in , , ,

Ανοιξιάτικη Οργάνωση Ντουλάπας

Ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε την αγαπημένη μας εποχή. Και ξέρουμε τι θα ακολουθήσει. Είστε έτοιμοι για ξεκαθάρισμα στην ντουλάπα σας; Και σίγουρα δεν είναι το καλύτερο σας.

Ανοιξιάτικη Οργάνωση Ντουλάπας / photo by senivpetro – freepik.com

Για να σας βοηθήσουμε, σας έχουμε έναν οδηγό για να βάλετε τα πάντα σε τάξη.

Ο κανόνας των τριών κουτιών

Πριν καν ξεκινήσετε με την οργάνωση, αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαλέξετε τα πράγματα που δεν χρειάζεστε. Χωρίστε όλα τα περιττά ρούχα σε τρία κουτιά: Ανακύκλωση, Δωρεά και Πώληση. Τα ρούχα που δεν μπορούν να φορεθούν πρέπει να πάνε στην ανακύκλωση ρούχων. Φορέματα που είναι εκτός μόδας μπορούν να πάνε σε δωρεές. Ρούχα με ετικέτες πάνω τους μπορούν να πουληθούν σε ένα κατάστημα μεταχειρισμένων.

Ο κανόνας ενός έτους

Αυτός ο κανόνας ισχύει για αυτούς που έχουν μια γεμάτη ντουλάπα. Και δηλώνει ότι αν δεν έχετε φορέσει κάτι για ένα χρόνο, είναι καιρός να το δώσετε. Τόσο απλό. Υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις, όπως ρούχα για ειδικές περιστάσεις που μπορείτε να αποκλείσετε από τον κανόνα.

Οργάνωση

Μόλις έχετε ένα σωρό από πράγματα που αγαπάτε και φοράτε, ήρθε η στιγμή να τα οργανώσετε. Διαχωρίστε τα σε δύο κατηγορίες: ρούχα για κρεμάστρα και ρούχα για δίπλωμα. Τα πράγματα που μπορούν εύκολα να τσαλακωθούν πρέπει να κρεμαστούν. Πάρτε καλές κρεμάστρες για πουκάμισα, μπλούζες, φορέματα και σακάκια. Μπορείτε να διπλώσετε τζιν, παντελόνια, μπλουζάκια και μπλούζες.

Processed with VSCO with a6 preset

πηγή φωτό

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

9 Διαφορετικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε μια Μπάρα Σαπουνιού

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ με Δωρεάν Εκτυπώσεις. Πώς να το κάνετε!