in , , , ,

Τι Είναι Αυτές οι Γραμμές στα Νύχια και πώς να τις Μειώσετε!

Τι Είναι Αυτές οι Γραμμές στα Νύχια και πώς να τις Μειώσετε!

Όλοι θα έχουμε παρατηρήσει αυτές τις κάθετες γραμμές στα νύχια που γίνονται όλο και πιο εμφανείς όσο μεγαλώνουμε. Αν αναρωτιέστε αν αυτές σημαίνουν οτιδήποτε για την υγεία και αν μπορείτε να κάνετε κάτι για να τις ξεφορτωθείτε, τότε δείτε παρακάτω τι ανακαλύψαμε μετά από μια μικρή έρευνα.Πώς φεύγει το σπυράκι. Δοκιμάστε σκόρδο!

Τι Είναι Αυτές οι Γραμμές στα Νύχια και πώς να τις Μειώσετε φωτ: instrupix

Γραμμές στα νύχια

Μετά από έρευνα, διαπιστώσαμε ότι υπάρχει μια μικρή, σπάνια πιθανότητα ότι μπορεί να σημαίνουν μια υποκείμενη ιατρική κατάσταση ή πιθανόν ακόμη και τραυματισμό των νυχιών, αλλά για τους περισσότερους αυτό είναι εντελώς φυσιολογικό καθώς μεγαλώνουμε και τις βλέπουμε να γίνονται πιο εμφανείς, ειδικά αν έχετε ξηρό δέρμα ή δερματικές παθήσεις όπως το έκζεμα. 10 συμβουλές για να μακρύνουν τα μαλλιά σας πιο γρήγορα.

Είναι βασικά σαν ρυτίδες των νυχιών! Καθώς γερνάμε τα νύχια αρχίζουν να μεγαλώνουν ανομοιόμορφα, οδηγώντας σε αυτό που βλέπουμε σαν γραμμές που ξεκινούν από την επιδερμίδα μέχρι το άκρο του νυχιού.

Ωστόσο, εάν το σώμα σας έχει χαμηλή συγκέντρωση σε πρωτεΐνες, ψευδάργυρο, ασβέστιο ή ανεπάρκεια σε βιταμίνη Α, τότε μπορεί να προκαλέσουν αυτές τις ενοχλητικές κάθετες γραμμές στα νύχια σας ή ακόμα και να τις χειροτερέψουν. Επομένως, δεν θα έβλαπτε μια εξέταση αίματος για να ελέγξετε τυχόν ελλείψεις.

Πώς να μειώσετε την εμφάνιση των γραμμών στα νύχια σας

Ο καλύτερος τρόπος είναι να ενυδατώνετε τα χέρια και τα δάχτυλά σας όλη την ημέρα με μια παχιά κρέμα, λάδι ή βαζελίνη, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην επιδερμίδα σας. Βασικά, φροντίστε τα νύχια σας όπως θα κάνατε με τις ρυτίδες σας!

Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιήσετε μια λίμα για νύχια αλλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε με το τρίψιμο, ειδικά αν έχετε λεπτά νύχια. Ανόρθωση βλεφάρων: Ένα σπιτικό σέρουμ για τα μάτια. Μπορούμε να το φτιάξουμε πανεύκολα μόνες μας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#
Τι Είναι Αυτές οι Γραμμές στα Νύχια και πώς να τις Μειώσετε

φωτ: instrupix

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πώς να Ξαναζωντανέψετε τα Μαξιλάρια του Καναπέ

Κατασκευές τα Χριστούγεννα Χιονάνθρωπος από Πλαστικά Ποτηράκια

Κατασκευές τα Χριστούγεννα Χιονάνθρωπος από Πλαστικά Ποτηράκια