in , , ,

9 Διαφορετικοί Τρόποι για να Χρησιμοποιήσετε μια Μπάρα Σαπουνιού

Η μπάρα σαπουνιού έχει χρησιμοποιηθεί από πολλές γενιές και ακόμη και αρχαίοι Αιγύπτιοι πιστεύεται ότι είχαν μια ουσία που έμοιαζε στο σύγχρονο σαπούνι. Αλλά δεν είναι απλώς ένα απλό προϊόν υγιεινής.

Δείτε παρακάτω 9 Διαφορετικούς Τρόπους για να Χρησιμοποιήσετε μια Μπάρα Σαπουνιού.

Για να κάνετε τα αγαπημένα σας παπούτσια να μυρίζουν σαν καινούργια,

απλά βάλτε ένα σαπούνι σε κάθε παπούτσι για λίγο. Είναι καλύτερο να το αφήσετε όλη νύχτα και να το βγάλετε το πρωί. Για μεγαλύτερη διάρκεια, επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία 2-4 φορές την εβδομάδα.

Πάρτε ένα σαπούνι και τρίψτε το πάνω στο γυαλί του καθρέφτη του μπάνιου και του ντους για να αποφύγετε το θάμπωμα από τους υδρατμούς. Θα πρέπει το σαπούνι να είναι στεγνό και καθαρό. Και μην προσθέτετε νερό! Απλώς αφαιρέστε τυχόν σημάδια με ένα στεγνό πανί που δεν αφήνει χνούδι.

Εάν το φερμουάρ σας έχει κολλήσει,

πάρτε ένα σαπούνι και σύρετε το κατά μήκος του πίσω μέρους του φερμουάρ. Μπορείτε επίσης να τρίψετε τα δόντια που είναι κολλημένα με σαπούνι. Στη συνέχεια, προσπαθήστε απαλά να μετακινήσετε το φερμουάρ χωρίς να το τραβήξετε πολύ.

Εάν θέλετε να διορθώσετε συρτάρια που κολλάνε και πόρτες που τρίζουν,

απλώς τρίψτε λίγο σαπούνι στους μεντεσέδες της πόρτας και στις άκρες των συρταριών. Το σαπούνι θα λειτουργήσει ως λιπαντικό, οπότε όλα θα ανοίγουν κανονικά, χωρίς κανένα δυσάρεστο ήχο.

Αν θέλετε να προστατεύσετε τα φυτά σας από τα έντομα και τα ακάρεα,

ανακατέψτε ένα τέταρτο του φλιτζανιού υγρό σαπούνι με ένα φλιτζάνι οποιουδήποτε φυτικού ελαίου. Ανακινήστε καλά το μείγμα. Χρησιμοποιήστε 4 φλιτζάνια νερό με μια 1 κουταλιά της σούπας αυτού του συμπυκνώματος, τοποθετήστε το σε μια φιάλη ψεκασμού και ψεκάστε τα φυτά σας μία φορά την εβδομάδα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μια μπάρα σαπουνιού είναι ένα αποτελεσματικό και φυσικό φάρμακο για τα τσιμπήματα των κουνουπιών.

Απλά τρίψτε με λίγο βρεγμένο σαπούνι πάνω στα τσιμπήματα και θα ανακουφίσει τον κνησμό μετά από λίγα λεπτά.

Όταν εργάζεστε στον κήπο ή κάνετε κάποιο άλλο είδος ακατάστατης εργασίας,

τα νύχια σας μπορεί να γίνουν αρκετά βρώμικα και θα είναι δύσκολο να τα καθαρίσετε. Εάν θέλετε να το αποφύγετε αυτό, απλά ξύστε μια μπάρα σαπουνιού με τα νύχια σας πριν αρχίσετε να εργάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο το σαπούνι θα μείνει στα από τα νύχια σας και θα εμποδίσει τη βρωμιά να εισέλθει εκεί.

Μια μπάρα σαπουνιού θα διατηρήσει τα ρούχα σας φρέσκα και θα τους δώσει μια ωραία μυρωδιά. Τυλίξτε ένα σαπούνι σε ένα κομμάτι ύφασμα και κρατήστε το στο συρτάρι σας. Το σαπούνι βοηθά στην απορρόφηση δυσάρεστων μυρωδιών και ενεργεί ως φυσικό αποσμητικό χώρου.

Αν δεν διαθέτετε ηλεκτρική σκούπα,

πάρτε μια μπάρα σαπουνιού και τρίψτε την στο σημείο όπου υπάρχουν μικρά κομμάτια θρυμματισμένου γυαλιού. Μην ξεχάσετε να πετάξετε το σαπούνι στα σκουπίδια.

πηγή φωτό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Η ΕΚΚΛΗΣΗ προς τους πολίτες από την "ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟ - RECYCLE"

Η ΕΚΚΛΗΣΗ προς τους πολίτες από την “ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟ – RECYCLE”

Ανοιξιάτικη Οργάνωση Ντουλάπας