in , ,

Γιατί το Αντιιδρωτικό Λειτουργεί Καλύτερα τη Νύχτα

Γιατί το Αντιιδρωτικό Λειτουργεί Καλύτερα τη Νύχτα
Γιατί το Αντιιδρωτικό Λειτουργεί Καλύτερα τη Νύχτα

Τη νύχτα, το δέρμα σας είναι πιο ξηρό και η θερμοκρασία του σώματος χαμηλότερη. Μπορεί να μην το γνωρίζετε, αλλά αυτοί είναι 2 παράγοντες που αυξάνουν δραματικά την αποτελεσματικότητα του αντιιδρωτικού σας. Διεισδύει καλύτερα στο δέρμα και σας καλύπτει για μεγάλο διάστημα. 8 Δοκιμασμένες Μέθοδοι για την Πρόληψη της Υπερβολικής Εφίδρωσης

Δεν λειτουργεί καλά το πρωί.

© Depositphotos.com

Σε αντίθεση με τη νύχτα, οι αδένες του ιδρώτα είναι πιο δραστήριοι το πρωί, οπότε όταν χρησιμοποιείτε αντιιδρωτικό κατά τις πρωινές ώρες, δύσκολα θα φτάσει στους πόρους σας.

Μετά το ντους, δεν θα διεισδύσει σωστά στο δέρμα.

© Depositphotos.com

Εάν το χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά το ντους, θα δράσει στα εξωτερικά στρώματα του δέρματος και το αντιιδρωτικό μπορεί να μην έχει αποτέλεσμα. Θέλετε να φτάσει στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, όπου πρέπει να δράσει για να σας εμποδίσει να ιδρώσετε.

Δείτε ακόμη Πώς να αφαιρέσετε τους λεκέδες από ιδρώτα και αποσμητικό

Είναι πιο αποτελεσματικό τη νύχτα.

© Depositphotos.com

Τη νύχτα, η θερμοκρασία του σώματος συνήθως μειώνεται. Ιδρώνετε λιγότερο λόγω αυτού, οπότε αν βάλετε αντιιδρωτικό πριν πάτε για ύπνο, θα απορροφηθεί πολύ καλύτερα. Είναι επίσης καλύτερο να το χρησιμοποιείτε σε ξηρό δέρμα, καθώς διεισδύει στο δέρμα πιο βαθιά.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα αντιιδρωτικά συνήθως διαρκούν περίπου 24 ώρες, θα εξακολουθούν να είναι ενεργά το πρωί και ακόμη και μετά το ντους. Για να στεγνώσετε ακόμη περισσότερο το δέρμα σας, μπορείτε να σκουπίσετε τις μασχάλες σας με μια πετσέτα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εφαρμόστε ξανά το πρωί εάν το χρειάζεστε.

© ljubaphoto / E+ / Getty Images

Εάν έχετε αποφασίσει να βάζετε αντιιδρωτικό πριν κοιμηθείτε, μπορείτε επίσης να βάλετε ξανά το πρωί για να ενισχύσετε την αποτελεσματικότητά του. Το μεγαλύτερο μέρος της αντιιδρωτικής κάλυψης θα έχει ήδη γίνει, αλλά όταν το κάνετε αυτό, λειτουργεί ως διπλή προστασία.

Δείτε επίσης 10 Φυσικά Αποσμητικά σώματος που Μπορείτε να Φτιάξετε Σπίτι

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τι θα Συμβεί αν Χρησιμοποιείτε Ανεπεξέργαστο Χυμό Αλόης Βέρα

Τι θα Συμβεί αν Χρησιμοποιείτε Ανεπεξέργαστο Χυμό Αλόης Βέρα

Πώς να Οργανώσετε την Ντουλάπα με Μερικά Εύκολα Βήματα

Πώς να Οργανώσετε την Ντουλάπα με Μερικά Εύκολα Βήματα