in , , ,

Πώς να Οργανώσετε την Ντουλάπα με Μερικά Εύκολα Βήματα

Πώς να Οργανώσετε την Ντουλάπα με Μερικά Εύκολα Βήματα
Πώς να Οργανώσετε την Ντουλάπα με Μερικά Εύκολα Βήματα

Οι ντουλάπες μπορεί να γίνουν χάος ακόμα και μετά από μια ή δύο ημέρες αφού τις τακτοποιήσατε, έτσι δεν είναι; Με τον ερχομό της Άνοιξης, ήρθε η στιγμή για να οργανώσετε σωστά την ντουλάπα σας και να παραμείνει τακτοποιημένη για μεγάλο χρονικό διάστημα με μερικά εύκολα βήματα. 9+1 κίνδυνοι που κρύβονται στην ντουλάπα σας για την υγεία σας!

Απαλλαγείτε από τα ρούχα που δεν φοράτε

Ίσως γνωρίζετε ήδη τον κανόνα ότι πρέπει να πετάξετε οτιδήποτε δεν έχετε φορέσει για ένα χρόνο, σωστά; Υπάρχουν και άλλα που πρέπει να λάβετε υπόψη για να κρατήσετε συγκεκριμένα ρούχα. Σκεφτείτε πως αισθανθήκατε όταν φορούσατε ένα συγκεκριμένο ρούχο, εάν πρέπει να πάρετε ή να χάσετε βάρος για να το φορέσετε, ή αν δεν το φοράτε συχνά επειδή χρειάζεται υπερβολικό σιδέρωμα ή στεγνό καθάρισμα. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ταξινομήσετε τα ρούχα σας και να τα βγάλετε από τη ντουλάπα εάν δεν τα φοράτε συχνά. Αποθηκεύεστε τα κάτω από το κρεβάτι ή σε μια άλλη μονάδα αποθήκευσης εάν δεν είστε σίγουροι τι να κάνετε με αυτά, αλλά μην τα κρατάτε στην ντουλάπα σας, γιατί θα σας καταλαμβάνουν απλά πολύτιμο χώρο.

Source

Επιλέξτε όμορφες και πρακτικές κρεμάστρες

Μόλις αποφασίσετε ποια ρούχα θα κρατήσετε και ποια να πετάξετε, θα πρέπει να αγοράσετε μερικές κρεμάστρες. Όλες θα πρέπει να έχουν το ίδιο σχέδιο, δεδομένου ότι είναι το κλειδί για μια οργανωμένη ντουλάπα. Σκεφτείτε τα ρούχα που έχετε πριν τις αγοράσετε και προσέξτε να αγοράσετε για παντελόνια και φούστες.

Source

Διαχωρισμός

Είναι υψίστης σημασίας να χωρίσετε την ντουλάπα σας σε τμήματα ώστε κάθε κατηγορία ρούχων να έχει το χώρο του. Φτιάξτε μια ξεχωριστή μονάδα αποθήκευσης για τις τσάντες και τα παπούτσια ώστε να έχετε τα πάντα δίπλα σας.

Source

Οργανώστε τις τσάντες

Οι γυναίκες έχουν αρκετές τσάντες και τσαντάκια για να συνδυάζουν με τα ρούχα τους. Όμως κάνουν την ντουλάπα ακατάστατη. Είναι πολύ δύσκολο να τις οργανώσετε αν δεν έχετε ξεχωριστή μονάδα αποθήκευσης για αυτές. Ένα ξεχωριστό μεγάλο ράφι είναι μια υπέροχη ιδέα αν δεν έχετε αρκετό χώρο στην ντουλάπα. Εάν αποφασίσετε να τις κρατήσετε στην ντουλάπα, διαχωρίστε τμήματα με γυαλί, ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για μόνο μία ή δύο τσάντες ανά τμήμα. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα πέφτουν κάθε φορά που προσπαθείτε να βρείτε μία τσάντα.

Source

Δείτε ακόμη Ο Οικονομικότερος Τρόπος Εξοικονόμησης Χώρου στην Ντουλάπα σας με τη βοήθεια κουτιών αναψυκτικών!!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Χρησιμοποιήστε συρτάρια και ετικέτες συρταριών

Τα συρτάρια είναι το πιο έξυπνο πράγμα που μπορείτε να έχετε στις ντουλάπες σας. Κρατούν τα πράγματα εκτός θέασης ακόμη και όταν δεν είναι τέλεια τακτοποιημένα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε βάλει ετικέτα σε κάθε συρτάρι, έτσι ώστε κάθε μέλος της οικογένειας να γνωρίζει την ακριβή θέση των αντικειμένων και να μην δημιουργεί χάος είτε τα βάζει μέσα είτε τα βγάζει έξω.

Source

Χρησιμοποιήστε κάδους και καλάθια

Οι κάδοι και τα καλάθια είναι οι ιδανικές λύσεις για εσάς εάν η ντουλάπα σας δεν διαθέτει αρκετά συρτάρια για να χωρέσει όλα τα μικρά πράγματα. Θα σας βοηθήσουν να τα ταξινομήσετε και να τα οργανώσετε όλα. Είναι καλά για να βρείτε εύκολα τα πράγματα σας, αλλά δεν θα προσθέσουν αισθητική στην ντουλάπας σας.

Source
Source

Ταξινόμηση βρεφικών ενδυμάτων ανά μέγεθος

Τα μωρά αλλάζουν ρούχα γρηγορότερα από την ταχύτητα του φωτός και σίγουρα θα θέλετε να έχετε ρούχα διαφορετικών μεγεθών στην ντουλάπα του μωρού σας ανεξάρτητα από το αν είναι μεγαλύτερα ή μικρότερα. Επειδή θα σας κάνουν πολλά δώρα, θα καταλήξετε να έχετε ρούχα για τον πρώτο χρόνο του μωρού σας αν όχι περισσότερο. Ένα κοινό λάθος πολλών μητέρων είναι να βάζουν τα ρούχα στην ντουλάπα και να τα ξεχνάνε. Ο καλύτερος τρόπος για να τα οργανώσετε είναι να τα βάλετε σε κρεμάστρες και να τα χωρίσετε ανάλογα με το μέγεθος και την ηλικία. Όταν το μωρό αλλάξει μέγεθος, αφαιρέστε τα και αποθηκεύστε ή χαρίστε τα.

Source

Δείτε επίσης Ανοιξιάτικη Οργάνωση Ντουλάπας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί το Αντιιδρωτικό Λειτουργεί Καλύτερα τη Νύχτα

Γιατί το Αντιιδρωτικό Λειτουργεί Καλύτερα τη Νύχτα

Γιατί το Βρίσιμο Είναι Καλό Σύμφωνα με την Επιστήμη

Γιατί το Βρίσιμο Είναι Καλό Σύμφωνα με την Επιστήμη