in ,

Γιατί το Βρίσιμο Είναι Καλό Σύμφωνα με την Επιστήμη

Γιατί το Βρίσιμο Είναι Καλό Σύμφωνα με την Επιστήμη
Γιατί το Βρίσιμο Είναι Καλό Σύμφωνα με την Επιστήμη

Ως επί το πλείστον, χρησιμοποιούμε το βρίσιμο ως απλό εργαλείο για να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, είτε είναι θετικά είτε αρνητικά. Ωστόσο, τα οφέλη του δεν σταματούν εκεί καθώς είναι είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι μας κάνει καλό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. 14 Μέρη του Σώματος που Φανερώνουν τη Νοημοσύνη σας

Μπορεί να είναι ένα σημάδι νοημοσύνης.

Σύμφωνα με μελέτη, το βρίσιμο μπορεί να σημαίνει ότι είστε έξυπνοι. Οι συμμετέχοντες ανέλαβαν να απαριθμήσουν όλες τις λέξεις από F,A και S που θα μπορούσαν να σκεφτούν σε ένα λεπτό. Μετά από αυτό, τους δόθηκε ένα επιπλέον λεπτό για να σκεφτούν τις βρισιές που ξεκινούν με τα ίδια τρία γράμματα. Τα αποτελέσματα της μελέτης ήταν ότι οι άνθρωποι που μπορούσαν να σκεφτούν τις περισσότερες λέξεις F, A και S βρήκαν επίσης τις περισσότερες βρισιές.

Μπορεί να είναι ένδειξη ειλικρίνειας.

Σε τρεις μελέτες, που πραγματοποιήθηκαν το 2017, ανακαλύφθηκε ένας θετικός σύνδεσμος μεταξύ βωμολοχίας και ειλικρίνειας. Επίσης αποκάλυψαν ότι οι άνθρωποι που έβριζαν, έλεγαν λιγότερα ψέματα σε διαπροσωπικό επίπεδο και είχαν συνολικά υψηλότερο επίπεδο ειλικρίνειας.

Δείτε ακόμη 10 χαρακτηριστικά που φανερώνουν ότι είσαι εξαιρετικά ευφυής αλλά δεν το γνωρίζεις

Μπορεί να βελτιώσει την ανοχή στον πόνο.

Πολλαπλές μελέτες έχουν αποδείξει ότι η το βρίσιμο μπορεί να αυξήσει την ανοχή του πόνου. Μια μελέτη έδειξε ότι οι άνθρωποι που έβαλαν τα χέρια τους σε παγωμένο νερό και έβριζαν ήταν σε θέση να νιώσουν λιγότερο πόνο και να κρατήσουν τα χέρια τους στο νερό περισσότερο από τους ανθρώπους που δεν χρησιμοποίησαν βωμολοχίες. Σε μια άλλη μελέτη άτομα που έκαναν ποδήλατο είχαν περισσότερη δύναμη και αντοχή όταν έβριζαν σε σχέση με όσους χρησιμοποιούσαν μόνο απλές λέξεις.

Μπορεί να είναι καθαρτικό.

Η χρήση βρισιών επιτρέπει να εκφράσουμε ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων. Και η επιστήμη επιβεβαιώνει ότι έχει πραγματικά θετική, καθαρτική επίδραση σε εμάς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί να σας βοηθήσει να δεθείτε με συναδέλφους.

Σύμφωνα με μια μελέτη, το βρίσιμο με τη μορφή κουβέντας στο χώρο εργασίας είχε θετικά αποτελέσματα. Ανακαλύφθηκε ότι βωμολοχίες χρησιμοποιήθηκαν για να εκφράσουν τη φιλικότητα και την αλληλεγγύη, αλλά και ως μέσο για την επίλυση ή το μετριασμό καταστάσεων που περιλάμβαναν παράπονα ή απορρίψεις αιτημάτων.

πηγή φωτογραφιών: brightside

Δείτε επίσης Είχατε Ακμή ως Έφηβοι; Δείτε γιατί Έχετε Περισσότερες Πιθανότητες να Πετύχετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.8 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Οργανώσετε την Ντουλάπα με Μερικά Εύκολα Βήματα

Πώς να Οργανώσετε την Ντουλάπα με Μερικά Εύκολα Βήματα

13 Πράγματα που Γεμίζουν το Σπίτι Σκόνη

13 Πράγματα που Γεμίζουν το Σπίτι Σκόνη