με ύφασμα, ντεκουπάζ ή κάτι άλλο. Δεύτερον, μπορείτε να κρεμάσετε τον καθρέφτη σας διαφορετικά αντί με τον γάντζο, χρησιμοποιώντας δερμάτινη ζώνη, κορδόνι, σχοινί ή ό, τι θέλετε, ανάλογα με το στυλ του χώρου σας.

Μια ακόμη ιδέα είναι να πάρετε καθρέφτες IKEA και να συνθέσετε έναν από αυτούς. Οι καθρέφτες IKEA Lots είναι ιδανικοί για να δημιουργήσετε τον δικό σας σε μέγεθος και εμφάνιση που σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πλακάκια καθρέφτη HONEFOSS ή να καλύψετε ένα τραπέζι IKEA Lack με καθρέφτες για να του δώσετε μια νέα όψη.

πηγή φωτογραφιών: shelterness

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Κουΐζ: Το ζώο που βλέπετε πρώτο στην φωτογραφία, αποκαλύπτει κάτι για την προσωπικότητά σας

Κουΐζ: Το ζώο που βλέπετε πρώτο στην φωτογραφία, αποκαλύπτει κάτι για την προσωπικότητά σας

10 DIY Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου για να δοκιμάσεις στην καραντίνα!